Rybářství – rybářský časopis další číslo vychází 1.6.
- POZNEJTE HO A ULOVTE! SUMEC VELKÝ (SILURUS GLANIS)
- NAPSALI JSTE NÁM
- KLADIVO ČESKÉHO VIKINGA
- ZLO JMÉNEM VODÁCI
- ZA KAPRY S LUKÁŠEM KRÁSOU
- LOV KAPRŮ NA ČESKÝCH SVAZOVÝCH VODÁCH (6)
- SUMČÍ ARÉNA
- CANDÁT OBECNÝ: MALÝ PRŮVODCE PŘÍVLAČÍ (2)
- MĚSÍC, LESY A PÁR ŠTIK
- OKŘÍDLENÉ TROJHÁČKY
- CHYTÁNÍ SUMCE NA KRÁSNÉ ŘECE
- PRAGU URBAN FEEDER FISHING
- MORFOLOGIE, ANATOMIE A FYZIOLOGIE RYB V KOSTCE
- POZOR NA ŽIHADLA A ŠTÍPANCE
- MLÝNY - PRAŽSKÁ KAMPA
- AMAZONIE - CESTA ZA SNEM
- LOV HLAVATEK NA TRÁVU ANEB ŘEKA, KDE CHCÍPL PES (2)
- ALJAŠKA - MOŘSKÝ RYBOLOV U OSTROVŮ AFOGNAK A KODIAK (2)
- KDO SE DIVÍ, PROČ SE NA KUBĚ ERNESTU HEMINGWAYOVI TAK LÍBILO?
- O MODRÉM MARLINOVI ANEB JAK JSEM PŘEKONAL REKORD
Vyhledávání
Veletrh Brno SRAZ 9. 3. 2012
8.11.2009 | regulus | Výstavy | 40.287 zobrazení | 2.008 odpovědívždy v období veletrhu v Brně se Chytej národ schází v Brně v hospodě. Veletrh se pak navštěvuje v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku:-D. Což je tedy mnohem náročnější.Veletržní sraz je definitivně 9. 3. 2012 v pátek. Sraz je tradičně v restauraci Holiday cca od 17:00, podrobnosti níže
Loc: 49°13'3.14"N, 16°33'11.551"E.
Spinkalíci - Gomz + 1(2xZ), džigit + 2(T+2?), Prutos + 1(2xZ), Vydrýsek(Z), Vagi + 1(Z+S+T), osprey(Z)
Bumbalíci - Regulus(K), David(Z), Pavla(T), Revoke(T), MPéčko(Z), Tomik(K), Fryw + 1(2xZ), Kubas(Z), Hraji + 1(2xZ), sethy(Z), Tomucha(Z), Libor(Z)
Jídlo: koleno(K), žebra(Z), tatarák(T), křidýlka(S)
Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Kdo chce přespat, tak by měl mít svůj spacák. Orientační cedule vás navigují na Komín, Bystrc, Obi či ZOO nebo Svitavy, samozřejmě až na ty, co jedou od Svitav:-D.
Podrobnosti o ubytování, kontakty a info o minulém srazu viz. http://www.chytej.cz/forum/3673/veletrh-brno-18-3-22-3-2009-sraz/ cena ubytování v postýlce ve vlastním spacáku od 50 do 200Kč, podle počtu přihlášených. Ale minimálně správce chaty potřebuje vybrat 1000Kč, takže pokdu bude spát jen 5 lidí, tak to bude blbé. V hospdě dělají luxusní kolena a žebra. Budou nás očekávat někdy mezi 17:00 – 18:00, ale určitě nikoho nevyženou i dřív.
Dále se prosím přihlašujte zde ve fóru /jde o zajištění dostatečného počtu míst v restauraci/, a ti co chtějí mít jistotu noclehu, tak ať zdůrazní, že chtějí spát.
Kdo neví, nezná a bloüdí: tč Robur 608 700 442
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…
- Úterý 20. března v 11:03 ® Mary reakce na…
-
cercer> pokud najdeš loňskou diskusi, tak to s tou mírou bylo to samé. Byli jsme na suchánku, ale to jste mohli být rádi !!!, že jsem byla po každém půlitru a vlastně 1/4l piva na suchánku. Umíš si představit, jak by jste se vyspali?
Kubas a ostatní: Na žebrech?, se proboha nedá nic zkazit. Leda, že by zaváněly.
reagovat - Sobota 17. března ve 12:53 ® Fryw reakce na…
-
džigit> Zdá se že jo
reagovat
Ale ono to bylo vlastně cely špatně,
byla to vodka s jelcinem a ne rum s griotkou. - Sobota 17. března v 11:17 ® džigit reakce na…
-
Fryw> ale chutnal,ni?!?
reagovat
- Sobota 17. března v 1:06 ® Fryw
-
Co se týče hospody…obsluha mi přišla příjemná. Jelikož bylo místa pomálu, sedli jsme ke stolu s rezervačkou. Bez problémů byla rezervačka přesunuta jinam. Koleno chutnalo,
reagovat
taky. Nebyla griotka, musel se
čert míchat z nějakyho hnusu. - Čtvrtek 15. března ve 23:09 ® kubas reakce na…
-
vagi> Tak to neumíš fotit, to byla teda hodně náhodná fotka s těma zavřenýma očima
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 23:02 ® MP-E65mm reakce na…
-
sethy>
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:56 ® vagi
- reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:48 ® vagi
-
vrchní fotograf…vrchní doslova
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:46 ® vagi
-
tohle byl pro mě překladatelský oříšek
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:42 ® sethy reakce na…
-
vagi> co s tím eMPéčkem udělá pár litrů kofoly
reagovat
- Čtvrtek 15. března ve 21:39 ® vagi
-
pravda…ne všichni se pořád bavili
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:36 ® vagi reakce na…
-
MP-E65mm>
reagovat
- Čtvrtek 15. března ve 21:34 ® MP-E65mm reakce na…
-
vagi> dej ženský foták a takhle to dopadne
reagovat
- Čtvrtek 15. března ve 21:33 ® MP-E65mm
-
By mě zajímalo kdo tam napsal „výborná obsluha“ teda spíš v jakém slova smyslu to bylo myšleno
reagovat
- Čtvrtek 15. března ve 21:32 ® vagi
-
podle reakcí to vypadá,že snad nebyla ani zábava. Tak ať nezúčastnění také vidí, jak to s tou zábavou bylo
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:23 ® vagi
-
si furt stěžujete, jak to stálo za howno a podívejte se,co jste napsali do knihy přání
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 21:18 ® vagi
-
sethyho vytuněný…
reagovat

- Čtvrtek 15. března ve 20:49 ® vagi reakce na…
-
džigit>
reagovat
- Středa 14. března ve 23:35 ® džigit reakce na…
-
vagi> byt ta spalňa větši,nebylo by co řešit.Bečku kupime v Makru,chlaďak neni problem a žradlo se nechame dovezt z teho Holidaja
reagovat
A navic su aj vepři na klič 
- Středa 14. března ve 23:10 ® vagi
-
Jinak za mě na závěr…
, když to nebude Březňák, snesu
i z jiný knajpy, žeber mi bude líto (příště už bych neexperimentoval
s tatarákem), ale najím se i jinýho žvance. Takže mi stěhování vadit
nebude,ale zároveň si dokážu představit Holiday i příští rok.
Důležitý je pro mě potkat se s fajn lidičkama a pokecat a to okolo se
vždycky nějak dá.P.S. a dokonce jsem se dozvěděl něco o polích,hlavách,řádcích, sloupkách a polích a nejen těch s turkyňo
reagovat
- Středa 14. března ve 23:02 ® vagi reakce na…
-
Prutos> tatarák byl fakt pekelnej (blicí smajl)
džigit> o tom nepochybuju, u nás v domovské hospůdce, když je živá muzika, je totál narváno a holky taky stíhaj ve dvou. Tady hold na pořádný tempo nejsou zvyklý.
reagovat - Středa 14. března ve 22:54 ® džigit reakce na…
-
vagi> Ti nevím,přijď se někdy podivat k nam do Eliaša,jak skonči hokej.Tež su tam dvě,ovšem už dámy v létech,a jeden co čepuje.Na to,že je to třikrat větší,tak slušnej výkon
reagovat
Dneska je jako obsluha kde kdo a eště se tvaři,že ho jako host obtěžuješ.Par šichet ve spravne haviřske putyce v dobach rekordu by je naučilo.Za hodinu deset kusu a rychle dom
- Středa 14. března ve 22:33 ® Prutos
-
S kritikou co už tu padla víceméně souhlasím. Popravdě jedinej důvod proč se mi tu hospodu měnit nechce jsou žebra, prostě nemaj chybu. Jiná knajpa blízká ubytovacímu zařízení by se asi pořešit dala…
reagovat
Původně jsem si chctěl i já dát tatarák, ale nakonec jsem rád že jsem to neudělal. To co donesli Vagimu vypadalo jako by to už někdo jednou snědl… a proč to sakra bylo zamíchaný?!:-/ - Středa 14. března ve 22:15 ® vagi
-
Za mě..... pivo: chuť…OK,míra…horší,rychlost…šílenost, byly okamžiky,kdy jsem si pro sichr bral 2 najednou,když už nějaké přinesly,nesnáším neplynulé pití,mi to pak úplně rozhodí
, dopiju a musí být čerstvé po ruce.jídlo: tatarák pekelnej, skřídla mňamozitka, žebra také i když jsem jen ochutnal a koleno jsem neměl, ale na pohled nic moc
obsluha: fakt peklo, ale tady se dam budu zastávat, musí to být na palici,tolik lidu. zařídit se měl šéf s posilou,když ví,že má zarezervovanou celou putiku. Byl jsem tam ještě dopolko na vyprošťovací polévce a dámy byly velice milé a příjemné.
místo: přeci jen je to za rohem

Já bych to klíďo dal i příští rok, jen bych min 10× opakoval šéfovi, kolik nás bude a kolik chceme míst
reagovat
- Středa 14. března ve 22:10 ® nnnap reakce na…
-
David Havlíček> a to je prd proti úrovni např. soudních znalců. To bych pozabíjel do jednoho, negramoty gramlavé. Stačí střípek z oblasti, které rozumím a sledovat, jak se k tomu staví média, vovce, plesky, joudo, a je mi jasné, kdo si z koho dělá piču. Nejlepší je, že oni a ze všech. Mé vyrovnání se s daným stavem je takové- nech nuly růst, jsou pastvou pro ovce.
reagovat - Středa 14. března ve 22:05 ® frenki reakce na…
-
David Havlíček> musím se přidat k sethymu, tomucha vařil víc než parádně a u vašeho stánku bylo prima posezení i pojezeníčko :)
reagovat - Středa 14. března v 18:35 ® sethy reakce na…
-
David Havlíček> Viva Tomuchu a jeho půlkilové staeky, domácí buchty a výborná polívčička
reagovat
- Středa 14. března v 16:27 ® David Havlíček
-
Obvykle se snažím dělat svou práci co nejlépe a o ostatní se pokud možno moc nezajímám. Dnes jsem však byl upozorněn na článek o veletrhu od odbarvených dam z webu VYDRY. Zde je krásná názorná ukázka toho, jak to vypadá, když někdo fušuje do řemesla, o kterém nic neví. Prohlásit o veletrhu Rybaření, že jej navštívilo 75000 lidí a srovnávat tuto návštěvnost s veletrhy pražskými, je úsměvné. Onen údaj totiž hovoří o návštěvnosti areálu, kde probíhaly celkem čtyři veletrhy. No a ještě jsem se dočetl: „Na veletrhu o rozloze 4.026 metru čtverečních se sešlo 479 zaregistrovaných zahraničních vystavovatelů z Maďarska, Slovenska a Polska.“ Firem bylo ve skutečnosti asi 65 viz.: http://ikatalog.bvv.cz/…18&nom=16244. Jen zírám. To je tak, když si někdo hraje na něco, co není. Jdu zvracet.
reagovat - Středa 14. března v 15:14 ® vagi
- reagovat

- Středa 14. března ve 14:01 ® Robur reakce na…
-
vagi> se nediv, když ti to
reagovat
leží. Osobně navrhuji
příště bez hulení,
je mně šumák, jsem kofolář.