smartCHYTEJ

Rybník Kunžak a Komorník necteno

23.1.2012 | morcák | Domácí revíry | 651 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den, nevíte jestli se dá chytat na rybnících Kunžak či Komorník popřípadně zkušenosti děkuji.

Nainstalujte si plugin Adobe Flash Player

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…

Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Přispívám anonymně

Jsem registrován

Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony.

Fotografie
Ke vzkazu můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
Úterý 24. ledna v 19:35 ® ladamaj reakce na…
ladamaj

morcák>2 jsou přímo v Purkarci ale jak fugují nevím 1 je penzion pelikán tam sem měl známého ale jestli tam ještě je to nevím ale mohu to zjistit.

reagovat

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Úterý 24. ledna v 18:29 ® morcák reakce na…
morcák

ladamaj> O tom kempu vím no koukali jsme na něj ale bohužel tam v tom termínu je už obsazené :-/

reagovat
Úterý 24. ledna v 18:25 ® ladamaj reakce na…
ladamaj

morcák>zavolám a zjistím jak to tam momentálně je.Když by to krachlo tak pak dej vědět kam na orlas pojedete.Jo a dyžtak se mrkněte na soutoku Lužnice a Vltavy tam je taky nějakej kemp s chatkama ale nikdy sem tam nejezdil jeto přímo na soutoku za Albrechticema z mostu koukáš na ostrůvek.

reagovat
Úterý 24. ledna v 17:34 ® morcák reakce na…
morcák

ladamaj> No já právě na Hněvkách už nemůžu žádný chalupy najít tak jestli o nákych víš tak kdyžtak napiš do osobky.Ale asi to vypadá zatím že pojedem na Orlík.

reagovat
Úterý 24. ledna ve 13:17 ® ladamaj reakce na…
ladamaj

morcák>na Hněvkách toho je víc na ubytováníjukněte na internet tam to je,já bych vás nasměroval ale nevím co vše je v provozu.Kunžak sem měl jednou s rodinou přes cestovku ale byl to hnus tam raději z bivakem no dyžtak písni něco bych se pokusil zjistit.

reagovat
Úterý 24. ledna v 6:51 ® morcák reakce na…
morcák

ladamaj> No právě chceme jet na Hněvky, ale uvidíme jak to bude se srubem jestli budou mít volno.

reagovat
Úterý 24. ledna v 0:34 ® ladamaj
ladamaj

morcák>ahoj ke Kunžaku vím jen z doslechu že byl vypuštěn a sloven před několika lety udajně to někdo koupil.Jinak dříve sem tam jezdil dost ale už leta tam nejezdím a co sem se dověděl že s kapry žádná sláva to zustaň raději na Hněvkách pak ti písnu nebo mě písni kdy tam budete.Pokud nebude nic v plánu tak bych přijel ale to se domluvíme.Láďa

reagovat