Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.846 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. srpna 2012 v 15:48 ® džigit reakce na …

peta128> se robim prču.Samo,že to proběhne ve vší počestnosti ;-) :-) :-)) :-D

reagovat
Středa 29. srpna 2012 v 15:41 ® peta128 reakce na …
peta128

džigit>Tam bude chlast?Tak to nejedu,minulej týden v Brně na motorkách mi to stačilo.:-D pivo

reagovat
Středa 29. srpna 2012 v 15:30 ® džigit reakce na …

HaDová> ják nevozte?Na stole bude enem žradlo a chlast! :-))

reagovat
Středa 29. srpna 2012 v 15:16 ® HaDová
HaDová

Všem přihlášeným, opět jsem zaktualizovala přijaté platby. Koukněte na to.

reagovat
Středa 29. srpna 2012 v 15:15 ® HaDová reakce na …
HaDová

OBr> židličku si raději vemte, David sice veze lavice a stoly ..... ale radši ...... stůl fakt nevozte :-)

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 14:40 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> ještě nemám, teď jsem pracoval na „analogové“ verzi.

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 14:31 ® džigit reakce na …

OBr> a že sem tak smělý,už máš pro OS Windows Phone?

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 14:22 ® džigit reakce na …

OBr> to máš o zábavu vystaráno ;-)

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 14:18 ® OBr
OBr

džigit> ..asi fakt vemu i ten stůl, na sraz vezu z-brusu novou verzi chytejácký aplikace a o nějakém „slim“ provedení se opravdu nedá hovořit ;-)

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 13:59 ® džigit reakce na …

OBr> vezmi,aj se stolem,bo vidim živě,jak poskytuješ servis krzeva Smartchytej founů :-))

reagovat
Středa 29. srpna 2012 ve 12:39 ® OBr
OBr

možná blbej dotaz (zatím nejsem zkušeným srazovým matadorem), ale je lepší si vzít i nějakou židličku ke stolku? Pojedu hodně na lehko, beru hlavně dřevo na topení, půllitr a spacák, takže „přebytečný“ věci typu rybářská sedačka zatím neuvažuju naložit.

reagovat
Středa 29. srpna 2012 v 11:03 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> 50 000 za sraz – ber nebo neber. Pán má revír a má nějaké představy, jak ho bude provozovat a za kolik.

My nebereme, bo bychom se dostali na cenu, za kterou by se tam nikomu nechtělo.

reagovat
Středa 29. srpna 2012 v 9:40 ® Robur
Robur

50 000 za pstruhy, kteří se nechytli ani do čeřenu 2×2m?

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:54 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> už jsi to psal, ale třeba dostane rozum …

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:47 ® Padis reakce na …
Padis

David Havlíček>to je opravdu dost

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:46 ® Padis reakce na …
Padis

regulus>Tak tak bylo to tam dobrý.Jinak se těším na pokec.

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:44 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> chce 50.000,–. Spočti si kolik by sraz musel stát… To je prostě nereálné…

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:23 ® regulus reakce na …
regulus

Padis> já vím, proto jsem to psal, mimochodem na Dobré vodě mělo chybu jen to počasí, možná by stálo za to, se při dalším srazu v Čechách zkusit s majitelem domluvit na přijatelných podmínkách.

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:14 ® Padis reakce na …
Padis

regulus> Rum už na srazu byl taky na Dobré vodě se vařil myslím groček:-D

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 22:10 ® SimBlack
SimBlack

Už se nám to blíží. :-) Už aby byl pátek. Taky doufam že jim to počasí nevijde tak jak předpovídaj no :/

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 21:52 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> ale jo, GoreTex, dobrý boty a Espace to jistí, doufejme, že to nebudeme potřebovat. :-D

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 21:15 ® HaD
HaD

regulus> tak budeme mít zastřešeno odhadem 80–100 metrů čtverečních – máme od jednoho účastníka slíbený vojenský stan 6×6m, já vezu 4 altány 3×3m, jeden tam je a několik lidí něco takového taky přiveze. Takže snad v poho. Velký vojenský stan nevezu, protože bych ho asi neuvezl a blbě by se tam stavěl…

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 20:51 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> no máš pravdu, ale co kdyby jim to náhodou vyšlo … :-1

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 20:21 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> meteorologové vědí kulový. Tyhle odhady :-D

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 v 17:07 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> ale určitě je lepší chladněji než vedra, jen aby to počasí zase moc nepřepísklo, na Šumavě, která není až tak daleko bylo dnes v noci mínus 4 a takový chladněji v létě fakt nemusím … :-))

Jak jsem na ČHMU nakoupil, tak prodávám, dlohodobá bilance sledování předpovědi je taková, že nejdřív mělo být jen pod mrakem, pak pršet v pátek a půl soboty, včera to byl pátek, sobota a půl neděle a dnes zase takto http://www.wetter.com/…svorhersage/?… takže doufám, že se to nakonec vyvrbí na příjemný polojasno a když sem tam sprchne, tak se až tak moc nestane, jen aby nechcalo celej víkend v kuse, to bys pak asi musel směnit pívo za rum. :-D

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 ve 14:53 ® HaD
HaD

obor> ty výsledky nejsou úplné. Závod se po prvním dni, resp. druhý den ráno přerušil kvůli neregulérní trati (neskutečně se zakalila voda a nikdo neudělal ani záběr, natož rybu). Takže nám chybí ještě jeden závodní den a ten se odehraje v náhradním termínu 8.9. na Orlici. Tak uvidíme, zda výsledek po 5 závodních dnech i v ten poslední potvrdíme :-) Zatím se nám dařilo výborně :-)

regulus> chladnější počasí je skoro bych řekl lepší, než tropický vedra a s tím deštěm to nemá snad být nějak moc šílené. Každopádně se snažíme zastřešit co největší plochu :-)

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 v 9:29 ® obor

Všetkým prihláseným na IX.zraz chytejáku len ticho závidim!:-( Prajem všetkým príjemnú zábavu, peknú rybačku a super oslavu!!! :-93; Neviete akú oslavu mám na mysli? Zatiaľ som sa nikde na chytej.cz nedočítal výsledky extraligy v prívlači, ale na stránke ČRS už sú! A viete kto vyhral extraligu v prívlači pre rok 2012? No predsa chytejáci Dam a HaD!!! Veľká gratulácia!:-1 HaD ty sa asi na zraze nedoplatíš pivo

reagovat
Úterý 28. srpna 2012 v 7:53 ® džigit reakce na …

regulus> se možeš jeden fikend abstinnout ni? :-D G11 jsem letou ochutnal na „Vltavě“ a docela to šlo…

reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 ve 23:47 ® regulus
regulus

HaDová> ono to porazení asi moc dobrý nebylo, teďka zase nemluvím o konkrétním pivu, ale tom jestli 10 nebo 11. Třeba Starobrno 11 má víc „voltů“ (chápej procent alkoholu) než dvanáctka Plzeň, jak je na tom G11 netuším. Tohle všechno myslím v kontextu toho, že tam většina lidí dojede autem a bude jím taky chtít odjet, takže v praxi to je tak, že se pro zichra bude muset třeba i o několik hodin dřív skončit s popíjením. A to vůbec nemluvím o tom, když se to náhodou zvrtne. Tak honem nezapomenu s jak moc staženou prdelí jsem v pět odpoledne odjížděl z Ostrova.

reagovat
Pondělí 27. srpna 2012 ve 23:40 ® regulus
regulus

Jedna smutná zpráva http://www.novinky.cz/…du-dest.html

reagovat