Vyhledávání
Pečené ryby
Přidat do encyklopedie další záznam
pečený sumeček americký
26.4.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené rybykoření na ryby, česnek,petržel nat,
štika na divoko
20.4.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby1 ks štiky 250 g kořenové zeleniny 120 g anglické slaniny 100 g lesních hub nebo žampiónů 80 g cibule 60 g másla divoké koření (celý pepř, nové koření a bobkový list) voda pepř sůl
štika na maďarský způsob
20.4.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby1 ks štiky 2 ks rajčat 500 g kysaného zelí 2 dl sladké smetany sladká mletá paprika cukr pepř olej sůl
lín na slanině
10.4.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené rybycca 0,5 kg lín 5 plátků anglická slanina citron 2 PL máslo petrželová nať sůl
lín na kmíně
10.4.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby4 menší líni (kolem 200 - 250g) polohrubá mouka olej na smažení (nebo vepřové sádlo) perželová nať sůl kmín
gratinovaný úhoř
25.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby600 g úhoře sůl 70 g slanina (uzená) cibule paprika česnek drůbeží vývar petrželová nať 4 rajčata 100 g uzený sýr
Bifteky ze sumce s pikantní omáčkou
24.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené rybysumec, 50 g slaniny, 2 cibule, 1 lžíce řap. celeru, 2.lž hl. mouky, 1 lžíce oleje,1 dl bílého vína,1citrón, sůl. omáčka:1 kys. smetana, 1lž.maggi, 2 lž. silného rybího bujónu, chilli, pepře a soli
sumec po německu
24.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby1 sumec (asi 900 g), 3 dl smetany, 50 g hladké mouky, mletý bílý pepř, máslo, 1 citrón, 20 g kaparů, sůl
sumec dle baštýře Jardy
24.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené rybyRyba Sumec 800 g Slanina 100 g Máslo 50 g Smetana 2 dl Rajčata 4 ks Paprika 4 ks Brambory 8 ks Cibule 1 ks Mletá paprika Hladká mouka Sůl Šalvěj
sumec po labužnicku
24.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby800 g sumce 1 cibule 80 g oleje česnek tymián pepř sůl petrželka