Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.846 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 19. dubna 2007 v 10:30 ® CeP
CeP

pche!! nerad se neda…

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2007 v 10:16 ® cercer reakce na …
cercer

CePe:Máš to lehkýýýý!!!:-))

reagovat
Středa 18. dubna 2007 ve 21:18 ® njesek

CePe,nemáš to lehký

reagovat
Středa 18. dubna 2007 ve 21:06 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Cep – hmmm a já myslela že sem tě ukecávala, abys vzal sebou kolo a agregát, abys mi mohl vyrábět elektriku, abych se mohla nakulmovat a vyfénovat a ohřát teplou vodu na mytí …

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 18:07 ® Prutos reakce na …
Prutos

CeP: Hihi..já si říkal že vydra tam vypadá jakoby strčila packu do zásuvky :-D

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 15:40 ® CeP reakce na …
CeP

Vydrain> joo.. a co takhle pripomenout ze sebou vlacim i kulmu a natacky pro tebe a jak dlouho si mne skrzeva todle ukecavala.. ha??

reagovat
Středa 18. dubna 2007 ve 14:17 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Vráno, tobě jednou upadne zobák pro tu nevymáchanou řeč :-)) ) závidiš mou kabelku z kůží perlínů, co? :-)) )

All – tak abyste věděli, když jede CeP na ryby, tak ten kamion je ouplně přesnej, ten doma vybrakuje půl kuchyně, obýváku a komory, aby byl u vody jak doma, to tam ještě není v záběru ten gauč, co měl sebou a půlka kuchynský linky i s pověšenejma šňůrama s KOLÍČKAMA NA PRÁDLO !!!!!!! jen nechápu, jak to může narvat do osobního auta, asi tu bagáž bude mít instantní :-D

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:43 ® CeP reakce na …
CeP

regulus>

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:35 ® regulus reakce na …
regulus

CeP – mlčíš kondore

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:34 ® CeP reakce na …
CeP

scootrovka> v jeho vjeku??? muhehe…

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:34 ® regulus reakce na …
regulus

scootrovka – mě tři baby doma stačí, nevím proč bych si měl pořizovat další. -:)))

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:28 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Tak to by si jí chtělo pořídit.:-)) )

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:25 ® regulus reakce na …
regulus

scootrovka – no u nás to tak nefunguje, nemáme doma rybářku. -:))))

reagovat
Středa 18. dubna 2007 v 0:18 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

ne že by také mohli rybářky řešit to jestli si mají vzít své drahé polovičky k vodě

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 23:43 ® topaga reakce na …
topaga

Jako že se voda řeší u rybářů a jejich poloviček? :-))

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 22:46 ® scootrovka
scootrovka

Koukám že se tady řeší rybáři a jejich drahé polovičky u vody.Ale není to v dnešní době také naopak?

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 16:56 ® CeP reakce na …
CeP

profo> v kabelce bylo par sminku a palicka na ryby. to staci, ne:: :-D

topaga> nemluve o tom ze to neni jezule..

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 16:06 ® profo reakce na …
profo

CeP : jejej, to jsem asi něco prokaučoval co?…:-( ( No nic stejně má tu tornu na fotce při nástupu do flotily nějak neúměrně velkou. tak velký ryby tam snad ani nebyly ne?…:-)) ))

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 15:53 ® topaga reakce na …
topaga

Aha tak s Jezinkou zpet, fotocku poslal CeP, ale ono to vyjde nastejno :-)

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 15:51 ® topaga reakce na …
topaga

profo: Taky to tak vidim, to uz snad ani neni sirak, ale regulerni osada se zapisem v katastru :-) jezinka: Pekna kabelka :-) To jedete s Charónem nekam na potlach? :-)

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 15:51 ® CeP reakce na …
CeP

profo> pssst… bagaz je moje. selma dorazila s kabelkou. :-D

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 15:31 ® profo reakce na …
profo

CeP : a na tu bagáž byl potřeby kamion momimálně tatra 815 s 30tunovým návěsem ne?........:-D

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 ve 14:01 ® CeP reakce na …
CeP

Jezinka> po skalach.. cestou necestou… :-)) )

reagovat
foto/forum/2007/th-img1958.jpg
Úterý 17. dubna 2007 ve 13:59 ® CeP reakce na …
CeP

Jezinka> muchecht… selma jede na ryby…

reagovat
foto/forum/2007/th-img1957.jpg
Úterý 17. dubna 2007 v 11:47 ® Petas reakce na …
Petas

Vydrian – pravdu díš. Když jsem s mladou na rybách, čundru nebo válčíme na historické rekonstrukci bojů, taky neřeší jestli se bude mít v potoce, rybníce, případně vůbec. Prostě je tam, kde jí to byví a formality jdou stranou. Hlavně že to bere .......... :-)

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 11:14 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

regulus – přesně tak, chápeš to správně, bo lezou ryby, rybáři i skály za ženskejma, né ženský za nima :-)) ) chlapi já vás nechápu, mi neřikejte, že nejsou ženský, co lezou po horách, choděj na tůry, cestujou s báglem pod širákem, voni sou, jen se musej hledaj jinde, než u vody :-P :-) zany – na rybach maš sledovat pruty a né ženský, vyjímkou je chytání na hrčák :-) jezinka – přidej s těma dnima s nemytím :-D

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 10:54 ® Petas
Petas

Jak to tu tak čtu, tak mám doma asi jednu z mále, která se mnou jezdí na ryby klidně na celý víkend bez reptání a s radostí, ba dokonce někdy mě i přemlouvá když se mi zrovna nechce.

reagovat
Úterý 17. dubna 2007 v 0:01 ® regulus reakce na …
regulus

Jezinka, tak to bych chtěl Hydromačku vidět, jak kvůli rybám nebo nedej bože rybářům, leze po skále. Dovol abych se mírně pousmál CHA, CHA, CHA …

reagovat
Pondělí 16. dubna 2007 ve 22:50 ® topaga
topaga

zany: Cizí rybářku možná :-) Moju nerybářku jsem dostal na ryby pouze na soukromák na 24hod. Musel jsem přibrat chatku, protože pod širákem by nevydržela. Kolem chatky jsem ještě musel vypálit kruh 50m k vůli klíšťákům :-) I přesto jsem si vážil, že se odhodlala a je tam se mnou, protože vím co to pro ni bylo za oběť. Pokud můžu ale konstatovat, raději jezdím sám, oba jsme spokojení a jám o starost míň, stačí, že mně fičí levé oko z ryb, že neberou … :-))

reagovat
Pondělí 16. dubna 2007 ve 22:35 ® Jezinka

Prutos – děláš jakobys nebyl na veletržním mejdanu tam byly hnedka dvě, uznávám že né zrovna tvůj ročník, ale jako příklady dobrý. Já a Vydruš kvuli rybám s príma rybářem lezly po skále, spaly v mokru, nemyly se klidně dva dny a vůbec COKOLIV.

reagovat