Chytej.cz

Vágner pro Wall Street Journal prozrazuje podrobnosti o svém podnikání

Pátek 19. září 2014 v 17:25 | vložil(a) Petula | zdroj: hobby.idnes.cz/… | 975× zobrazeno | 6 komentářů

Jakuba Vágnera vyzpovídali američtí novináři a hlavně je zajímalo, co stojí za jeho podnikáním v České republice. Dozvídáme se, co plánuje vybudovat ve svém novém rybářství a kdo to celé platí.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Středa 24. září 2014 v 7:18® malamut
malamut

Sterkac> no a ty jsi debil, to není urážka, to je v tomto případě diagnóza. Jsi dnes dost brzo aktivní, to tě asi povezou na nějaký vyšetření, tak hodně štěstí.

Středa 24. září 2014 v 7:07® Sterkac

tarabis> Je nejlepší.Malamut a jemu podobní mu nešahají ani pod kotník.Jenom keci,keci,keci­.Malamut si veme do huby jeho tátu ,bratra isestru proto že v něčem vynikají.A on je T R D L O hloupé z hor.

Sobota 20. září 2014 ve 22:49® malamut
malamut

tarabis> to je jako otázka na mě? Co je podstatné, mám na rozdíl od tebe v kartě. Rozhodně jsem se nepaktoval s ministrem jakékoliv naší vlády, abych mohl za dvouhodinovou „přednášku“ ve školách účtovat sedmadvacet litrů z peněz daňového poplatníka v době, kdy Systém nemá na platy učitelů. Ale on byl s bolševikem dost zadobře i jeho fotr, takže jablko od stromu nepadlo daleko.

Sobota 20. září 2014 v 19:49® Vladis
Vladis

tarabis> klasické podnikání si představuji poněkud jinak. Rozhodně ne, jako založení několika paralelních firem, prvoplánově založených za účelem sosání nejrůznějších možných i nemožných grantů… http://rejstrik.penize.cz/jakub-vagner Rozvádět více není třeba. I přes usilovnou cenzuru a mazání, jimi net přetéká… Každý zájemce o info má možnost si zagooglit.. I ten zlomek veřejně dostupných informací stačí aby se mu z toho zvedl kufr..... Zázračná on-line reinkarnace od světového rybáře, přes světového cestovatele až k světovému chovateli, filantropovi, příteli všech dětí a zachránci planety…

Sobota 20. září 2014 ve 14:49@ tarabis

rad bych vedel cim se zivite? kdyz mate konicek=vasen spojenou se zajistenim financi, dostal jste se na nejlepsi moznou kombinaci.. a jde ve sve podstate o klasicke podnikani, ktere musite rozvijet. v cem spatrujete lhani jakuba vagnera? co si myslite treba o jeremy wade? moje reakce neni myslena spatne. Jen bych rad slysel konkretnejsi veci. s pozdravem a pranim pohodoveho vikendu, snad u vody. Petr Taraba

Sobota 20. září 2014 v 11:18® malamut
malamut

Jistě bohulibý záměr Jakuba Lháře, konečně si bude moci trofejní rybu ulovit, nebo se s ní alespoň vyfotit, každý, kdo má do prdele díru a kdo bude ochotný zaplatit. Ono by taky bylo naprosto proti přírodě, kdyby velké ryby lovili jen dobří rybáři. A nakonec, Jakub Lhář má přece s „půjčovnami“ ryb své zkušenosti. A pro fanclub Jakuba Lháře: máte pravdu, je to závist, závidím mu jeho hroší kůži, díky níž zcela nepokrytě lže, aniž by se začervenal, a taky schopnost spojit se s kýmkoliv, a přisrat se kamkoliv, jen když to hodí groš.