Chytej.cz

Jakub Vágner electronics necteno

10.2.2016 | Tomáš Flajzar | 16.640 zobrazení | 60 odpovědí

Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 21. srpna 2016 ve 21:32 ® Bořík

jakub vágner, co je to za felixe?

reagovat
Pátek 20. května 2016 v 18:11 ® nedby

Ano rybář jako každý z nás žádný bůh s tím zázemím sponzory by to dokázal skoro každý z nás byznys byznys

reagovat
Pátek 1. dubna 2016 ve 13:22 ® Pr3v1t3k
Pr3v1t3k

Úpadek JV byl pro mne stvrzen ve chvíli, kdy se pustil do pornodabérství. Jeho nový pořad se nedá označit za dokumentární, ani dramatický a za komediální pouze v případě, že si přiznáme že to nebylo účelně, nicméně absolutní vražda je pro mě dramatický dabing. JV dabuje JV a já bych blil…smutná komedie Kubo…

reagovat
Čtvrtek 31. března 2016 ve 13:15 ® martin002 reakce na …

breca> Kolego to bylo před pěti lety :-P

reagovat
Středa 30. března 2016 ve 14:08 ® breca reakce na …

JacobK> http://www.vipfishingtrips.com/cs/piraiba.html

mýlíš se, je to jen za 350 000 na osobu, ale ne na tajmeny. :-)

reagovat
Pondělí 28. března 2016 v 18:24 @ JacobK

Kuba Vágner je bůh, v zásadě chytne rybu cca poslední den 5 minut před odjezdem. Snad si dokonce začnu myslet, že největšího Tajmena chytl z okýnka rolujícího letadla na letišti, když mu končilo vízum či tak něco. V podstatě je to komik, co dost často dělá z komára velblouda aby to bylo akční, viz peřeje a cvaknutí se právě při lovu Tajmenů, tam bych se necvakl ani v člunu FATRAN z roku 1980 .-)Super je, že mu to diváci žerou a říkal kámoš, že snad Kuba měl někde nabídku profi expedice na Tajmeny s jeho ultracool rybářskou osobou jako průvodcem a jenom za 400 tácků…Mr. Bean by se měl od něj učit .-)

reagovat
Pondělí 28. března 2016 v 11:09 ® malamut reakce na …
malamut

jardast> v tom dnešním opakování byl dobrej jeho hysterák a to jak jebal chudáka černouška, to jsem se docela bavil, škoda jen, že ho černoušek neskop do vody :-)

reagovat
Pondělí 28. března 2016 v 9:50 @ jardast

Dokument o přírodě ?????????????

Rád sleduji dokumentární pořady o přírodě. Dříve k těm oblíbeným patřily i pořady Jakuba Vágnera. Dnes ,ač jsou některé záběry přírody nádherné,okamžitě přepínám,neboť už to není dokument o přírodě,ale o Vágnerovi a mě se nechce dvě třetiny pořadu koukat na záběry jeho obličeje a poslouchat jeho ,mnohdy rádoby dramatické komentáře a proslovy – : "JÁ......,MÚJ ŠTÁB… apd. Stoupla mu sláva do hlavy,chová se nafoukaně – zřejmě se shlédl v západní kultuře. Měl by hodně přibrzdit a vzít si příklad např. z pořadů typu CESTOMÁNIE,… NA CESTĚ , … apod., kde je slovní doprod bez nutnosti koukat neustále do obličeje komentátora a o to víc je možné sledovat to podstatné – skutečnou podstatu dokumentu.

reagovat
Středa 16. března 2016 v 15:39 ® Pr3v1t3k reakce na …
Pr3v1t3k

HaD> Hotová lovestory…pěkně. Mám ten pocit, že si asi nableju do úst…

reagovat
Neděle 13. března 2016 v 11:25 ® HaD
HaD

Celá kauza byla víceméně ukončena a zde je poslední vyjádření pana Flajzara:

Skutečnosti vyplývající z příběhu, který jsem zde popsal v minulých dnech, vyvrcholily v řešení právní cestou. V těchto dnech společnost FLAJZAR, s.r.o. již podniká odpovídající právní kroky. Materiály a svědectví týkající se zveřejněného příběhu jsou k dispozici právním zástupcům.

Příběh jsem zveřejnil z mé iniciativy a čistě z důvodu informovat veřejnost o minimálně neetickém chování skupiny zaměstnanců firmy v čele s panem ředitelem. Zobrazen měl být jen na pár dní a to se také stalo.

Děkuji všem, kteří mě pochopili, podpořili a popsané chování označili za nepřijatelné.

I když to nebylo cílem, člověk, který byl strůjcem celé akce již v oboru nepůsobí a pro mě je tato záležitost uzavřena. Proto doména www.vagnerpelikan.cz bude v horizontu několika dní zrušena.

Tomáš Flajzar

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 ve 23:55 ® džigit reakce na …

Mrknato> zřejme samci alfa ;-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 ve 23:42 ® Mrknato

Některý hlásiče probíjej........

reagovat
foto/forum/2016/th-img118014.jpg
Čtvrtek 18. února 2016 v 18:12 ® regulus reakce na …
regulus

Marian Bešter> no, tak zase to nebudeme přehánět, že … ;-)

http://memecreator.cz/

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 16:34 ® Marian Bešter
Marian Bešter
reagovat
foto/forum/2016/th-img118010.jpg
Čtvrtek 18. února 2016 v 11:18 ® Twisp258

Pánové.. já Vám do toho nechci mluvit :-D ale myslíte si,že tímhle dohadováním něco vyřešíte ? :-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2016 v 0:36 ® Mysak1 reakce na …

Marian Bešter> souhlas, měl, do haj@lu. ;-) ;-) ;-)

reagovat
Středa 17. února 2016 v 17:40 ® Marian Bešter
Marian Bešter

Tohle by se nemělo dít, JV to podcenil. Měl jít svou cestou.

reagovat
Úterý 16. února 2016 ve 23:10 @ tom.x124 reakce na …

Juraj> Jasný. Když hraji řekne, že je fotbalovej míč kulatej je borec. Když to řeknu já, tak jsem idiot. Máte to tu pěkné hroudové. Dlouho sem se tak nezasmál.

reagovat
Úterý 16. února 2016 ve 21:35 ® Juraj reakce na …

tom.x124> Jenomže na rozdíl od tebe je hraji člověk z masa a kostí, kterého spousta lidí kteří sem chodí potkala osobně. Ty jsi jen anonymní internetový křikloun. Obyčejnej srábek za klávesnicí. Nic víc, nic míň.

reagovat
Úterý 16. února 2016 ve 13:18 @ tom.x124 reakce na …

breca> patří/nepatří. Prosím o citaci jediné invektivy, kterou jsem použil.

reagovat
Úterý 16. února 2016 ve 12:59 ® breca reakce na …

tom.x124> řeknu ti jen jedno, slušnej člověk má v sobě tu soudnost, že je tu registrovaný a má uvedené svoje jméno, protože tu svým jménem prezentuje své názory. Pokud se za ně nedokážeš takto chlapsky postavit, je úplně zbytečné s tebou vést jakoukoliv diskuzi – notabene plnou invektiva a urážek. A to, že sem tento spor vůbec nepatří, jsem psal už na samém začátku.

reagovat
Úterý 16. února 2016 ve 12:37 ® Robur reakce na …
Robur

hraji> hele Vágnere, jako hlavní kryptolog Chytej jsem přišel na to, že z nicku Hraji ponechám 3 písmena a přidám dalších 8 a hravě zjistím, že jsi Jakub V :-)

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 11:39 @ tom.x124 reakce na …

hraji> Ha, já jsem negativní a ty sluníčkář. Aspoň víme, kdo je kdo :-D

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 11:05 ® hraji reakce na …
hraji

tom.x124> no vidíš, pořád máš problém. Je to ale tvůj problém. Pochopit to tvé blábolení jde asi těžko, ty vlastně nevíš, co ti vadí, jen musíš být za každou cenu negativní, vadí ti HaD, vadí ti JV, vadí ti breca, a teď se snažíš navážet i do mě. Prostě internetový troll. Ale dnes tu jsi a zítra …

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 11:00 @ tom.x124 reakce na …

hraji> Zase nepochopil. Vůbec přece nejde o tebe. Ale kdo ví. Ještě sem neviděl diskuzi na netu, kde by někdo ověřoval identitu? Tak nebuď směšnej. A k JV: to že tě přesvědčil je vcelku logické. Oblbnul už milijóny lidí, tak proč by ho měl zrovna nějakej průměrně inteligentní fanoušek Hrazdil prokouknout. Anebo si jedna z těch lam, který ukáží důkaz, kde je podvodník přistižen při činu, ale stejně fanouškem zůstaneš. Užij si to!

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 10:50 ® hraji reakce na …
hraji

tom.x124> kdyby ses zaregistroval, viděl bys moje jméno a všechny ostatní údaje. Takto jsi anonym. „Odvážný“ anonym. Ale je to tvoje volba a právo. Máš smůlu, je zde dost lidí, kteří mě znají osobně. A možná se mnou nesouhlasí, někdy i často, ale ví, kdo jsem. Pro normální a registrované uživatele tohoto webu jsem naprosto prověřený uživatel. A k tomu JV. Setkal jsem se s ním jen několikrát. A rozhodně na mě udělal svým chováním a přístupem dojem člověka, který ví co chce, a kam směřuje. To, že je jeho směřování jiné než moje, mi nedává právo jej odsuzovat. A tyhle výkřiky, co tu předvádíš, naštěstí víc vypovídají o tobě samém, než o JV. Přeber si to. Podepíšu se jménem, abys tedy věděl, s kým jsi měl tu čest
Jiří Hrazdil

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 9:53 @ tom.x124 reakce na …

hraji> a co je za jméno Hraji? Nebo třeba bréca? Jak to souvisí? Jestli někdo nepochopil, tak si to ty. Kdoví, zda nejsi sám Vágner. Vágner, který prolhal celý život a teď i krade. Jen tím naplnil známé přísloví. Nic překvapivého. A Flajzar? Ten dost jasně napsal o co mu jde. Zřejmě sis to nepřečetl.

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 8:47 ® hraji
hraji

tom.x124> je zvláštní, když člověk píšící sem pod anonymním nickem napadá lidi, kteří píší pod svým plným jménem. Jestli jsi jen trošku pochopil, o čem v kauze jde, není to o rybaření. Je to obchodní záležitost. A nikdo z nás nemá opravdu přesné a pravdivé informace. Všichni ví jen to, co se někde objevilo napsané. Z faktů, které se dají zjistit třeba v rejstříku firem, se dá něco málo vyvodit, pokud člověk má povědomí, co ty zápisy znamenají. Ale nepřečteme si tam nic o tom, jakých obchodních chyb se kdo dopustil, kdo popisuje situaci tak, aby vyzněla v jeho prospěch. Ono se totiž může nakonec ukázat, že pravda není na straně jedné nebo druhé strany sporu. Každopádně bych očekával, že místo vypisování srdcelomných povídání na internetu bude bývalý majitel a nyní jen vlastník podílu postupovat cestou právní a pak by bylo tohle vypisování silně kontraproduktivní. Ale pokud tam není právní cesta, pak si je zřejmě vědom, že nedošlo k porušení práva. A pak vše padá na vrub podcenění obchodní konkurence.

reagovat
Úterý 16. února 2016 ve 2:17 ® regulus
regulus

tom.x124> JV si těžko koupí všechny, řekl bych, že jeho hvězda už zapadá. I mnozí nekritiční zbožňovatelé z řad rybářské veřejnosti když to napíšu velmi kulantně už značně ochladli. Ale to je vlastně úplně fuk.

Pokud se vrátím k tomu, co je obsahem této diskuse, tak i malé dítě odtuší kde je asi pravda, jestli tady http://www.flajzar.cz/ kde je spoustu produktů nebo tady http://www.jvelectronics.cz/cz/produkty , kde je produkt jediný.

Nemyslím si, že by tato kauza JV zlomila vaz, on je jen nastrčená figurka v mediálním byznysu, otřepal se ze sádkovýho sumce ulovenýho v Práglu před už nevím kolika lety a otřepe se i z této ostudy. Jen si myslím, že zase přijde o pár svých příznivců, tedy za předpokladu, že ještě nějaké má. :-))

reagovat
Úterý 16. února 2016 v 1:56 ® regulus
regulus

malamut> ty „uvxy“ běž se už bodnout. Co meleš o cenzuře, kdybys trochu přemejšlel, tak by ti jednak došlo proč byly ty dvě slova přepsaný, ale to od tebe asi nemůžem očekávat a za druhý, kdyby tu byla cemzura, tak tu nejsou žádný tvoje bláboly.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1