Chytej.cz

UZENÉ RYBY V TESCU A GLOBUSU OBSAHOVALY RTUŤ

Pátek 14. listopadu 2014 v 16:46 | vložil(a) Petula | zdroj: www.nase-voda.cz/… | 768× zobrazeno | 4 komentáře

Společnost Losica s.r.o. uvedla na trh prostřednictvím řetězců Tesco a Globus uzené ryby původem z Itálie, ve kterých bylo laboratorně prokázáno nadlimitní množství rtuti. Oznámil to Petr Pejchal ze Státní veterinární správy.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Pondělí 17. listopadu 2014 v 11:26® malamut
malamut

jepice> mě by zajímalo, jak je možný, že se něco takovýho dostane na náš trh. Platíme si snad dost darmožroutů a darmošlapů v různých státních kontrolních institucích, aby takovou věc zachytili a na trh se vůbec nedostala. I když, v týhle žumpě…

Pondělí 17. listopadu 2014 v 11:18® jepice-zruseno

Nevím jestli to spoulu souvisí i v tomto případě, ale možná se jedná o následky činnosti italských odpadových mafií, které potápěly od 80. let lodě plné nebezpečných odpdů nejen z Itálie, ale i z jiných zemí. A zdaleka se to netýká jenom moře, kdysi jsem někde četl, že v jednom dálničním náspu možná zmizel celý kradený kamion, pravděpodobně plný „sudů“. Namátkou: http://www.tyden.cz/…_138939.html http://ekolist.cz/…m-jih-italie

Pondělí 17. listopadu 2014 v 10:20® malamut
malamut

Koho to překvapí? V Unii jsme, mimo jiné, i proto, aby podobné sračky našly svého kupce a nemusely se likvidovat v zemi původu bez zisku pro jejich stvořitele.

Pondělí 17. listopadu 2014 v 9:52® Bořík

Z jaké lovné oblasti ty ryby pocházejí? Tam to asi vypadá…