smartCHYTEJ

Veletrh Brno SRAZ 9. 3. 2012 necteno

8.11.2009 | regulus | Výstavy | 40.287 zobrazení | 2.008 odpovědí

vždy v období veletrhu v Brně se Chytej národ schází v Brně v hospodě. Veletrh se pak navštěvuje v průběhu pátku nebo až v sobotu ráno po večírku:-D. Což je tedy mnohem náročnější.Veletržní sraz je definitivně 9. 3. 2012 v pátek. Sraz je tradičně v restauraci Holiday cca od 17:00, podrobnosti níže
Loc: 49°13'3.14"N, 16°33'11.551"E.

Spinkalíci - Gomz + 1(2xZ), džigit + 2(T+2?), Prutos + 1(2xZ), Vydrýsek(Z), Vagi + 1(Z+S+T), osprey(Z)

Bumbalíci - Regulus(K), David(Z), Pavla(T), Revoke(T), MPéčko(Z), Tomik(K), Fryw + 1(2xZ), Kubas(Z), Hraji + 1(2xZ), sethy(Z), Tomucha(Z), Libor(Z)

Jídlo: koleno(K), žebra(Z), tatarák(T), křidýlka(S)

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Kdo chce přespat, tak by měl mít svůj spacák. Orientační cedule vás navigují na Komín, Bystrc, Obi či ZOO nebo Svitavy, samozřejmě až na ty, co jedou od Svitav:-D.
Podrobnosti o ubytování, kontakty a info o minulém srazu viz. http://www.chytej.cz/forum/3673/veletrh-brno-18-3-22-3-2009-sraz/ cena ubytování v postýlce ve vlastním spacáku od 50 do 200Kč, podle počtu přihlášených. Ale minimálně správce chaty potřebuje vybrat 1000Kč, takže pokdu bude spát jen 5 lidí, tak to bude blbé. V hospdě dělají luxusní kolena a žebra. Budou nás očekávat někdy mezi 17:00 – 18:00, ale určitě nikoho nevyženou i dřív.
Dále se prosím přihlašujte zde ve fóru /jde o zajištění dostatečného počtu míst v restauraci/, a ti co chtějí mít jistotu noclehu, tak ať zdůrazní, že chtějí spát.

Kdo neví, nezná a bloüdí: tč Robur 608 700 442

Nainstalujte si plugin Adobe Flash Player

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…

Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Přispívám anonymně

Jsem registrován

Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony.

Fotografie
Ke vzkazu můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
novější starší
Stránky:   67 66 65 ...
Úterý 20. března v 11:03 ® Mary reakce na…
Mary

cercer> pokud najdeš loňskou diskusi, tak to s tou mírou bylo to samé. Byli jsme na suchánku, ale to jste mohli být rádi !!!, že jsem byla po každém půlitru a vlastně 1/4l piva na suchánku. Umíš si představit, jak by jste se vyspali?

Kubas a ostatní: Na žebrech?, se proboha nedá nic zkazit. Leda, že by zaváněly.

reagovat
Sobota 17. března ve 12:53 ® Fryw reakce na…
Fryw

džigit> Zdá se že jo :-D Ale ono to bylo vlastně cely špatně, byla to vodka s jelcinem a ne rum s griotkou.

reagovat
Sobota 17. března v 11:17 ® džigit reakce na…
džigit

Fryw> ale chutnal,ni?!? :-))

reagovat
Sobota 17. března v 1:06 ® Fryw
Fryw

Co se týče hospody…obsluha mi přišla příjemná. Jelikož bylo místa pomálu, sedli jsme ke stolu s rezervačkou. Bez problémů byla rezervačka přesunuta jinam. Koleno chutnalo,pivo taky. Nebyla griotka, musel se čert míchat z nějakyho hnusu.

reagovat
Čtvrtek 15. března ve 23:09 ® kubas reakce na…
kubas

vagi> Tak to neumíš fotit, to byla teda hodně náhodná fotka s těma zavřenýma očima :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 15. března ve 23:02 ® MP-E65mm reakce na…
MP-E65mm

sethy> :-D

reagovat

Rybářský e-shop TOMI-FISHING.cz
Čtvrtek 15. března ve 21:56 ® vagi
vagi
reagovat
foto/forum/2012/th-img20054.jpg
Čtvrtek 15. března ve 21:48 ® vagi
vagi

vrchní fotograf…vrchní doslova:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20052.jpgfoto/forum/2012/th-img20053.jpg
Čtvrtek 15. března ve 21:46 ® vagi
vagi

tohle byl pro mě překladatelský oříšek :-D :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20051.jpg
Čtvrtek 15. března ve 21:42 ® sethy reakce na…
sethy

vagi> co s tím eMPéčkem udělá pár litrů kofoly :-D

reagovat
Čtvrtek 15. března ve 21:39 ® vagi
vagi

pravda…ne všichni se pořád bavili :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20050.jpg
Čtvrtek 15. března ve 21:36 ® vagi reakce na…
vagi

MP-E65mm> :-D

reagovat
Čtvrtek 15. března ve 21:34 ® MP-E65mm reakce na…
MP-E65mm

vagi> dej ženský foták a takhle to dopadne :-D

reagovat
Čtvrtek 15. března ve 21:33 ® MP-E65mm
MP-E65mm

By mě zajímalo kdo tam napsal „výborná obsluha“ teda spíš v jakém slova smyslu to bylo myšleno :-)

reagovat
Čtvrtek 15. března ve 21:32 ® vagi
vagi

podle reakcí to vypadá,že snad nebyla ani zábava. Tak ať nezúčastnění také vidí, jak to s tou zábavou bylo:->

reagovat
foto/forum/2012/th-img20045.jpgfoto/forum/2012/th-img20046.jpgfoto/forum/2012/th-img20047.jpgfoto/forum/2012/th-img20048.jpg
Čtvrtek 15. března ve 21:23 ® vagi
vagi

si furt stěžujete, jak to stálo za howno a podívejte se,co jste napsali do knihy přání:-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20044.jpg
Čtvrtek 15. března ve 21:18 ® vagi
vagi

sethyho vytuněný…:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20043.jpg
Čtvrtek 15. března ve 20:49 ® vagi reakce na…
vagi

džigit> :-D

reagovat
Středa 14. března ve 23:35 ® džigit reakce na…
džigit

vagi> byt ta spalňa větši,nebylo by co řešit.Bečku kupime v Makru,chlaďak neni problem a žradlo se nechame dovezt z teho Holidaja :-)) A navic su aj vepři na klič 

reagovat
Středa 14. března ve 23:10 ® vagi
vagi

Jinak za mě na závěr…pivo , když to nebude Březňák, snesu i z jiný knajpy, žeber mi bude líto (příště už bych neexperimentoval s tatarákem), ale najím se i jinýho žvance. Takže mi stěhování vadit nebude,ale zároveň si dokážu představit Holiday i příští rok. Důležitý je pro mě potkat se s fajn lidičkama a pokecat a to okolo se vždycky nějak dá.

P.S. a dokonce jsem se dozvěděl něco o polích,hlavách,řád­cích, sloupkách a polích a nejen těch s turkyňo :-D

reagovat
Středa 14. března ve 23:02 ® vagi reakce na…
vagi

Prutos> tatarák byl fakt pekelnej (blicí smajl)

džigit> o tom nepochybuju, u nás v domovské hospůdce, když je živá muzika, je totál narváno a holky taky stíhaj ve dvou. Tady hold na pořádný tempo nejsou zvyklý.

reagovat
Středa 14. března ve 22:54 ® džigit reakce na…
džigit

vagi> Ti nevím,přijď se někdy podivat k nam do Eliaša,jak skonči hokej.Tež su tam dvě,ovšem už dámy v létech,a jeden co čepuje.Na to,že je to třikrat větší,tak slušnej výkon :-)
Dneska je jako obsluha kde kdo a eště se tvaři,že ho jako host obtěžuješ.Par šichet ve spravne haviřske putyce v dobach rekordu by je naučilo.Za hodinu deset kusu a rychle dom :-))

reagovat
Středa 14. března ve 22:33 ® Prutos
Prutos

S kritikou co už tu padla víceméně souhlasím. Popravdě jedinej důvod proč se mi tu hospodu měnit nechce jsou žebra, prostě nemaj chybu. Jiná knajpa blízká ubytovacímu zařízení by se asi pořešit dala…
Původně jsem si chctěl i já dát tatarák, ale nakonec jsem rád že jsem to neudělal. To co donesli Vagimu vypadalo jako by to už někdo jednou snědl… a proč to sakra bylo zamíchaný?!:-/

reagovat
Středa 14. března ve 22:15 ® vagi
vagi

Za mě..... pivo: chuť…OK,míra…hor­ší,rychlost…ší­lenost, byly okamžiky,kdy jsem si pro sichr bral 2 najednou,když už nějaké přinesly,nesnáším neplynulé pití,mi to pak úplně rozhodí:-D , dopiju a musí být čerstvé po ruce.

jídlo: tatarák pekelnej, skřídla mňamozitka, žebra také i když jsem jen ochutnal a koleno jsem neměl, ale na pohled nic moc

obsluha: fakt peklo, ale tady se dam budu zastávat, musí to být na palici,tolik lidu. zařídit se měl šéf s posilou,když ví,že má zarezervovanou celou putiku. Byl jsem tam ještě dopolko na vyprošťovací polévce a dámy byly velice milé a příjemné.

místo: přeci jen je to za rohem :-)

Já bych to klíďo dal i příští rok, jen bych min 10× opakoval šéfovi, kolik nás bude a kolik chceme míst :-D

reagovat
Středa 14. března ve 22:10 ® nnnap reakce na…
nnnap

David Havlíček> a to je prd proti úrovni např. soudních znalců. To bych pozabíjel do jednoho, negramoty gramlavé. Stačí střípek z oblasti, které rozumím a sledovat, jak se k tomu staví média, vovce, plesky, joudo, a je mi jasné, kdo si z koho dělá piču. Nejlepší je, že oni a ze všech. Mé vyrovnání se s daným stavem je takové- nech nuly růst, jsou pastvou pro ovce.

reagovat
Středa 14. března ve 22:05 ® frenki reakce na…
frenki

David Havlíček> musím se přidat k sethymu, tomucha vařil víc než parádně a u vašeho stánku bylo prima posezení i pojezeníčko :)

reagovat
Středa 14. března v 18:35 ® sethy reakce na…
sethy

David Havlíček> Viva Tomuchu a jeho půlkilové staeky, domácí buchty a výborná polívčička :-)

reagovat
Středa 14. března v 16:27 ® David Havlíček
David Havlíček

Obvykle se snažím dělat svou práci co nejlépe a o ostatní se pokud možno moc nezajímám. Dnes jsem však byl upozorněn na článek o veletrhu od odbarvených dam z webu VYDRY. Zde je krásná názorná ukázka toho, jak to vypadá, když někdo fušuje do řemesla, o kterém nic neví. Prohlásit o veletrhu Rybaření, že jej navštívilo 75000 lidí a srovnávat tuto návštěvnost s veletrhy pražskými, je úsměvné. Onen údaj totiž hovoří o návštěvnosti areálu, kde probíhaly celkem čtyři veletrhy. No a ještě jsem se dočetl: „Na veletrhu o rozloze 4.026 metru čtverečních se sešlo 479 zaregistro­vaných zahraničních vystavovatelů z Maďarska, Slovenska a Polska.“ Firem bylo ve skutečnosti asi 65 viz.: http://ikatalog.bvv.cz/…18&nom=16244. Jen zírám. To je tak, když si někdo hraje na něco, co není. Jdu zvracet.

reagovat
Středa 14. března v 15:14 ® vagi
vagi
reagovat
foto/forum/2012/th-img20028.jpgfoto/forum/2012/th-img20029.jpgfoto/forum/2012/th-img20030.jpgfoto/forum/2012/th-img20031.jpg
Středa 14. března ve 14:01 ® Robur reakce na…
Robur

vagi> se nediv, když ti topivo leží. Osobně navrhuji příště bez hulení,pivo je mně šumák, jsem kofolář.

reagovat
novější starší
Stránky:   67 66 65 ...