Chytej.cz

karavan necteno

27.6.2011 | bushman | 46.509 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj,prosím o radu nějakého právníka,nebo někoho kdo se stímto problémem setkal.Mám karavan na soukromém pozemku u řeky v Přírodním parku.Karavan je pojízdný s platnou TK a zaplaceným pojištěním.Nyní jsem nalezl přilepenou výzvu na okně karavanu k odstranění.S od­voláním na Sb.z.-č.114/1992 §12.Díky za radu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 11. října 2014 v 18:20 ® sebelikfanda reakce na …
reagovat
Úterý 30. září 2014 v 8:19 ® malamut reakce na …
malamut

Piranha> prima nápad s těma TOIkama, všichni se složíme na to, aby pár vandráků, co maj puzení lovit nonstop, se mělo kde vysrat. Nasrat, žádnou nonstopku, žádný TOIky.

reagovat
Úterý 30. září 2014 v 8:16 ® malamut reakce na …
malamut

ladamaj> ty bys měl místo bolševických žvástů o „odebírání pozemků“ studovat Pravidla českého pravopisu, z tvých příspěvků je jednomu na blití.

reagovat
Pondělí 29. září 2014 v 19:10 @ hony13

Zdravím všechny a prosím o radu někudy mi střechou zatéká a nemůžu zjistit kudy.Čím to celé zalepit?

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 ve 13:01 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

peta128>jezdím jak na orlas tak nahněvky už leta ale jak říkáš o karavanech tak na těch hněvkách se to právě děje ale skutečně ve velkém.Nakonec na ten karavan nepotřebuje povolení,stojí tam i maringotky které mají sundané bubny takže odtach by byl příliš drahý majitel neznámí.Jinak toto začíná přerůstat a nikdo to nezastaví pokud se nejedná o CHKO.V takovím případě bych pozemek okamžitě odebral stejně tam nesmí bez povolení nic dělat,takže tvrdej postih a pokuta ané malá by stačila.Jinak na takovém to pozemku muže tak akorát sedět i když je jeho,cose týká zátopové oblasti tak tam už nedostane povolení vůbec.

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 22:41 ® peta128 reakce na …
peta128

ladamaj>Souhlas s tebou,bohužel pozemky dostali v restitucích,je­diné pozitivum je,že ty pozemky už jsou v zátopovce takže nemužou stavět chaty a tudíž je tam asponˇna podzim klid a bordel dokáže udělat každej,ale úklid to je horší

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 14:57 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Piranha>jasně v pohodě.To jsem myslel že máš zato že to mám vše jednoduché takže.OK Láďa

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 13:16 ® Piranha reakce na …
Piranha

ladamaj> v žádném případě jsem na tebe nikaj neútočil.Zní to od tebe teď malinko vztahovačně.Známe se myslím celkem slušně i když jen přes skype, tak si prosím nemysli o mě něco špatného.Jen jsi si to špatně vyložil.

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 12:16 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Piranha>mile rád si stebou vše vyměním včetně toho zdraví.Budeš mít možnost spousty výhod pokud si je zařídíš nic co se toho jedná tak za vše platím,jo pokud to není ze sociálního.Jinak ani to peklo není zdarma máš trochu skreslené představy

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 21:33 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Piranha> Nechranky se mě netýkaj nemám tam žádné klíče ani víhody sem natom stejně jako ty a stejně vozím chem.WC

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 18:27 ® Piranha reakce na …
Piranha

ladamaj> Tobě se to mluví.Ty jako ZTP máš klíče i do pekla :-)) a všude si zajedeš.Mluvím třeba o Nechrankách kam bych musel ten hajzl tahat kilometr.A nemůžeš chtít, aby každej rybář tahal chemický záchod.

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 13:04 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>tak to si dovedu představit.Když jsem dostal pozemek k pronájmu kak to byla spoušť,nejprve vše uklidit no lezl jsem po 4 utahanej jak kůň,přijeli kluci posekali veškerou lebedu a trávu po pás takže si dovedeš představit co to pro mne obnášelo.Ti předemnou tam udělali takoví bordel no hrůza jedinej jeden tam měl chemické WC to automaticky šlo do přehrady vždy večer a to se ve mě vařila krev RS a natohle koukat no síla.Nakonec jsem se naštval i za cenu že pozemek opustím a celou tu bandu sem rozprášil,kopali v CHKO a to bagrem a náklaďáky no dotyčný byl podnikatel a jeho kumpán tam měl pronajatý pozemek také nojo ale žádné povolení ke kácení a nakládání s pozemkemdostal pokutu 60.000 a vše vrátit do původního stavu.Životní prostředí Kadaň nechtělo abych odtamtud odešel no ale vedeví Tušimické el. mě dalo vípověď když oni tak já také no stím sem počítal měl vtom prsty někdo z vedení kdo to nevím no a už sem tam 3 roky nejezdím,Raději na 24h. než tam stejně tam jezdí samí pitláci nic víc a já tam mám problém se dostat k vodě,když sem tam měl pozemek tak mě kluci spřístup umožnily a to s povolením.Jinak Jak píše Piranha tak to nikdy nebude a na takoví WC bych nevlez to raději tu plenu a pak koupel,vozím sebou i sprchu no když jedu na delší dobu no tak koupat se v řece nemohu tak mě nic jiného nezbívá mám kombíka passata tam se něco vejde a to vozím ještě člun chudák autíčko:-D ale je to držák nikdy nesklamal.

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 12:13 ® džigit reakce na …

ladamaj> to máš těžký.Děláme dětský den v lese mimo civilizaci,víš jak byli příchozí překvapeni,když jsem jim rozdal pytlíky na odpad,ať si vše odnesou domů?!?

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 10:55 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>je znát že víš očem je řeč a tohle někomu vysvětlit no a přesvědčit ho problém.

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 10:47 ® džigit

Piranha> máš to v uvozovkách! Nebuď domýšlivý :-D
Kdybys viděl,co vše si musíš pro takový pobyt vyřídit v Britské Kolumbii,byl bys rád za ten náš chaozz :-)

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 10:45 ® ladamaj
ladamaj

Piranha>džigit má pravdu.Když sem měl na Nechrankách pozemek pronajatý tak jsem měl i chemické Wc svoje a byl sem jedinej kdo přijel na čističku do Kadaně vylejt udpadní vodu a rovněž Wc.Jinak všude okolo bylo CHKO a když přijel někdo ze životního prostředí tak jen konstatoval že takoví pořádek tam ještě nikdy nikdo neudržoval no nejsem čuně uklízel jsem i po psech ty sou naučený chodit na jedno místo cose týče velké takže se vzala lopata a šlo to do sudu který sem odvážel.No když sem tam vždy přijel tak na mě koukala obsluha jako bych spad z marzu vživotě tam nikdo nic nepřivez takže čemu se divit.Když bych sem pustil foto sčím se setkávam tak by zde vznikla asi pěkná hádka a oto nestojím.Jinak jako vozíčkář buď povezu WC nebo budu muset mít na sobě plenu což není zrovna žádná slast.Takže když to jde vezu raději WC o obsahu 20litrů což plně stačí i na několik dní proto také nemám žádné potíže a dostanu povolení jet defakto všude kam to jenom jde.Jinak mě jezdí kontrolovat ale i se zamnou podívat pokecat a sami použijí mé cemické WC no sme lidi né dobyte. a já mam klídek pohodu,jezdíval sem takto i s karavanem a měl sem sebou vozejk i nádobu na odpady všechno jde ale musí se chtít a otom to je.

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 10:26 ® Piranha reakce na …
Piranha

džigit>Ne pro Mě, ale pro Všechny.

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 9:26 ® džigit reakce na …

Piranha> proč máš pocit,že by měl pro „Tebe“ neustále někdo něco dělat?Co se takhle postarat sám?Když jedu na víc nocí,beru si taky chemické WC a mám klid.
Už vidím,jak ta Toika bude vypadat po pár dnech,tam už bych ani nechcal!!!

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 7:56 ® Piranha
Piranha

ladamaj> Láďo podívej se na Nechranice.To co jsi psal o tech toaleťákách, je problém.Nechranice je ohromná plocha a navíc ještě tam bývá non stopka.To je v pořádku, ale pokud na takové to vodě chce rybář nocovat několik dní, tak to prostě bez vysrání nejde.Jsou tam břehy prostorný a klidně by se tam po 500m vešly TOI TOIky.Otázkou je kdo je bude financovat, tzn. odvoz dovoz a nájemné.Mohl by z části svaz z části majitelé pozemků a také životní prostředí to by se mohlo plácnout přes kapsu když už udělují tučné pokuty za odebrané povolenky.A to je nemalej peníz.Každý z těch nešťastníků vyfásne min. okolo 3000 a podle posledních info jsou prý na Ž.P. nasraný a chtějí dávat desítky.To by bylo hned na kulturní vysrání u vody.Prachy by byly né že né.

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 0:00 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

peta128>nevím jak jste k chatě či pozemku přišli vy.Za komančů se k pozemkům dostala spousta lidí jako slepí k houslím a stavělo se i v lese.Po pádu komančů se vraceli pozemky majitelům a to je fakt skáza.Jinak vše nedělají jen karavany vím o černých skládkách i od chatařů notabene že si nárokují i přístupové cesty ale i břehy.Já osobně žádám každý rok o povolení ale z důvodu invalidity neboď dostat se k vodě skoro nelze takže vlastním klíče od závor kterou projedu a nesmím tam nikoho pustit.Také jsem ohledně takovíchto povolení stanovoval podmínky a to opravdu tvrdé žadnej bordel po mě nesmí zůstat zrovna tak po každém kdo to to povolení vlastní také a platíto už víc jak 5let a všude je pořádek.Takže vše je v lidech nic víc i chataři sou pěkný nebudu komentovat ale taky nejsou všichni stejní.Bohu žel žijem v ČR kde je zákon děravej jak cedník na nudle apokud nebude nastaven zákon bude bordel a přibývat závor ,zákazů no já to povolení jako vozíčkář dostanu vždy ale také sebou vozím i chemické WC a bodpad odvážím určitě by se mě nezamlouvalo mít chatu kolem samí toaleťák a bordel ale to dokáží i masařky těm není nic svatého.

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 11:53 ® peta128 reakce na …
peta128

Piranha>S tím naprosto souhlasím,máme chatu na orlíku a co tam všechno dokážou dělat je k pláči,už aby byl tuhej podzim a konečně bude klid vona je jim naštěstí ziminka:-D

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 8:15 ® Piranha
Piranha

Jsem rád že jsi cedulku našel.Poslední dobou se karavany rozmohly jako mor, neznám nic hnusnějšího než pohled na vodu osázenou karavany.Oni si myslí, že když mají pozemek u vody svůj, tak jsou páni.Bordel, bordel a bordel a když ne zrovna bordel tak porušování rybářského řádu.Nepochopím, když je někde CHKO jak někdo může povolovat vjezdy autem a ještě hůře karavany.Vypadá to tam jako v kempu v DDR. Neříkám že třeba Ty konkrétně patříš mezi ty, co dělají bordel, ale neznám tě.Nechci házet všechny do jednoho pytle.Pokud si rybář chce zajet na ryby na pár nocí, pak přístřešek je ideální, nebo jsou pak od toho kempy.

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 7:59 ® džigit reakce na …

bushman> tak Ti nevím,platit pětikolo a nevědět zač?

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 0:50 ® bushman reakce na …

Ani sám nevim,ale zduvodnění pana starosty znělo:pokud bude zapřažen za autem,je vše v pořádku,pokud odpojim,už je to problém.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:37 ® džigit

bushman> a copak Ti sdělili,jako důvod blokovky? Nějaký paragraf,nebo protiprávní jednání…

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 22:10 ® bushman reakce na …

Stojí na mém pozemku,nikomu nepřekáží,pouze pan starosta má problém.Byl jsem vyřešen policií za 500.-

reagovat
Pondělí 12. září 2011 ve 21:38 @ All Armor

„Mám karavan na soukromém pozemku u řeky v Přírodním parku“.

A koho je ten pozemek? Doufám, že tvůj, či ho užíváš se souhlasem majitele.Ale i tak ti yákon neumožňuje, dělat si tam, co chceš. Zřejmě ta tvoje odstavená bouda na kolech je tam jako pěst na oko. Tak se nediv.

§ 12 Ochrana krajinného rázu a přírodní park

(1) Krajinný ráz, kterým je zejména přírodní, kulturní a historická charakteristika určitého místa či oblasti, je chráněn před činností snižující jeho estetickou a přírodní hodnotu. Zásahy do krajinného rázu, zejména umisťování a povolování staveb, mohou být prováděny pouze s ohledem na zachování významných krajinných prvků, zvláště chráněných území, kulturních dominant krajiny, harmonické měřítko a vztahy v krajině.

(2) K umisťování a povolování staveb, jakož i jiných činnostem, které by mohly snížit nebo změnit krajinný ráz, je nezbytný souhlas orgánu ochrany přírody. Podrobnosti ochrany krajinného rázu může stanovit ministerstvo životního prostředí obecně závazným právním předpisem.

(3) K ochraně krajinného rázu s významnými soustředěnými estetickými a přírodními hodnotami, který není zvláště chráněn podle části třetí tohoto zákona, může orgán ochrany přírody zřídit obecně závazným právním předpisem přírodní park a stanovit omezení takového využití území, které by znamenalo zničení, poškození nebo rušení stavu tohoto území.

(4) Krajinný ráz se neposuzuje v zastavěném území a v zastavitelných plochách, pro které je územním plánem nebo regulačním plánem stanoveno plošné a prostorové uspořádání a podmínky ochrany krajinného rázu dohodnuté s orgánem ochrany přírody 9a).

reagovat
Neděle 11. září 2011 v 16:20 @ Konfus

Great oportunity!!! Pronájem karavanů od 1350,–

odstranena reklama

v pripade zajmu o reklamu pouzijte napr. objednavkovy formular: http://www.chytej.cz/…/objednavka/

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 9:29 ® Robur
Robur

já bych chtěl vidět foto karavanu

reagovat
Pondělí 27. června 2011 v 8:33 ® džigit

Aby se vědělo :-) http://www.uake.cz/…114_1992.pdf
Na to,aby Ti někdo pomohl musíš napsat víc detailů,ale i tak,tohle asi po netu nebude jednoduché.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1