Chytej.cz

Výstaviště FLORA OLOMOUC za týden ožije rybolovem a volbou MISS ČESKO-SLOVENSKÁ RYBÁŘKA 2015

Pátek 20. listopadu 2015 v 9:34 | vložil(a) HaD | zdroj: www.ceskoslovenskyrybar.cz | 1.030× zobrazeno | žádný komentář

Beroun, 19. listopad 2015 – Výstaviště FLORA OLOMOUC za týden poprvé v historii ožije rybolovem! Ve dnech 26. – 29. 11. 2015 se zde uskuteční výstava rybářských potřeb ČESKO-SLOVENSKÝ RYBÁŘ 2015, která je spojena s Česko-Slovenským rybářským plesem, jehož vrcholem bude volba historicky první MISS Česko-Slovenská rybářka 2015. První výstavní den je kontraktační a je výhradně určen pro obchodníky, novináře a VIP návštěvníky. Záštitu nad celým projektem přijal hejtman Olomouckého kraje a primátor statutárního města Olomouc.

Návštěvník výstavy může až do neděle shlédnout a osahat si stovky exponátů od prutů, navijáků, rybářské bižuterie, návnad a nástrah počínaje a zájezdy za rybolovem konče. Většina vystavovatelů přiveze do Olomouce novinky pro rok 2016. Pod jednou střechou návštěvník získá rychlý přehled o tom, co výrobci připravili pro rybáře na nadcházející sezónu. Většinu vystavovaných exponátů si mohou rybáři a rybářky zakoupit a s předstihem se vybavit na novou sezónu.

Na návštěvníky se těší oficiální dovozci prestižních světových značek, jako NORMARK (SHIMANO, RAPALA, HUMMINBIRD, MIN-KOTA, SUFIX, STORM, PLANO, SUFIX, POWER PRO), DAIWA CORMORAN, VIPA (SAENGER), FIORD (AWAS, E.S.P., DRENNAN), DAM, SAENGER, ROBINSON, FOX, LED LENSER, COLUMBIA a mnoho dalších. Na výstavě se představí také plejáda českých výrobců, např. MIKBAITS, KAREL NIKL (SONIC, TRAKKER, CYGNET, CARP’R‘US), TOMÁŠ BLAŽEK & FRIENDS, R-SPEKT, NÁSTRAHY.CZ, DOC FISHING, CARP SECRET, BEJSFISH, KRMIVA HULÍN nebo GUMOTEX. Ten v Olomouci představí absolutní novinku, nafukovací kajak HALIBUT.

Pro návštěvníky je připraven pestrý doprovodný program, jehož součástí jsou přednášky, soutěže a hlavně – ČESKO-SLOVENSKÝ RYBÁŘSKÝ PLES s avizovanou volbou MISS RYBÁŘKA. Ples se uskuteční dne 27. 11. od 20.00 hod. v hotelu FLORA. Plesem provází Jan Smetana, moderátor České televize. Vítězka soutěže MISS odjede z Olomouce novým modelem automobilu FORD „KA“ v hodnotě 215 000 Kč. Taktéž jeden šťastný návštěvník může v rámci návštěvnické soutěže vyhrát automobil, a to FORD FIEASTA na rok zdarma. Nevíte kam na konci listopadu na ryby? Do Olomouce, těch důvodů je hned několik.

FAKTA výstavy Počet vystavovatelů: 46 Zastoupené země: 3 (Německo, Slovensko, ČR) Výstavní plocha: 3 800 m² Zastoupené značky: více jak 300

PRAKTICKÉ informace pro návštěvníky: Otevírací doba:

26. 11. 9.00 – 18.00 hod. (kontraktační den pro obchodníky, novináře, VIP návštěvníky)

27. – 28. 11. 9.00 – 18.00 hod. 29. 11. 9.00 – 16.00 hod.

Vstupné: základní – 150 Kč zlevněné – 100 Kč (po předložení kupónu z časopisů RYBÁŘSTVÍ A SLOVENSKÝ RYBÁR) VIP – 500 Kč (platí pouze 26. 11.) PLES – 350 Kč ZTP a děti do 12 let mají vstupné zdarma.

KONTAKT pro média: Chmelík Martin, tel.:+420 604 5­79 459 e-mail: csr@crakademie.cz

Aktuality a podrobné informace: www.ceskoslovenskyrybar.cz

POŘADATEL: ČESKÁ RYBÁŘSKÁ AKADEMIE s.r.o. Gottliebova 40/I 337 01 Rokycany

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.