Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.966 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 14. března 2013 ve 13:51 ® vagi reakce na …
vagi

Za mě ano. Je to sice nepříjemné, ale vzhledem k zázemí atd se to vyplatí. Budeme si šetřit :-)

casper> Myslím, že to není 500 navíc za den, ale za celý vikend s allkou. A si piš, že je to luxusní allka. :-D

reagovat
Čtvrtek 14. března 2013 ve 13:51 ® Fryw
Fryw

Minirázek mě stál 800, za sezení na zadku, pár piv, fernetů a koleno… 1500 za tři dny i s chytáním,není co řešit.

reagovat
Čtvrtek 14. března 2013 ve 13:36 ® Mario6121 reakce na …
Mario6121

ja jsem pro

reagovat
Čtvrtek 14. března 2013 ve 13:24 ® casper reakce na …
casper

David Havlíček> já jsem se na sraz chtěl ptát už před měsícem :-D škoda že je to tak daleko, ale co, tak si jednou zachytám taky na moravě ;-) proč ne, já myslím, že 500 na den all inclusive je uplně okej ;-) dej vědět, kdy se budeme moct začít přihlašovat :-D

reagovat
Čtvrtek 14. března 2013 ve 13:06 ® HaD
HaD

Ahoj všem. Předběžně jsme se domluvili na srazu zase v Jestřabicích. Jelikož je revír silně vytížen, není možná tak výrazná sleva jako v předchozích letech. Pokud se shodneme na tom, že nebude vadit vyšší cena za akci – řádově 1500,– Kč all inclusive, můžeme se do Jestřabic v termínu 30.8. – 1.9. vrátit.

Co vy na to?

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 v 8:07 ® kety.vydra
kety.vydra

Tak jsem se zabral do čtení,že jsem úvodní pozdrav „střelil“ sem místo do Všeobecné (omluva).

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 v 8:04 ® kety.vydra
kety.vydra

Jak to tu tak pročítám,o chatky bysme se pobili:-))

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 v 8:03 ® kety.vydra
kety.vydra

„Dobré“ ráno Chytej.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 20:26 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> Nevím jestli jsi to psal mě nebo obecně, ale kvalita revíru je hodně vachrlatá záležitost. Pro někoho to znamená, že tam jsou velcí kapři, pro jinýho že tam jsou dravci, pro třetího nějaká svým způsobem exotika, např. jeseter, pro dalšího chatičky, takže nemusí stavět stan nebo spát v autě a někomu by stačil jenom splachovací hajzl.
Pokud se týká letošního srazu, tak kromě počasí tam bylo fakt hezky, člověk pokud se nedíval na zázemí a šik kaprařů hned vedle, ale podíval se na druhou stranu, tak to byl docela pěknej kus přírody. Z hlediska ryb to byla těžká voda, navíc asi díky změně počasí na to hodily bobek, ale myslím, že u většiny lidí je podstatnější to pokecání se známejma, než co chytí nebo nechytí.

Já bych navrhl, se na experimentování vysrat a píšu to tady už po několikátý, točit dva revíry ob rok, jeden na Moravě, jeden v Čechách. My na Moravě to máme dá se říct skoro jasný, Jestřabice jsou už klasika, ale Česko si furt nemůže vybrat. Solidní adept Dobrá Voda v úvahu nepřipadá, protože je za pronájem revíru taková pálka, že by se cena srazu asi přehoupla přes dva litry raz dva, ten letošní se některejm taky nelíbil, Vrchotice taky lidi brblali.

Pokud se týká hlasu lidu, tak se nikam nedostanem, leda tak do p...... spousta plků a skutek utek, lid bych do toho vůbec netahal a nechal to na Davidovi. jediný co může lid udělat, je, že se může za některej revír přimluvit a v tom případě já se pro příští rok přimlouvám za Jestřabice, když už to bude ten jubilejní, desátej, tak ať to má trochu štábní kulturu, ne … pivo

reagovat
Středa 12. září 2012 v 10:06 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> s tou komercí jsem reagoval na to, jak si chce osprey připlatit za konkrétní lidičky, ale vím, že to bylo bráno s nadhledem, jen já se rozepsal „co by, kdyby…“ A asi už trpím stejným nešvarem, jako řada lidí, místo konkrétní odpovědi kecám okolo a jen naznačuju…takže pokud se ptáš, tak pár stovek navíc je pro mě bezproblémů (jsem přece osvč :-D ) , ale pokud bych se měl rozhodnout kam půjdou, tak budu preferovat chatku na úkor kvality zarybnění.

reagovat
Středa 12. září 2012 v 8:27 ® Robur
Robur

hlavně bych nebyl takový optimista ohledně kvality revírů. Páč toho místa co zaberem je opravdu hodně. Sem tam se mrknu na netu na reklamy revírů a skoro pořád vidím, že tam mají třeba kolem 10 lovných stanovišť. Ale co bych navrhl: vybrat třeba pro příště dva revíry, které by si konkurovaly cenou, zázemím a hlas lidu by rozhodl. Samozřejmě by se hlasovalo jen třeba 14 dnů, abychom neblokovaly někomu živobytí.

reagovat
Středa 12. září 2012 v 1:11 ® regulus reakce na …
regulus

spike> nevím kterým směrem jsi mířil s tím OSVČ jestli přímo na mě nebo obecně, ale ať už tak nebo onak, věř mi, že nevíš jakou jsi napsal ptákovinu a věř mi, že vím o čem mluvím. O práci zaplacenou až za dva nebo tři měsíce a to častokrát i později, je to rok od roku horší, boj o každou zakázku, protože musíš vydělat peníze nejen pro sebe, ale i pro rodinu, mít z čeho zaplatit inkaso … .

To jsem ale odbočil. Bylo to myšleno tak, jestli je pro potenciální účastníky srazu zásadní to, že sraz bude stát co nejmíň (je mi jasný, že pro studenty to je docela fatální otázka) a bude na místě, které dejme tomu nebude tak ideální (budeme rozstrkaní, budou polní podmínky) nebo za cenu o řádově 10–20% vyšší to bude na revíru, kde je slušný zázemí, budeme tak trochu víc soustředění a konec konců i pravděpodobnost slušnýho úlovku bude vyšší.
Chci z vás prostě vytáhnout, jestli je pro vás částka za sraz o řekněme 200 Kč vyšší pokud to bude nutné nebo vzhledem k výběru revíru výhodnější tak fatální, že by jste z finančních důvodů na sraz nejeli, myslím tím např. pokud to bude do 1300 Kč tak jedu ale 1500 Kč za to už nedám.

Obr> vůbec jsi neporozumněl otázce, žádnou komerci do toho netahám buď jsi nepochopil ty mě nebo já tebe.
Řeknu to na rovinu, jsem už starší člověk, vyspím se v klidu v autě, ale pokud bude na místě k dispozici chatička, tak neváhám ani vteřinu, Je to asi daný věkem, dřív mi to bylo úplně jedno, ale dneska přece jen preferuju to lepší. To, že já si zaplatím za chatičku pokud tam bude, tak nemá nic společnýho s cenou za sraz, to je cena mimo. Šlo mi spíš jen o to, jestli se kvůli jedné nebo dvěma stovkám za osobu, jednou za rok má cenu zabývat hledáním jinejch levnějších revírů než jsou ty osvědčený, protože tam už je cena taková jaká je a dolů to už asi nepůjde. No a šidit to na komfortu jídla a pití, mi taky moc rozumný nepřipadne, zrovna tak, aby na to někdo doplácel. Ta vyšší cena jsou troje špinky, 8 piv nebo jeden levnější wobler, myslím si že to není nic brutálního.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:41 ® OBr
OBr

Víkend bez starostí, na rybách a mezi fajnovejma lidičkama – k nezaplacení ;-) Pokud bych si už musel připlatit a měl na výběr, tak bych podpořil zázemí na úkor kvality revíru. Osobně to beru jako přátelské setkání, kde si lidi pohovoří se svými oblíbenci a načerpají zajímavé informace. Bivakovat někde v tichosti a čekat na parádní úlovky můžu kdykoliv jindy… Ale platit, abych tam někoho dostal? To je pro mě ten krůček, kterým by se vše překlopilo z přátelského srazu do tvrdé komerce, ale vím, že to myslíte s nadsázkou…když nechtějí, nebo nemůžou, nic naplat.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:10 ® Robur
Robur

peníze neřeším, mám doma vinotéku. Skoro samé sedmičky a burčák v lednici nepočítám.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:06 ® Fryw
Fryw

Sice si beru 10 let stejny peníze na hodinu když dělám, ale je to tak že ty 200 1× za rok by neměly hrát roli. Ale myslím, že názory se můžou podstatně různit podle toho z jaké dálky kdo přijede. Někdo když má smůlu dá vic za dopravu než za sraz.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:56 ® hecht reakce na …
hecht

regulus> byl jsem prvně, ne proto, že bych na to roky před tím neměl, ale z časových a rodinných důvodů. Za mou osobu musím vyjádřit plnou spokojenost s kvalitou kuchyně a množstvím všeho ke konzumování. Osobně bych rád zdvouletil, no a jsem ochoten akceptovat vyšší cenu. Pokud si konečně chytnu dravou rybu naddlaňové velikosti, tím víc :-))

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:51 ® Robur
Robur

hoši, vidíte, že pokud jste celebritou, tak je sraz zisková záležitost, ještě ziskovější to je, pokud je ještě větší celbritou váš pes. Příštího psa pojmenuji Brita, to dá určitě Osprey ještě víc. PS: 9,40 doufám zaokrouhlíš na 10

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:44 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

regulus> Moc se nesrážim teda skoro vůbec. Mislim si, že tady peníze nehrajou roli. Je to jek někdo psal o tom potkat se s lidem co potkáváš na netu a nebo jen na srazu. Věřim, že pro studenti je to větší problém sehnad dost peněz nejen na sraz. Ale, kdaž něco chci tak si za tim du. Co sou dneska 2 litry? Proutek, naviják, pár l metylu… Pokud vim uh teď, že za rok bude sraz a že mi to bude stát cca 2tis tak si je za ten rok sem schopen dát stranou. Toť můj násor a doufam, že nikoho nepobouřil. :->

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:42 ® jajco reakce na …
jajco

spike> Naopak jako OSVČ budeš ještě víc přemýšlet jestli jet,či nejet!

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:29 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> V tvém případě 3,60 Kč. Přijedeš-li i s Lexou, tak 9,40 :-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:10 ® spike
spike

regulus> Jakož to student jsem si letošní sraz nemohl dovolit, i když jsem chtěl jet. Bohužel sehnat dobře placenou brigádu je těžší než dřív a navíc tě už málokdo zaměstná na celé 2 měsíce. Navíc letos jsem měl bohužel nečekané výdaje které se na mé účasti na srazu taky podepsaly. Nadruhou stranu, když už bych jel a měl těch 1200–1300 nachystaných tak přidat 100–200kč není tak závratná částka. V něčem se omezím a je to. Kdybych byl OSVČ tak tuto otázku řešit nejspíš nebudu ale vyjádřil jsem se jako student.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 20:23 ® Robur reakce na …
Robur

Alivio> s tebou je to těžké, mám tě na krabičce s nástrahama, na cukřence a spoustě jiných věcí. Takže by bylo celkem drahé tě nevidět.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 20:19 ® 1Mara reakce na …
1Mara

osprey> A kolik dáš mě , když pošlu jenom Línku ? :-))

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 20:03 ® Shrek reakce na …
Shrek

Robur> kolik dáš, když mě neuvidíš? :-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 v 18:53 ® Robur reakce na …
Robur

osprey> kolik dáš, když mne uvidíš?:-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 v 18:45 ® gomz reakce na …
gomz

osprey> Sdilim tvuj nazor Miro.

reagovat
Úterý 11. září 2012 v 18:15 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> To je poměrně zásadní a velmi rozumná otázka. Chtělo by to, aby se k ní vyjádřilo co nejvíc lidí.

Já osobně bych si připlatil za přítomnost některých lidí, které jinak nevidím, jak je rok dlouhý.

Revír a zázemí je pro mě druhořadé.

reagovat
Úterý 11. září 2012 v 9:57 ® Piscicapus reakce na …

regulus> za sebe tvrdim, ze i kdyby byla cena srazu 2 000 kacek, tak se TO vyplati.
Clovek se celkem dobre nazere kvalitniho a pomerne dobreho zradla a vypije co vypije, a to vse za babku.
No a jako bonus si muze smocit svuj klacek…
No a nekdo se jeste muze vesele culit na dav…

reagovat
Úterý 11. září 2012 v 1:14 ® regulus
regulus

No od srazu se odhodlávám k tomuto příspěvku, nevím jestli to bude přijato s potleskem, asi ne, ale nedá mi se nezeptat na jednu ne nepodstatnou věc. David se už nějakej ten rok snaží udržet cenu srazu okolo částky 1000 Kč aby byl sraz pro všechny co nejdostupnější, realita je ale taková, že majitelé revírů už ve svojí podstatě ve valné většině neptřebují jakousi propagaci a ceny za pronájem revíru na víkend pro chytejáckou bandu jsou sice o něco málo lepší, než kdyby jsme tam jeli sólo, ale ve skutečnosti to žádná převratná sleva není, řekněme okolo 100 Kč na víkend. Druhá věc je jídlo a pití na srazu, nikdo neví co bude příští rok, ale s největší pravděpodobností to bude zase o nějakou tu korunu dražší. Zajímalo by mne, jak moc limitující je pro vás cena za sraz. Chápu, že pokud jede člověj sám, tak to asi problém nebude, když jedou dva nebo třeba ještě dítě, tak už to zase až tak málo peněz není. Moje otázka tedy zní, zda je pro vás přijatelnější cena mírně nižší (předpokládejme 1200–1300 Kč) s tím, že sraz bude na méně atraktivním a méně vybaveném revíru nebo si raděj něco málo připlatíme a (řekněme 1400–1500 Kč) a sraz bude na lukrativnějším a lépe vybaveném revíru (typu Jestřabice). Na závěr bych si dovolil podoknout, že tento příspěvek je pouze z mojí hlavy, nemá se serverem Chytej.cz nic společného a uvedené ceny jsem odhadnul na základě běžných cen na soukromých revírech a toho co se dle mýho odhadu na srazu sežere a vypije.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:26 ® HaD
HaD

regulus> asi tak :-D

reagovat