Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.926 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. srpna 2007 v 11:40 ® Prichy reakce na …
-
Had jestli na to nezapomenu, tak vemu i rotacky, co jsem dostal od raracha …muzete to nekdo vyzkouset, jsem zvedav s jakym vysledkem
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 11:36 ® Prichy reakce na …
-
HaD: jasan…ja k tomu jeste pridam marmysky a jestli vse pujde jak si predstavuji, tak i svoje fungl nove smacky (rad bych neco malo venoval jako sponzor do ryb. zavodu…pocitam, ze to mozne je)
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 11:29 ® sharkcom
-
Jak znám Davida, množství háčků bude v kilech, né v kusech…
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 10:13 ® Shrek reakce na …
-
Sharkcom: vždyť Ty mu to všechno otrháš…
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 8:45 ® sharkcom
-
Davídku, ty ,,náš taťko,, ty jsi na nás tak hodný… UŽ SE TĚŠÍM !!
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 0:21 ® HaD reakce na …
-
vezmu sebou vhodné nástrahy a rád zapůjčím. Kroužky a jednoháčky taky naberu, aby byly k dospozici.
reagovat - Středa 15. srpna 2007 v 0:20 ® HaD reakce na …
-
s jednoháčky je to tak, jak psal regulus. Na horním jeden bez protihrotu, na spodním jeden s protihrotem. Problém v tom nevidím… osobně budu chytat na twistera či ripera, nebo nasadím blade dancera anebo na woblírka přeskrouže dám jednoháček a po chytání zase vrátím. Protihrot stačí zamáčknout penem. …nejraději však dám smáčka, což je na štiky i okouny naprosto nepřekonatelné a zábavné, pstruzi a candáti taky nepohrdnou, ba naopak…nebo si dám gulášek a pivko s kamarády
reagovat… navíc je to dobře zarybněné, tak mi osobně případně spadlá ryba vadit nebude
- Sobota 11. srpna 2007 ve 12:13 ® regulus reakce na …
-
PRICHY – já su do holpecu s CePem, tak jsem tím pověřil jeho ptačí veličenstvo. Ceny jsou na webu Dobré vody, z hlavy si to nepamatuju. Kdyby to nevyšlo tak si s tím taky hlavu nelámu, mám ještě v záloze, Toyotu, svoji olejničku a v nejhorším případě stan. -:)))))))
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 v 11:02 ® Shrek reakce na …
-
Příchy: taťko,vyvezeš rodinu?No konečně.Už jsem myslel že tam budeš jednu noc.
reagovat - Sobota 11. srpna 2007 v 10:18 ® Prichy reakce na …
-
regule, z jineho soudku: objednaval jsi si tu chaticku? Moje i s malym by chtela jet taky a nejak se mi nechce riskovat kvuli pocasi
reagovat. Jak jsi dopadl? Cena atp?
- Úterý 7. srpna 2007 ve 21:59 ® regulus reakce na …
-
Neřeším, jestli se bude nebo nebude něco dobře blbě shánět, upravíme, ale doma se to dělá líp.
Jinak je tam psáno:
Horní rybník Rybářské nářadí, způsoby lovu a nástrahy
Lov je povolen pouze technikou vláčení. Je povolen pouze jeden prut s jedním návazcem. Povoleny jsou pouze umělé nástrahy s jedním jednoduchým háčkem bez protihrotu. Při lovu muškou jsou povoleny 1–3 návazce s muškou na jednoháčku.
Spodní rybník Rybářské nářadí, způsoby lovu a nástrahy
jsou povoleny dva pruty, u každého nejvýše dva návazce s jednoduchými háčky pro lov ryb nedravých a po jednom návazci s jednoduchým háčkem při lovu ryb dravých při lovu přívlačnou udicí je povolena pouze umělá nástraha a lov na jeden prut při lovu muškou je povolen pouze jeden prut s 1–3 návazci
Nevím jak ty, ale já to chápu, že bez dvoj a troj háků, nevím co chceš vysloveněji napsat. Klidně si to upravím, ale doma, nehodlám se s tím pižlat někde u vody.
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 21:23 ® Prichy reakce na …
-
regulus: jo, dobre se mi budou shanet popy s jednohackama bez protihrotu…i jigy jsou bezne k dispozici v kramu. Jak jsem pochopil, tak je to pro P vodu, ale vyslovene to tam nepisou.....
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 13:45 ® HaD reakce na …
-
tento týden tam zřejmě pojedu, tak to zjistím…
reagovat - Úterý 7. srpna 2007 ve 13:24 ® regulus
-
HaD – schází jeden měsíc do srazu, tak jsem se jen tak cvičně mrkl na server Dobré vody. Chytání bez protihrotů je jasný, ale jaksi mě z jejich pravidel rybolovu vyplynulo, že se smí chytat jen na jednoháky. Bylo by docela dobrý zjistit, jestli je to pravda, aby si vláčkaři mohli opatřit na woblery jednoháky. Jednohák s očkem každej v krabičce nemá a lámat na místě trojháčkům dva háčky mě taky připadne blbý řešení.
reagovat - Úterý 24. července 2007 v 16:05 ® HaD
-
AKTUALITA: KŘEST DVD „CHYTÁME SUMCE“ A „V KRÁLOVSTVÍ LÍNŮ“ S RUDOLFEM HRUŠÍNSKÝM A PAVLEM TOMI a OSLAVA 5 LET JUBILEA CHYTEJ.CZ: V pátek, 7.9.2007 proběhne od zhruba 19:00 křest DVD, která vydává server Chytej.cz. DVD z naší edice pokřtí moderátoři bývalého pořadu „Jak na ryby“ pan Rudolf Hrušínský a Pavel Tomi.
KONCERT SRAZU CHYTEJ.CZ: Po křtu se bude konat koncert vynikající kapely After Steak. Současně oslavíme pětileté jubileum serveru Chytej.cz.
reagovat - Pátek 20. července 2007 ve 23:19 ® regulus reakce na …
-
Chose – to byla velice věcná připomínka, jen jestli to nebude něčím jiným. -:)))))))))))))
reagovat - Pátek 20. července 2007 ve 23:12 ® Chose
-
To jsem zvědavej na upgrade,že by taky jednou braly ryby?
reagovat)
- Pátek 20. července 2007 v 15:37 ® jindrich reakce na …
-
Mech, Ty máš něco proti kombinaci "studený párky,teplý
reagovat" ?
- Pátek 20. července 2007 v 15:33 ® Robur
-
Mech, ale tam se vůbec nepije! To jsi si musel s něčím poplést.
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 15:27 ® Shrek reakce na …
-
No snad si nemyslíš,že bychom pili teplé
reagovat.David kupuje samochladící soudky.
- Pátek 20. července 2007 v 15:10 ® Mech28
-
Ahoj,chci se zeptat,jesli máte na
reagovatchlaďák.Mohl bych ho na sraz přivézt aby nebylo teplý pívo.
- Čtvrtek 19. července 2007 ve 13:51 ® dvorak reakce na …
-
vsetinek-Tak at se dari!!!!!
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 ve 13:08 ® vsetinek
-
Dvorak: U vody. Nejdeme do kempu. Ale ještě přesně nevím kam, protože předvoj tam jede dneska a já dojedu zítra ráno. takže kde kluci vyberu flek, tam budu taky. Příští týden v pondělí podám reference jak jsme dopadli a co jsme chytli. Jestli něco chytneme.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 ve 13:05 ® dvorak reakce na …
-
vsetinek-Tak nam pak napis,jak jsi dopadl.Ja se tam chystam za tyden.Kde budes ubytovanej?
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 10:42 ® Prichy reakce na …
-
HaD: tak to bych se musel starat jen o nej, zvlast kdyz bude u vody.
reagovat. Mozna, ze ho nakonec vemu s sebou, ale to bych pak jel asi jen pres noc.
- Čtvrtek 19. července 2007 v 9:48 ® HaD reakce na …
-
jindrich: no pokud tam budou pejsci…
reagovat)
- Čtvrtek 19. července 2007 v 8:14 ® vsetinek
-
regulus: Jenom nestraš s tím, že budou děti podobné tatínkovi. Už máme doma taky dvě, ale tatínka mají jiného…jenom doufám, že nebudou moc po něm
reagovatKdybych jel, tak bych určitě vzal kluka. Tomu je 9 a na ryby se mnou jezdí všude. Zrovna zítra máme výpravu na Dyje pod vrata Novomlýnských nádrží.
- Čtvrtek 19. července 2007 v 1:48 ® jindrich
-
HaD:A bude zase chytat pejsky do podběráku?
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 0:30 ® regulus
-
vsetínek – byl to fórek, už mám děti kapinku odrostlý, asi mají věkově blíž k tobě než ke mě, ale když jsi tak nahrál na smeč, tak mi to nedalo si nerejpnout. Jinak postupem času zjistíš, že ty první roky jsou nejkrásnější, pak už se to čím dál tím víc podobá tatínkům. -:))))
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 23:21 ® HaD
-
prichy: ne, ale asi pojede se mnou synáček
reagovat