smartCHYTEJ

Tipy na vánoční dárky necteno

23.11.2010 | Robur | Vánoce | 4.354 zobrazení | 70 odpovědí

Dochází mně inspirace, co kupujete svým blízkým k Ježuchovi, samozřejmě krom zdraví a spokojenosti.
Nejde jen o rybařinu, řeším dary pro synka, náctiletou dceru atp. Určitě to třeba pomůže i ostatním. Regule, ty se nevyjadřuj:-D

Nainstalujte si plugin Adobe Flash Player

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…

Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Přispívám anonymně

Jsem registrován

Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony.

Fotografie
Ke vzkazu můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
novější starší
Stránky:   3 2 1
Sobota 4. února v 9:12 ® nnnap reakce na…
nnnap

džigit> :-)

reagovat
Sobota 4. února v 8:59 ® džigit reakce na…
džigit

nnnap> ten mám,bo bych nepřežil až do teď.Nebo možná někteří okolo.Já mám rád veselo a tyhle osobní či „servrové“ narážky mně neberou.Když chodím tu,nebudu reklamovat že jsou ty druhé lepší.Je to o dobrovolnosti při účasti v „klubu“.
Kdybych byl doma tam,nebudu poukazovat na lepší jiné,no ni? A už tu nebudu odpovídat,bouchnu-upustím páry a jsem v klidu,jsou lepší témata 

reagovat

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Sobota 4. února v 8:52 ® nnnap reakce na…
nnnap

džigit> :-) trochu nadhledu:-)

reagovat
Sobota 4. února v 8:44 ® džigit reakce na…
džigit

nnnap> ty máš tež dost.Já nebrojím ani proti jednomu.Dobří lidi jsou tu i tam a hledat v tom něco „za“?
Já na rozdíl některých jedinců nemám osobní mindrák

reagovat
Sobota 4. února v 8:35 ® nnnap reakce na…
nnnap

džigit> Martinov!

reagovat
Sobota 4. února v 8:27 ® džigit reakce na…
džigit

nnnap> jakou čtvrť?

reagovat
Sobota 4. února v 8:18 ® nnnap reakce na…
nnnap

džigit> čertíku klíd. Víš, že má tam u vás mrk celou čtvrť?

reagovat
Pátek 3. února v 9:03 ® džigit reakce na…
džigit

Lucie.Gallova> strč si ho do pjdele!

reagovat
Pátek 3. února v 0:17 ® superweb reakce na…
superweb

džigit> takovych uz v tomhle vlakne bylo..jen o stranku dal narazis na skvelpradlo a i nejakej web s woblerama. Vzdykcy je to prvni prispvek daneho uzivatele na chytej, jen to tady nikdo moc neresi asi :)

reagovat
Úterý 31. ledna v 8:17 ® Lucie.Gallova

Ale do tohoto tu jsem se zamilovala. Jsou tu stejní exoti jako na mrkání, ale nekeří se víc projevují. Takový normalizátor hraji…toho vysloveně žeru…

reagovat
Úterý 31. ledna v 8:14 ® Lucie.Gallova reakce na…

regulus> Jsou i zajímavější webové stránky: http://www.mrk.cz/stat_view.php3

reagovat
Pondělí 30. ledna ve 22:06 ® sus1 reakce na…

regulus> To je fakt,od listopadu běží reklama na velikonoce,tak tohle je v podstatě podobný a v pořádku ?!. :-))

reagovat
Pondělí 30. ledna ve 22:01 ® regulus reakce na…
regulus

sus1> asi obdoba reklamy Vodafonu … :-D

reagovat
Pondělí 30. ledna ve 20:10 ® sus1 reakce na…

džigit> A co dělaj admini??…chrr chrr chrr :-D

reagovat
Pondělí 30. ledna ve 20:07 ® džigit reakce na…
džigit

Stroft> dost okatá

reagovat
Pondělí 30. ledna v 19:14 ® Stroft
Stroft

Reklama:-)

reagovat
Pondělí 30. ledna v 18:10 ® sus1 reakce na…

ev> To už budou zase vánoce?? to to letí.:-D

reagovat
Pondělí 30. ledna ve 13:09 ® ev

Když nevíš co za dárek tak doporučuju miliondarku.cz :-) Když dojdou nápady klikám rovnou na tuhle stránku http://www.chytej.cz/reklama/ S nákupem dárku jsem tam byla naprosto spokojená.

reagovat
Pátek 16. prosince 2011 ve 22:26 ® petrnys reakce na…

Velice máme rádi všechny možné hry. Máme toho spoustu, ale letos jsme viděli v pořadu Hodina pravdy bezva společenskou hru, kterou jsme našli na stránkách Etanu / www.etan.cz / Shuffleboard – Holandský biliár.Rád doporučuji jako tip pro ostatní.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 8:02 ® LuboO reakce na…
LuboO

Robur> mam obavy, prirodne farby frcia…

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 7:50 ® Robur
Robur

myslíš, že ty zelenkavé ještě budou mít?

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 ve 22:01 ® LuboO
LuboO

nasiel som dobry tip…

reagovat
foto/forum/2011/th-img19056.jpg
Úterý 8. listopadu 2011 ve 14:48 ® skwor
skwor

http://www.youtube.com/watch?…

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 ve 14:18 ® Fryw
Fryw

http://stolni-a-deskove-hry.hyperzbozi.cz/…e-rybicky-0/

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 17:26 ® Alivio

Viz fórum „Vtipy“ 7.11.2011 v 17:25 :-))

reagovat
Neděle 30. října 2011 v 15:14 ® džigit reakce na…
džigit

Jaro Skacel> tady si můžeš taky vybrat http://www.always.cz/fooldal.php?…

reagovat
Neděle 30. října 2011 v 15:03 ® zalesak05
zalesak05

Jaro Skacel> Stavebnici Boffin mám doma, je super ale musí se dávat pozor na zkrat, přišel jsem tak už o dvě součástky. Ale jinak z ní jde postavit stovky různých obvodů. A edisona mám na počítači, ten už se hůře chápe a časem to člověka přestane bavit.

reagovat
Neděle 30. října 2011 ve 14:32 ® Jaro Skacel reakce na…

Zajímavé info o stavebnicích: http://www.elektrotechnickestavebnice.xf.cz

Supr vánoční dárky.

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 14:35 ® osprey reakce na…
osprey

superweb> Já myslím, že to ani nestojí za tu práci. To vám tu radši dáme něco ke čtení nebo trochu vylepšíme chod webu.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 23:23 ® All Armor

Už jsem to sem kdysi vložil, ale opakování-matka moudrosti. Dávejte si bacha, jak svým ratolestem dárky deklarujete, ať nedopadnete jak v tomhle vtipu:

* A jedna z Valašska: „Mamo,“ ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek, „toťto fšecko mě nadělil Ježíšek?“ „No baže Ježíšek, kdo inší?“ „Aha, takže vy s tatú ste sa na mňa vysrali aj letos – že???“

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1