Chytej.cz

TO JE ÚLOVEK! Rybář z Brněnska ulovil 2,5 metrového sumce

Pondělí 18. srpna 2014 ve 12:05 | vložil(a) HaD | zdroj: tn.nova.cz/… | 1.438× zobrazeno | 1 komentář

Tohle je největší úlovek rybáře z Pasohlávek na Brněnsku. Podařilo se mu ulovit skoro dvou a půl metrového sumce, který váží asi sto kilogramů.

Radoslav Indra, který ulovil tohoto macka, chodí na ryby už 30 let. „Je to asi největší úlovek mého života,“ usmívá se.

Radost z rekordního úlovku si žádný správný rybář nemůže nechat jen pro sebe. Po chvíli se na místo seběhlo snad celé okolí. „Kamarádi mi poradili, viděli tady kapra lítat nad hladinou a velká vlna za ním, tak mě nalákalo, abych zkusil štěstí a štěstí netrvalo dlouho, asi dvě minuty,“ vysvětluje.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Úterý 19. srpna 2014 ve 14:10® džigit

popis události od nerybáře:

Byli jsme u toho a byl to macek. Když tam točila Nova,tak byl už 20 hod.zaháknutý na hák,přes spodní čelist. Hrůza.Byl taky dobitý,měl krvavé rány. Nechala bych ho plavat. Stále bojoval. Od Jachtecu to bylo asi 150m směrem na Merkur-u mostku…