Chytej.cz

Americká značka PELAGIC v ČR!

Středa 6. dubna 2016 v 10:23 | vložil(a) HaD | 1.575× zobrazeno | žádný komentář

Na letošních rybářských veletrzích se vůbec poprvé v Evropě oficiálně představila americká značka PELAGIC.

Značka PELAGIC vznikla v Kalifornii v roce 2001 a byla původně zaměřena na vysoce funkční (High Performance) rybářské oblečení do horkých dnů u vody a na vodě. Chtěla však dělat úplně jiný design oblečení než bylo do té doby zvykem. A to se jí podařilo tak dobře, že její oblečení je jedinečné a nezaměnitelné po celém světě. Celosvětově je znám její unikátní design Psycho Dorado. Jedinečné jsou kraťasy/plavky, které po namočení změní vzor na šupiny (případně šupiny a ryby) a po uschnutí zase nazpět…

Oblíbený je i digitální maskáč.

Funkční oblečení vám tedy poskytne ochranu před sluncem UV 50, pocitově vás chladí, pot propouští a rozkládá, aby nezapáchal, není nasákavé (případně je rychleschnoucí) a je ošetřeno úpravou proti skvrnám např. od krve. Vedle funkčního oblečení je možné obléknout i volnočasové oblečení opět se zajímavým designem. V nabídce je i oblečení pro ženy a děti, či rybářské rukavice, obuv a světová špička ve slunečních rybářských brýlích…

Oblečení si oblíbili i surfaři, jachtaři či kitteři, což se zatím žádné originální rybářské značce nepodařilo. Z designu značky PELAGIC přímo sálá radost, slunce, voda, adrenalin, mládí, síla či úspěch.

Nyní mají i čeští a slovenští rybáři možnost zakoupit produkty této americké značky přímo u nás, včetně záruky, prostřednictvím výhradního zastoupení firmou DORADA atlantic, s.r.o. Více info na www.pelagic.cz nebo Facebook Pelagic CZ & SK

img118708.jpg img118707.jpg img118706.jpg img118705.jpg

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.