Chytej.cz

mušovske jezera nebo dyje 5 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | 14.926 zobrazení | 53 odpovědí

čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 31. května 2015 v 16:08 ® pepanek reakce na …

Ondras> Máš pravdu,ale to je několik let stará diskuze.:-D

reagovat
Pátek 29. května 2015 ve 12:18 ® Ondras
Ondras

Hm, asi znalec. Ale je to přesně opačně Proč by měla být D7 a pak D4B? Je to přesně naopak D7, D6, D5, D4B. Věř mi :-)

reagovat
Pátek 19. března 2010 ve 22:00 ® inker reakce na …

Kamarádi rybáři,na dotaz komu patří rameno Malešovice Odrovice mi bylo zděleno z MRS že od 1.1.2001 bývalí revír Jihlava 2 to je to rameno patří Malešovicím.MRS se ale odvolal k soudu.Než rozhodne soud tak to patří Malešovicím.

reagovat
Čtvrtek 18. března 2010 ve 20:02 ® pavel.dedek211 reakce na …

Ahoj.Malešovice budou asi soukromý revír.Momentálně probíhají boje o pozemky pod jezírkem,tak nic nevím.

reagovat
Čtvrtek 18. března 2010 v 0:06 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

pavel.dedek211> děkuji za zastání,to co jste napsal tvrdí v Pohořelicích a okolních vesnicích daleko více lidí. Pokud víte,kdy budou závody v Malešovicích,tak prosím o sdělení.Ahojky Petrův zdar.

reagovat
Středa 17. března 2010 ve 20:28 ® pavel.dedek211

Je vidět,že ty jsi asi velký kamarád Sedláka tak ho bráníš ale jen z nevědomosti.Asi před dvaceti lety pan Sedlák raboval D7 brutálním spůsobem.V Pa­sohlávkách na rybárně měl zpracovnu a mražáky,lovyli výhradně do sítí, agregátem a to i pod pruty rybářů,říkali tomu kontrolní odlov.Brali všechno i podmírové,o­čistili a prodávali za valuty do Rakouska.Takže byses měl omluvit dámě a nikoho neurážet ty chytrej brňáku a doufám, že nejsi z těch kterým se to musí vyplatit jezdit na ryby na D7.

reagovat
Úterý 16. března 2010 ve 20:06 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

regulus> diky moc

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 20:48 ® regulus reakce na …
regulus

vikikaca> je otázka, jestli chceš stan nebo nějakej penzion. V Pasohlávkách, v Brodě nad Dyjí je toho dost, ale aspoň ty Pasohlávky jsou tak trochu cirkus, v létě kór. Kemp Merkur je dle mýho na ryby zabitej, pokud tam nechceš jen přespávat, přímo u vody je např. tohle http://www.palavasro.cz/ . Pokud chceš spíš klid tak bych asi volil ten Brod, jak na samotě to tam nebude, ale myslím, že to bude klidnější než v Pasohlávkách, to k Dyji 7. Dole by nemusel být špatnej Strachotín, na ryby určitě, na množství rybářů to asi bude horší např. http://www.freestar.cz/ , ve Věstonicích třeba tohle http://www.ulangru.cz/ , mezi Šakvicema a Novýma mlýnama jsou ještě jakýsi dva kempy http://www.unicamp.cz/ , http://www.kempmars.cz/ , ty nevím, ale viděl bych to jako přerybářováno.
Jinak Dyje 7 je trochu o klice, je to spousta vody a ryby jezdí, klidně dva, tři dny ani ťuk a jindy berou, nemyslím si, že by tam byl nějakej extra flek. Dyju 5 nevím, já D6 a D5 bojkotuju, protože tam zkurvili nejzajímavější úsek Dyje na JM s největším množstvím ryb. Údajně je D5 na ryby lepší než D7, ale lidi toho nakecají, ryby jsou tam i tam a oboje je moc vody, možná je dobrý si vzít loď, gumák moc vhodnej není.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 20:27 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

regulus> dekuju.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 20:22 ® džigit

Robur> a neporazili… :-P

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 20:19 ® regulus reakce na …
regulus

Losfedos> píšou tam, že je to Dyje 5, kde konkrétně ta chata je nevím, povolenka MRS platí na řeku pod přehradou, na první a třetí nádrž (Dyje 5 a 7). Extra povolenka musí být jen na prostřední, Věstonickou Dyje 6. Pořádně si přečti popis revírů http://www.mrsbrno.cz/reviry.php?… , jsou tam nějaký zakázaný úseky, slepý ramena kolem řeky jsou často jinej revír, některý vůbec neobhospodařuje MRS, když nebude cedula u vody, tak se raděj zeptat.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 19:37 ® vikikaca
vikikaca
reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 19:37 ® vikikaca
vikikaca

nechame hastereni jaro se kvapem blizi a my se konecne dockame sve silony smocime at na musove nebo kdekoliv jinde nic na nicem nezmenime slusni rybari jsou vsude a hovada taky jinak bych taky potreboval poradit ohledne ubytovani na musove jsme dva a pes a vyhovovalo by nam neco klidnejsiho

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 19:25 ® Losfedos
Losfedos

Dobry den chci se zeptat,mame v planu na odhajenim jed na Chatu u Sucheca u DOLNICH VESTONIC,jestli jste tam nekdo uz byli,aby jsme vjedeli do ceho jdem.Jestli tam nepotrebujem zvlastni povolenku,nebo staci svazova MRS povolenka na reku i na prehradu.diky moc. http://www.rybarka.cz/…sucheca.html

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 16:01 ® džigit reakce na …

regulus> že by další disgrafik :-D

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 16:00 ® regulus reakce na …
regulus

vikikaca> se nerozčiluju, reagoval jsem na tu část za tím „p.....e“ …

džigit> :-D von neumí psat, ale tvrdí, že za to může počítač …

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 15:54 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

regulus> proc se rozcilujes to nemuzu zverejnit svou zkusenost a svuj nazor,,??Ja napsal ze nekteri mi poradily a nekteri me poslali do p.....e

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 15:49 ® džigit

regulus> ty si Reguel,odpovídej až budeš tázán! :-D

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 15:47 ® džigit reakce na …

Robur> to asi bude v nějaké rybolovné technice,že? :-))

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 15:46 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> no nevím …

To už se s náma nebudou bavit vůbec. :-D

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 15:43 ® Robur
Robur

Reguel a to počkej, až porazíme Baník dnes v podvečer

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 15:35 ® regulus reakce na …
regulus

vikikaca> co patláš nesmysly, prostě to tam pár magorů fest posralo, co s tím mám dělat …

Pokud vím tak jsi se na nic neptal, jen že jsi chtěl jet, ale raději nepojedeš. Fleky ti neporadím, protože tam nejezdím, na mě moc lidí, ubytování je v Pasohlávkách, v Brodě n.D. halda, je ale třeba to upřesnit, někdo chce pod stan někdo do penzionu.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 14:48 ® vikikaca
vikikaca

holt reputace je reputace tak se z toho nepodelame vzdyt u nas na vrbici nebo antoskach je taky krasne mam to kousek kurna ja kdyz jsem se zeptal na MRKU o radu ohledne dovolene na musove tak mi prisly jak rady ale prevazne at jdu do p…e holt my na severu jsme tupci a ozralove a na jihu bydli elita naroda

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 13:13 ® regulus reakce na …
regulus

vikikaca> ale jistě, hovada jsou všude, já jen konstatoval skutečný stav věcí. Ty tlupy tam v tý době jezdily a je z toho takováto reputace, já si to nevymyslel.

IV.TO.ŠIRDA> hodně dřív jsem tam sem tam zajel, teď by mě to ani nenapadlo, na můj vkus moc lidí.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 12:47 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

regulus> ja si myslim ze hovada jsou vsude jak u nas tak u vas tak jak slusni lide

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 9:29 ® džigit

regulus>ale neboj,v září jsem tam opět!Vždyť já Vás mám rád,kluci Moravský!Poho­dovější dovolenou,než loňskou v Pasohlávkách jsem dlouho neměl! :-)

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 9:19 ® džigit reakce na …

regulus> je mi to jasné,měl jsem v okolí pár lidí,co tam jezdili „pro maso“.Těmhle tlupám se obloukem vyhýbám,neboť je pro mně rybařina především koníčkem a ohromným relaxem.Když nic nechytnu,nepo… se z toho.To veškeré dění okolo rybařiny je pro mně už tak hodně a chycení pěkné ryby jen třešinkou na dortu.Mně se spíš divili místní,co vše pouštím zpět.Tak se neboj,tohle masaření je všude.Taky s tím mám v okolí Ostravy zkušenosti-není nic horšího,než tlupa ožralých hulákajících dementů s nahozenýma prutama a myslících si,že místo je jen jejich,neboť ho právě osvobodili.A tohle jsem zažil i „u vás“-viz nová cyklostezka v Pasohlávkách a rybařina přímo ze sklípků.Na stezce rozložené kafe a kořalka a pohledy na cizince,který se snaží projít a nedej bože jim tu chytat ryby.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 9:08 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

regulus> plně s tebou souhlasím,ještě před pár lety těžili agregátama až po hranici mostu,teď už se po Jihlávce nedostanou,je tam velký nános a ze 3,5m vody v korytě je 1–1,5m. Je vidět,že tam jezdíváš,takže musíš sám přiznat že těch ryb oproti konce minul.stol.sa­kramentsky ubylo a ubývá,štika skoro žádná,takže na první flek na Jihlávce od mostu chodíme chytat sumce,ale také jich je čím dál méně.Hojky,Pe­trův zdar.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 1:46 ® regulus
regulus

IV.TO.ŠIRDA> kapinku se do toho vmíchám (do tvojí debaty s hrajim). Ty pleteš dohromady tři revíry který jsou úplně jinýho charakteru. Revíry Jihlava 1 a Svratka 1 obhospodařuje MRS a jsou to běžný revíry (za těma mostama který jsou mimochodem od sebe asi 100–150m je už Krakonošovo). Revír Dyje 6 (Krakonošovo) je Věstonická údolní nádrž která není běžným revírem MRS, prodává se na něj zvláštní povolenka, není v soupisu revírů MRS, pokud se nepletu tak ho obhospodařuje Rybníkářství Pohořelice a mimochodem se na něm provádí hospodářská „těžba“ ryb, proto asi ty agregáty. Je asi pitomost srovnávat rybolov jak ho provádíme my s rybolovem pro průmyslové účely, jestli se ty ryby prodávají v Globusu fakt nevím a je mi to jedno (mimochodem už vidím, jak si lidi houfně kupují cejny a ještě k tomu strupatý). Můžu proti tomu mít nějaký výhrady, ale na faktu, že se ryby chytají a prodávají v obchodech jednak nic nezměním a taky mne to nijak nepohoršuje, je to asi tak, jako když si v masně koupím hovězí nebo vepřový, případně jiný maso.
Naopak mě celkem pohoršuje, že rybáři, kteří to mají jako svýho koníčka se houfně stahují do míst, kde ryba před třením migruje a je jak jsi sama víceméně napsala lehce chytitelná. Netýká se to jen tebe (tys to schytala proto, že to ještě i když nepřímo radíš ostatním), týká se to i spousty mých známých, kteří do Iváně v této době taky jezdí. Co už člověk nadělá, lidi jsou různí.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 1:16 ® regulus
regulus

vikikaca> džigit> vážení přátelé, za to, že když se v okolí Mušova řekne ostravák, tak se všem zježí kůže a mají sadistický choutky, poděkujte především kolegům z vašeho okolí, protože ti vám tady udělali tuhle reputaci v devadesátých letech minulýho století. Bandy přivožralých těžičů, kteří transportovaly stovky kaprů (bez ohledu na rybářskej řád) z Mušova na severní Moravu, to se prostě nedalo skousnout, policajti byli zalezlí, byla to doslova anarchie. Věřím, že spousta z vás jsou slušní rybáři, ale tvrdá realita je taková, že tam moc oblíbení nejste. Myslím, že vám zbývá jen jediné, svým chováním přesvědčit místní, že není ostravák jako ostravák, nic lepšího vám poradit neumím.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1