Rybářství – rybářský časopis další číslo vychází 1.6.
- POZNEJTE HO A ULOVTE! SUMEC VELKÝ (SILURUS GLANIS)
- NAPSALI JSTE NÁM
- KLADIVO ČESKÉHO VIKINGA
- ZLO JMÉNEM VODÁCI
- ZA KAPRY S LUKÁŠEM KRÁSOU
- LOV KAPRŮ NA ČESKÝCH SVAZOVÝCH VODÁCH (6)
- SUMČÍ ARÉNA
- CANDÁT OBECNÝ: MALÝ PRŮVODCE PŘÍVLAČÍ (2)
- MĚSÍC, LESY A PÁR ŠTIK
- OKŘÍDLENÉ TROJHÁČKY
- CHYTÁNÍ SUMCE NA KRÁSNÉ ŘECE
- PRAGU URBAN FEEDER FISHING
- MORFOLOGIE, ANATOMIE A FYZIOLOGIE RYB V KOSTCE
- POZOR NA ŽIHADLA A ŠTÍPANCE
- MLÝNY - PRAŽSKÁ KAMPA
- AMAZONIE - CESTA ZA SNEM
- LOV HLAVATEK NA TRÁVU ANEB ŘEKA, KDE CHCÍPL PES (2)
- ALJAŠKA - MOŘSKÝ RYBOLOV U OSTROVŮ AFOGNAK A KODIAK (2)
- KDO SE DIVÍ, PROČ SE NA KUBĚ ERNESTU HEMINGWAYOVI TAK LÍBILO?
- O MODRÉM MARLINOVI ANEB JAK JSEM PŘEKONAL REKORD
Vyhledávání
Výstavy Rybaření vs. For Fishing vs. Moderní rybář
18.12.2007 | regulus | Výstavy | 18.569 zobrazení | 590 odpovědíEDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání ...
EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.
EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.
Původní zadání:
V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich…
- Čtvrtek 15. března ve 13:08 ® David Havlíček reakce na…
-
Martin Chmelík> tak toho února jsem si ani nevšiml :-/
reagovat - Čtvrtek 15. března ve 12:20 ® kubas reakce na…
-
Prichy> Co na Arapaimu , ale na chcíplou Anakondu teprve
reagovat
. - Čtvrtek 15. března ve 12:17 ® Prichy reakce na…
-
Robur> nechtel věřit, ze na arapaimu je nejlepší žlutý ďábel
reagovat

- Čtvrtek 15. března v 10:57 ® Robur reakce na…
-
Prichy> co si Kuba koupil, že bych ho okopíroval. A neříkej, že všechno
reagovat
- Čtvrtek 15. března v 10:55 ® Prichy reakce na…
-
Martin Chmelík> Martine JV se byl podivat na nasem stanku, takze jsme s nim mluvili osobne, asi by se sam divil, co to vlastne rekl
reagovat
( mel podobny nazor jako vsichni ostatni) - Čtvrtek 15. března v 10:15 ® frenki reakce na…
-
Martin Chmelík> to by člověk musel brečet ale pořád, protože takové dezinformace se se dějí pořád:(
reagovat - Čtvrtek 15. března v 8:36 ® Martin Chmelík reakce na…
-
frenki> Taková dezinformace je spíše k pláči. Nedivím se, že se David šel vyzvracet.
reagovat - Čtvrtek 15. března v 8:34 ® Martin Chmelík
-
David Havlíček> Buď rád, že jsi veletrh přežil. Dle informací od těch (ne)rybářských peroxidek muselo jít na veletrhu o život. Na ploše 4 029 m2 se registrovalo 479 firem a veletrh navštívilo 75 tisíc návštěvníků. Pokud dobře počítám, pak na jednu přihlášenou firmu by připadalo 8 m2 výstavní plochy a jak se vejde 75 tisíc lidí na plochu 4 029 m2 během 4 dní, to si představit nedokáži. Talže už jen chybí informace, kolik bylo mrtvých, kteří se ušlapali.
reagovat
A závěrečná pecka, tedy vyjádření JV mne dostala do kolen. PS: milé
peroxidky, výstavy v Praze se uskutečnily v lednu, ne v únoru. To jen pro
pořádek. - Středa 14. března v 17:55 ® frenki reakce na…
-
David Havlíček> tak s tím s tebou plně souhlasím, ja to na zasmáni…
reagovat - Středa 14. března v 16:48 ® David Havlíček
-
Obvykle se snažím dělat svou práci co nejlépe a o ostatní se pokud možno moc nezajímám. Dnes jsem však byl upozorněn na článek o veletrhu od odbarvených dam z webu VYDRY. Zde je krásná názorná ukázka toho, jak to vypadá, když někdo fušuje do řemesla, o kterém nic neví. Prohlásit o veletrhu Rybaření, že jej navštívilo 75000 lidí a srovnávat tuto návštěvnost s veletrhy pražskými, je úsměvné. Onen údaj totiž hovoří o návštěvnosti areálu, kde probíhaly celkem čtyři veletrhy. No a ještě jsem se dočetl: „Na veletrhu o rozloze 4.026 metru čtverečních se sešlo 479 zaregistrovaných zahraničních vystavovatelů z Maďarska, Slovenska a Polska.“ Firem bylo ve skutečnosti asi 65 viz.: http://ikatalog.bvv.cz/…18&nom=16244. Jen zírám. To je tak, když si někdo hraje na něco, co není. Jdu zvracet.
reagovat - Úterý 13. března v 19:33 ® sus1 reakce na…
-
David Havlíček> Kluci už to tady tak nějak trochu vysvětlili.Myslel jsem to opravdu všeobecně – ad. Martin Chmelík.
reagovat
Díky. - Úterý 13. března v 19:23 ® regulus reakce na…
-
Martin Chmelík> já bych to už dál nepitval, vím velmi přesně o jaké výstavy se jedná a věděl jsem to i když jsem psal předchozí příspěvek, ano nepatří to sem nicméně to byla patrně reakce na naši diskusi do které jsme zamotaly veletrhy který s tímto fórem nesouvisí ani omylem a tudíž sem taky nepatří. Jenže z druhé strany se ve všech ostatních fórech naplácá tolik pytlovin který s tématem nesouvisí, takže bych nějakej příspěvek relativně mimo téma neviděl tak černě.
reagovat - Úterý 13. března v 18:24 ® Martin Chmelík
-
Kolegové, omlouvám se, že tím odkazem jsem vnesl trochu zmatku. Ten odkaz, hodnotící souběžný Motosalon jsem dal záměrně s tím, že bych se jednou nerad dožil podobného hodnocení rybářské výstavy. Je to hodně špatné vysvědčení pro organizátora a mělo by to zároveň být výstrahou pro rybářský veletrh. Ještě jednou se omlouvám. Jinak pro Regula, ten článek je o brněnském Motosalonu, ne o tom pražském, který se jmenuje Motocykl.
reagovat - Úterý 13. března v 18:17 ® David Havlíček reakce na…
-
regulus> Motosalon, na který dal Martin odkaz, byl souběžným veletrhem s Rybařením, tudíž tam jistá souvislost je. Nějaká pražská výstava je už však jaksi mimo.
reagovat - Úterý 13. března v 18:11 ® džigit reakce na…
-
regulus> co máš v zadání fóra??? Pak si dej dokupy,kdy bylo společně moto s rybařinou! Si nějak vyměk
reagovat
- Úterý 13. března v 17:53 ® regulus reakce na…
-
David Havlíček> řekl bych, že sus reagoval na naši debatu s Martinem Chmelíkem o veletrzích obecně, konec konců odkaz na diskusi o Motoveletrhu v Brně sem dal právě on. Jen se zapoměl zmínit, že mluví o Pražském MOTU.
reagovat
Takže by jsi měl pokárat i jeho.
- Úterý 13. března v 16:31 ® David Havlíček reakce na…
-
sus1> pak piš laskavě na motostránky a ne zcela mimo mísu. Nebo máš pocit, že je toto fórum o motovýstavě v Praze?
reagovat - Úterý 13. března v 16:10 ® džigit reakce na…
-
sus1> koukni do jakého fóra přispíváš!
reagovat - Úterý 13. března v 15:42 ® sus1
-
David Havlíček> Vy jste tam nějakej měli?
reagovat
Mluvim o Praze 9.3.2012 – Moto výstava - Úterý 13. března v 10:32 ® David Havlíček reakce na…
-
frenki> no spíš vaření
reagovat
- Úterý 13. března v 0:05 ® KOLIBŘÍK
-
osprey>Já si s ním zase rozumím..Ale to je asi tím že se spolu známe strašně dlouho.To ještě nebýl vůbec mediálně znamý.Byl to ůplně obyčejnej dobrej zapálenej klučina kterej se vykašlal na školu na kterou ho dotlačil táta a propadl milovaný rybařině..Nachytali jsme spolu hodně ryb a ani jedna se nezapsala do světových rekordů..Toulali jsme se podél Lužnice,Berounky.Je to už dávno ale zůstali nám krásné společné vzpomínky.On si vybral svou cestu která mu vyhovuje a já jí respektuji se vším i s tou daní kterou musí za ni příjmat.Já zůstal svůj ve svém rybářském životě…ale jedno máme společný ..Oba milujeme rybařinu a přírodu se vším všady..
reagovat - Pondělí 12. března ve 23:47 ® osprey reakce na…
-
KOLIBŘÍK> Ahoj kolego. Vzkaz mi předali, jen jsem přijel a s akcí počítám. Mockrát díky, doufám, že to klapne.
S JV bych si nerozuměl. Jsem úplně jiná krevní skupina.
reagovat - Pondělí 12. března ve 23:19 ® KOLIBŘÍK
-
osprey>Zdravím ..nechal jsem ti na výstavě v Brně pozdrav v podobě pouze písemné…doufám že ti ho předali..Přál jsem si s tebou prohodit pár slov osobně a pozdravit tě ale měl jsem smůlu.Byla tam jen jedna přijemná žena…Tak snad jindy.To co jsem ti napsal na tu mou vizitku bych si rád splnil.....A tak jsem se zastavil u Jakuba Vágnera a s ním jsem zavzpomínali na naše společné toulky za velkými tloušti..Mě výstava uspokojila jako každý rok je to tím že vím co si od ní slibovat…
reagovat - Pondělí 12. března ve 22:52 ® džigit reakce na…
-
regulus> přiště mu cypovi vyrvu rulu a odpojim michu!Nedrželo to a když mi tam začal sypat ten plnič,začal… pry že mu nebudu radit a on vi nejlip,jak opravit ty hodinky,kere sem se pry sam zničil.Až z teho plniča urobil pulcenťakovu kulu,chtěl sem raky nazpět.To je začal rvat,že pry je da do puvodniho stavu.Už sem ho chtěl vytahnut zpoza pulta,jebnut s nim o zol,ale vyplašeny pohled jeho kolegyně mně zastavil.
reagovat
A to nemluvim o tym čističu lepidla,kereho tam napatlal a nic.....Nakonec sem se tu kulu musel olamat! - Pondělí 12. března ve 22:36 ® frenki reakce na…
-
David Havlíček> za to my jsme tam byli pečeni vaření:D:
reagovat - Pondělí 12. března ve 22:34 ® David Havlíček reakce na…
-
sus1> žes nezašel k našemu stánku?
reagovat
- Pondělí 12. března ve 21:43 ® nnnap
-
a to víte, že za to cunami mohly japonský veletrhy?
reagovat - Pondělí 12. března ve 21:29 ® regulus reakce na…
-
Martin Chmelík> je to prostě jen debata, netvrdím že mám 100% pravdu, jen mi to tak připadá a to pod tu pokličku vidím jenom malinkou kapinku oproti běžnejm návštěvníkům. Ten ekonomickej potenciál Německa je určitě jedním z hlavních faktorů, ale pochopitelně ne jedinej. Ale obraťme list nebo skončíme u veletrhů v Japonsku.
reagovat
- Pondělí 12. března ve 20:58 ® sus1
-
Já byl na Motu letos a před třema rokama, nedá se to srovnat.Velký propad kvality je znát a to že dost.Jak tam píší v příspěvcích ostatní – jedním slovem trh,takže … :-/
reagovat
- Pondělí 12. března ve 20:42 ® Martin Chmelík reakce na…
-
regulus> Souhlasím s Tebou, jen ne úplně s tím porovnáním s Německem. Byť je jasné že nelze srovnávat ekonomiky. To že zanikl INVEX, to je skutečně unikát, aby sám organizátor pohřbil tak dobrý veletrh. A pohřbil ho přesně tak, jak píšeš. Ale podobná věc se může přihodit jakémukoliv veletrhu, některé jsou již na podobné cestě jako kdysi INVEX.
reagovat