Chytej.cz

Močůvka zabíjela: líny, candáty i tolstolobiky, ohrožení jsou i ptáci

Pondělí 13. července 2015 v 11:39 | vložil(a) HaDová | zdroj: vyskovsky.denik.cz/… | 818× zobrazeno | 1 komentář

Nemochovice – Candáti, kapři, okouni, líni i třeba metroví tolstolobici. A navrch narušený celý ekosystém v okolí nemochovického rybníka, který patří obci a ze kterého prakticky zmizel život. První otrávené ryby se na hladině objevily ve čtvrtek. Mrtvých jich jsou už metráky. Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/…0150712.html

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Úterý 14. července 2015 v 1:52® Klobasa
Klobasa

Strašný, nevím co k tomu dodat. Každý den číst takové zprávy je horší než TV NOVA. Nakonec se někde v ZOO snad narodí nějaké krásné inkubované zvířátko, a můžu radostně tleskat a skákat na trampolíně. Po pravdě je mi z toho na blití.