Chytej.cz

2 volna mista do norska za hubicku necteno

11.7.2014 | mascha | 2.514 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj. Mám dvě volný místa ve výpravě do Norska. Tak kdyby se chtěl někdo přidat…

Termín: odjezd z Prahy 12.8. brzo ráno. Návrat 24.8. pozdě večer. Pobyt v chatě zaplacen od 16. do 23. Ty dny před tím bude pohoda trip podél řeky Gloma a v okolí Andalsnesfjordu. Místo pobytu je ostrov Tustna ve středním Norsku (naproti Smole). Ubytování je ve dvou chatkách – jedna velká s kuchyní a obývákem, druhá přes terasu je malá jen pro vás dva nové členy výpravy. Kromě vás tam bude moje maličkost s kajakem a můj táta se strejdou a ještě jedním prďolou. Jsou to starší ročníky, takže mají svoje mouchy, ale budete mít v chatce soukromí a za ty prachy to snad týden zvládnete :-) (jen ten týden v chatce, ten trip oni budou pojímat jinak) Ty prachy – ubytko je 3000 na osobu, zhruba stejnou cenu dáme každej za dopravu. Něco se projí a tak by to mohlo být za bajvoko hezkých sedmosm litrů a to za dvanáct dnů jde, ne?

Můžete si vzít sebou kajak, nebo se věnovat zebřežnímu lovu (jsou tam dva interesantní mosty) a nebo spoléhat na kliku, že se povede ukecat nějakýho souseda k pronájmu člunu (a nebo občas vyškemrat od dědků člun, co patří k chatě).

Samozřejmě může jet i pár vč. nerybářů, třeba cyglisti…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. července 2014 v 9:43 @ esík

Ahoj, manžel se synem (50 a 20 let) by měli velký zájem jet s vámi, pokud ještě nabídka platí. Jsou nekonfliktní, sportovně založení, rybáři nejsou moc zkušení, ale v Norsku už chytali, snadno se přizpůsobí. Prosím dejte na sebe kontakt, ať se mohou domluvit nebo se ozvěte na e-mal: petr@flosman.cz nebo mobil: 602 44 33 01. Díky. Flosmanová Marie

reagovat