Od jezu elektrárny v Lysé nad Labem až k jezu elektrárny v Hradištku se všemi přítoky, mimo Vlkavu (Farský potok), který je samostatným revírem. Lov z plavidel a zavážení nástrah povoleno. Uloveného kapra od 70 cm délky (včetně) je osoba provádějící lov povinna bez prodlení a s maximální šetrností vrátit zpět do vody rybářského revíru v místě, kde byl uloven.
Upozornění: Levý břeh pod obcí Hradištko v osadě Kersko "U Kamene" v délce cca 200 m je využíván k pořádání sportovních akcí ČRS ÚSMP. Žádáme proto o respektování občasných omezení, která jsou v průběhu roku aktuálně sdělována tabulemi umisťovanými v tomto úseku.
Upozornění: Na základě povolené výjimky ze zákazu lovit ryby mimo denní dobu lovu (Rozhodnutí MZe, č. j.: 28551/2019-MZE-16232 ze dne 22. 5. 2019) je v celém revíru povolen lov v období od 16. 6. do 30. 9. i v době od 0:00 hod. do 4:00 hodin.
V období od 1. 9. do 30. 9. v době od 0:00 do 4:00 hod. je povolen lov pouze na nástrahu rostlinného původu nebo na nástražní rybu o délce minimálně 15 cm, přičemž nemohou být použity k lovu její části. Za nástrahy rostlinného původu lze považovat také nástrahy typu boilies nebo pelety, ve kterých může být část obsahu tvořena komponenty živočišného původu.
Osoba provádějící lov ryb je povinna:
1)Při lovu ryb v době povolené výjimky ze zákazu lovit ryby mimo denní dobu lovu (od 16. 6. do 30. 9., v době od 0:00 do 4:00 hod.) osvětlit místo lovu bílým neoslňujícím světlem. Zakládání otevřených ohňů se pro tyto účely zakazuje.
2)V případě pokračování lovu po 24. hodině zapsat nesmazatelným způsobem do oddílu II povolenky k lovu (Evidence docházek a úlovků) nové datum lovu a číslo rybářského revíru. Pokud si osoba provádějící lov ryb nepřisvojila předchozí den žádnou ulovenou rybu, je povinna prázdnou řádku k tomuto dni nejpozději před zápisem nového data proškrtnout.
3)Osoba provádějící lov ryb z plavidla je povinna respektovat ustanovení vyhlášky č. 67/2015 Sb., o pravidlech plavebního provozu (Pravidla plavebního provozu), a to zejména ta ustanovení, která se vztahují k noční signalizaci plujících a stojících malých plavidel.