Chytej.cz

Rybník Nový Kanclíř - zkušenosti ? ! necteno

24.3.2012 | coca | 26.644 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec lidičky,

má někdo prosím zkušenosti s lovem na rybníku v jižních čechách – Nový Kanclíř ? Uvítám od Vás Vaše poznatky + doporučení na ubytování… chtěl bych tam zajet v květnu na víkend…

Dík za Vaše poznatky !

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 4. května 2015 ve 14:29 @ dantes reakce na …

Dobrý den,máte prosím nějaké nové zkušenosti v roce 2015? Chytal jsem 2015/05 a žádná sláva. Na boilies za celý den ani ťuk, kukuřice,žížala atd. samý cejn…Poraďte na co a kdy, protože příroda nádherná. Děkuji JT

reagovat
Úterý 8. července 2014 ve 20:09 @ horys reakce na …

Zdravim. Prosim pekne,doporucite mi naco tam chytat kapry? Jestli muzu poprosit pisnete mi na imel. rompardubice@seznam.cz moc vam dekuji.jedu ta. Prvni tyden v zari a chtel bych to tam skusit aspon na jeden den. Moc vam dekuji.Horak

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 12:52 ® osprey
osprey

TondaN> O těch už něco vím…

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 12:33 ® TondaN reakce na …
TondaN

osprey> A co cepské pískovny v Majdaleně z vlastní zkušenosti vím, že přívlač tam je suprová je to svazová voda a příroda taky krásná a od Nového Kanclíře to je cca. 3–4km.

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 12:21 ® osprey reakce na …
osprey

b.gun> V tom bude žena nevinně. Když vedla děcka, ještě to byl TOM (turistický oddíl mládeže), mám dojem, že netroubili a jezdili tam, když to ještě byl chovňák. :-))

Každopádně už se tam chystám asi šest let…

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 v 1:41 ® b.gun reakce na …

osprey> Ano, místo je to fotogenické, rybník a okolní příroda nádherné, jen to falešné troubení ze skautského tábora nám tam několikrát za den rvalo uši…

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 23:39 ® osprey reakce na …
osprey

TondaN> Díky. Mě jde o to, že má žena k té lokalitě citový vztah, takže bych ji tam vytáhnul. Navíc je to fotogenické místo. Uvidíme.

Jde mi o to, jestli tam ti dravci jsou. Nevadí mi, když nechytnu, ale platit majlant a lítat kolem vody, kde nic není, to bych nerad.

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 22:30 ® coca reakce na …

TondaN> Dobrý večír, kolego ! děkuji za Vaši odpověď… a nějaký penzionek v tom Chlumci u Třeboně (zda mohu jako místního poprosit o doporučení) ? a krom Boilies co tam ještě frčí ?

Předem děkuji !

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 20:43 ® TondaN reakce na …
TondaN

Ten boilies se mi tam zda lepší každý tam tím krmí a řekl bych, že tam jsou na to ty ryby zvyklí kukuřici jsem tam zkoušel jednou a šli na to taky, ale nebyli tak velký jako na boilies…

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 v 19:15 ® voltor

V létě máme ject na dovolenou do Jižních čech.Tak jsem si říkal.že zkusím Nový Kanclíř.Je nutné chytat tam na boilís, nebo se dá chytit něco i třeba na kuřici.Díky za radu.

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 v 17:57 ® TondaN
TondaN

Na to, že člověk musí zaplatit 800Kč na den a má se to ještě navyšovat se to podle mne nevyplatí… Je plno lepších revíru než je Nový Kanclíř na dravce a za lepší cenu… je tam sice plno štik kolem 100 – 120cm a candati taky velice pěkný kolem 80 – 90 co jsem koukal předminulej rok na výlovu, kde se vše dávalo zpět.. takže to tam zůstalo, ale povolenka je velice drahá tak tam jdu max. 1× – 2× ročně na kapry o kterých vím, že tam jsou hodně velký a není zas tak složité je chytit.

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 v 17:24 ® osprey reakce na …
osprey

TondaN> Co dravci? Trochu jsem o tom uvažoval, i když ta cena je smrtící.

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 v 16:37 ® TondaN
TondaN

Nejlepší ubytovaní budete mít asi v Chlumu u Třeboně máte to cca. 2 – 3km k vodě nebo na Koskách kde to je cca 1km nebo bivak u vody, který tam je povolen aspoň jsem se ještě nesetkal s tím ,že by rybářská stráž s bivakovaním bez rozdělávání ohně měla nějaký problém. Voda to je dělaná na lov velkých kaprů… pokud budete mít kvalitní kuličky tak není problém se tam dostat na ryby kolem 10kg.. Pokud by jste měl nějaké otázky tak napište jsem místní a trochu to tam znám…

reagovat
Pátek 30. března 2012 ve 21:36 ® vagusoid

Já tam byl před dvěma lety ,dopoledne vláčka cíleně na štiku výsledek jeden okoun nevalný velikosti takže zklamání odpoledne až večer lov kapra +rybička a nic pak dorazili místní kapraři kteří mi sdělili že kapři jdou ale mezi 2–3h ráno což se tam chytat nesmí tak pytlačej.Na druhou stranu asi nejhezčí rybník co jsem viděl,krásnej les samá zátoka ,ostrovy stromy napadaný do vody !Prostě přírodní idylka která podle mě za ty prachy nestojí.

reagovat
Sobota 24. března 2012 ve 21:34 ® osprey
osprey

Oblíbený revír pana Hrušínského a na to konto je z něj reportáž v jednom z dílů pořadu Jak na ryby.

Žena tam roky jezdila na skautské tábory a o kráse okolní přírody mi vypráví celé ságy. Já se tam chtěl už několikrát podívat, zatím to nikdy nevyšlo.

V okolních vesnicích, stoprocentně v Suchdole, není problém sehnat ubytování na privátech. Přímo u vody nevím.

reagovat