Chytej.cz

Praha a místa kde vyrazit necteno

1.3.2014 | Pavlán Marek | 3.042 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 26. dubna 2014 ve 12:25 ® jepice-zruseno reakce na …

Pavlán Marek> Doporučuji to jít zkusit a uvidíš.

reagovat
Pátek 25. dubna 2014 v 19:06 @ Pavlán Marek

A co Botič ? Byli jste tam někdo ? A jaké máte úlovky ?

reagovat
Středa 16. dubna 2014 ve 23:41 ® Ouklejobijec reakce na …
Ouklejobijec

Bigpista> ano … a tím je jasně daná lokalita… díky! :-)

reagovat
Středa 26. března 2014 v 11:25 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

jepice> V létě je studenější voda výhoda. Právě kvůli chladnější vodě s vyšším obsahem kyslíku vytahují do Jizery v létě ryby z Labe. Samozřejmě se bavíme o úseku od soutoku k prvnímu jezu.

reagovat
Středa 26. března 2014 v 0:37 ® jepice-zruseno

Berounka a Sázava jsou dostuný dost dobře vlakem. Sázava navíc buď posázavským pacifikem, nebo panťákem benešovákem. Labe v Brandejse má zase několik koryt a ještě přilehlou tůň a taky jsou tam na ostrově hned u vody rybářský potřeby. jizera je dostupná hůř, tam se už většinou jede autem, navíc si myslím, že je taková studenější a ještě to tam nemusí moc jít. Ale nezkoušel jsem, tak jen uvažuju.

reagovat
Pátek 21. března 2014 v 10:01 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Tulipánka> Berounka, Labe, Jizera.

reagovat
Pátek 21. března 2014 v 7:46 ® Téca reakce na …

Ahoj, jednoznačně doporučím Sázavu. Z Hlavního nádraží, popř. z Vršovic jsi za 40min posázavákem v Pikovicích (žel. stanice Petrov u Praha) a tam si můžeš vybírat, jestli chceš rychlou vodu v kaňonu (nádherná procházka) a nebo pomalou vodu před soutokem s Vltavou. V tom kaňonu jsem chytil candátky, tlouště a když jsem tam jel onehdá vodu, tak jsem z jedné tůňě pod skálou viděl vytáhnout sumce kolem půl metru na žížalu a nejsou výjimkou ani parmy, prý :-)

reagovat
Čtvrtek 20. března 2014 v 15:38 ® Tulipánka reakce na …

Ahojte :-) Mohli byste doporučit ještě nějakou řeku kromě Vltavy v okolí Prahy? Předem děkuji :-)

reagovat
Neděle 2. března 2014 v 7:18 ® BigD

Ahoj! Praha je plná vody- jen si to zkoukni na mapě.. Záleží, jakému druhu rybolovu dáváš přednost, jestli radši na stojáku, nebo tekoucí, jestli ryby jíš, nebo jen chytáš a pouštíš .. a tak.. Já vyrůstal taky na Moravě. v okolí Českého Těšína jsem prošlapal nejedny boty a čas mne zavál do Prahy před šesti lety. Jsem celoživotní stoják, ale letos to chci napravit a vezmu to pomaličku Vltavou od severu k jihu různou technikou. Třeba se u vody potkáme.

reagovat