Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.846 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. dubna 2007 v 10:30 ® CeP
-
pche!! nerad se neda…
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2007 v 10:16 ® cercer reakce na …
-
CePe:Máš to lehkýýýý!!!
reagovat - Středa 18. dubna 2007 ve 21:18 ® njesek
-
CePe,nemáš to lehký
reagovat - Středa 18. dubna 2007 ve 21:06 ® Vydrain reakce na …
-
Cep – hmmm a já myslela že sem tě ukecávala, abys vzal sebou kolo a agregát, abys mi mohl vyrábět elektriku, abych se mohla nakulmovat a vyfénovat a ohřát teplou vodu na mytí …
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 18:07 ® Prutos reakce na …
-
CeP: Hihi..já si říkal že vydra tam vypadá jakoby strčila packu do zásuvky
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 15:40 ® CeP reakce na …
-
Vydrain> joo.. a co takhle pripomenout ze sebou vlacim i kulmu a natacky pro tebe a jak dlouho si mne skrzeva todle ukecavala.. ha??
reagovat - Středa 18. dubna 2007 ve 14:17 ® Vydrain reakce na …
-
Vráno, tobě jednou upadne zobák pro tu nevymáchanou řeč
) závidiš mou kabelku z kůží perlínů, co?
)
All – tak abyste věděli, když jede CeP na ryby, tak ten kamion je ouplně přesnej, ten doma vybrakuje půl kuchyně, obýváku a komory, aby byl u vody jak doma, to tam ještě není v záběru ten gauč, co měl sebou a půlka kuchynský linky i s pověšenejma šňůrama s KOLÍČKAMA NA PRÁDLO !!!!!!! jen nechápu, jak to může narvat do osobního auta, asi tu bagáž bude mít instantní
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 0:43 ® CeP reakce na …
-
regulus>
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 0:35 ® regulus reakce na …
-
CeP – mlčíš kondore
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 0:34 ® CeP reakce na …
-
scootrovka> v jeho vjeku??? muhehe…
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 0:34 ® regulus reakce na …
-
scootrovka – mě tři baby doma stačí, nevím proč bych si měl pořizovat další. -:)))
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 0:28 ® scootrovka reakce na …
-
Tak to by si jí chtělo pořídit.
reagovat)
- Středa 18. dubna 2007 v 0:25 ® regulus reakce na …
-
scootrovka – no u nás to tak nefunguje, nemáme doma rybářku. -:))))
reagovat - Středa 18. dubna 2007 v 0:18 ® scootrovka reakce na …
-
ne že by také mohli rybářky řešit to jestli si mají vzít své drahé polovičky k vodě
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 ve 23:43 ® topaga reakce na …
-
Jako že se voda řeší u rybářů a jejich poloviček?
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 ve 22:46 ® scootrovka
-
Koukám že se tady řeší rybáři a jejich drahé polovičky u vody.Ale není to v dnešní době také naopak?
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 16:56 ® CeP reakce na …
-
profo> v kabelce bylo par sminku a palicka na ryby. to staci, ne::
topaga> nemluve o tom ze to neni jezule..
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 16:06 ® profo reakce na …
-
CeP : jejej, to jsem asi něco prokaučoval co?…
reagovat( No nic stejně má tu tornu na fotce při nástupu do flotily nějak neúměrně velkou. tak velký ryby tam snad ani nebyly ne?…
))
- Úterý 17. dubna 2007 v 15:53 ® topaga reakce na …
-
Aha tak s Jezinkou zpet, fotocku poslal CeP, ale ono to vyjde nastejno
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 15:51 ® topaga reakce na …
-
profo: Taky to tak vidim, to uz snad ani neni sirak, ale regulerni osada se zapisem v katastru
reagovatjezinka: Pekna kabelka
To jedete s Charónem nekam na potlach?
- Úterý 17. dubna 2007 v 15:51 ® CeP reakce na …
-
profo> pssst… bagaz je moje. selma dorazila s kabelkou.
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 15:31 ® profo reakce na …
-
CeP : a na tu bagáž byl potřeby kamion momimálně tatra 815 s 30tunovým návěsem ne?........
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 ve 14:01 ® CeP reakce na …
-
Jezinka> po skalach.. cestou necestou…
reagovat)
- Úterý 17. dubna 2007 ve 13:59 ® CeP reakce na …
-
Jezinka> muchecht… selma jede na ryby…
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 11:47 ® Petas reakce na …
-
Vydrian – pravdu díš. Když jsem s mladou na rybách, čundru nebo válčíme na historické rekonstrukci bojů, taky neřeší jestli se bude mít v potoce, rybníce, případně vůbec. Prostě je tam, kde jí to byví a formality jdou stranou. Hlavně že to bere ..........
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 11:14 ® Vydrain reakce na …
-
regulus – přesně tak, chápeš to správně, bo lezou ryby, rybáři i skály za ženskejma, né ženský za nima
reagovat) chlapi já vás nechápu, mi neřikejte, že nejsou ženský, co lezou po horách, choděj na tůry, cestujou s báglem pod širákem, voni sou, jen se musej hledaj jinde, než u vody
zany – na rybach maš sledovat pruty a né ženský, vyjímkou je chytání na hrčák
jezinka – přidej s těma dnima s nemytím
- Úterý 17. dubna 2007 v 10:54 ® Petas
-
Jak to tu tak čtu, tak mám doma asi jednu z mále, která se mnou jezdí na ryby klidně na celý víkend bez reptání a s radostí, ba dokonce někdy mě i přemlouvá když se mi zrovna nechce.
reagovat - Úterý 17. dubna 2007 v 0:01 ® regulus reakce na …
-
Jezinka, tak to bych chtěl Hydromačku vidět, jak kvůli rybám nebo nedej bože rybářům, leze po skále. Dovol abych se mírně pousmál CHA, CHA, CHA …
reagovat - Pondělí 16. dubna 2007 ve 22:50 ® topaga
-
zany: Cizí rybářku možná
reagovatMoju nerybářku jsem dostal na ryby pouze na soukromák na 24hod. Musel jsem přibrat chatku, protože pod širákem by nevydržela. Kolem chatky jsem ještě musel vypálit kruh 50m k vůli klíšťákům
I přesto jsem si vážil, že se odhodlala a je tam se mnou, protože vím co to pro ni bylo za oběť. Pokud můžu ale konstatovat, raději jezdím sám, oba jsme spokojení a jám o starost míň, stačí, že mně fičí levé oko z ryb, že neberou …
- Pondělí 16. dubna 2007 ve 22:35 ® Jezinka
-
Prutos – děláš jakobys nebyl na veletržním mejdanu tam byly hnedka dvě, uznávám že né zrovna tvůj ročník, ale jako příklady dobrý. Já a Vydruš kvuli rybám s príma rybářem lezly po skále, spaly v mokru, nemyly se klidně dva dny a vůbec COKOLIV.
reagovat