Revír tvoří:
vodní nádrž Olešnáv k. ú.Frýdek-Místek74,5 ha
Od tělesa hráze nádrže až k tabulím na přítoku nádrže, označujícím konec revíru.
Součástí revíru je biologický rybník Řehánek v k. ú. Místek, 0,5 ha.
Na pravém a levém břehu nádrže od betonového mostu až k tabulím je chráněná rybí oblast - lov ryb zakázán. Na levém břehu - v přístavišti jachetního oddílu TJ Sokol Pálkovice - vyznačeno tabulemi - od 1. 5. do 15. 9. od 8.00 do 19.00 hodin lov ryb zakázán. Na pravém břehu nádrže - od restaurace Stará rybárna včetně půjčovny loděk - lov ryb zakázán - vyznačeno tabulemi.
Na revíru je hájen kapr obecný od 15. 10. do 31. 12. včetně. V tomto období je povolen pouze lov dravců na živou a mrtvou rybku včetně umělých nástrah a lov nástražních rybek do čeřínku. Platí zákaz vyvážení a vynášení návnad a nástrah jakýmkoliv způsobem.
Na revíru platí zákaz rybolovu od 1. 1. do 31. 3. roku včetně.
Lovná míra štiky a amura zvýšena na 60 cm, kapra na 40 cm. Na všech mimopstruhových revírech MO ČRS Frýdek-Místek je úlovek vybraných druhů ryb (kapr, štika, candát, amur, nebo jejich kombinace) omezen na 10 ks za kalendářní měsíc a 40 ks za kalendářní rok. Ulovené a přisvojené ryby musí být po celou dobu lovu u lovícího rybáře. Okoun říční nemá na revíru stanovenu dobu hájení. Na revíru je stanovena horní míra kapra 70 cm. Platí pouze povolenka MO Frýdek-Místek.