Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 495.871 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. září 2012 v 16:41 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> no já bych to nepodceňoval, některý okamžiky by byly kouzelný a to už vůbec nemluvím o tom, kdyby tam tiše stál někdo z kamerou. Ale možná máš pravdu, tu atmosféru zoufalství když se to prase konečně podařilo doslova nabušit na rožeň a zjištění, že je konec kapku rozkovanej a nejde nasadit, to by nedokázala přenést žádná fotka ani film. :-D

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 16:17 ® rybozravec reakce na …
rybozravec

David Havlíček>Tak u rybozravca to vyhral na plne čáře Džigit jeho ubor předčil všechny a mel by dostat cenu za nejlepsiho rybare na srazu a nejakou medaili co na to rikate??

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 16:08 ® Robur reakce na …
Robur

David Havlíček> fotak ne, ale diktafon jo

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 13:57 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> já myslím, že žádná fotka by stejně nezachytila tu náladu, atmosféru…

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 13:36 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Co mám říkat já, já to prospal:-))

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 0:15 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> no pokud se týká konin na srazu, tak bezkonkurenčně vede napichování prasete v Jestřabkách před třema rokama, ani nevíš jak nekonečně mě mrzí, že jsem pár hodim před tím vykoupal foťák a nemám z tý legrace fotky … :-D

reagovat
Neděle 9. září 2012 v 19:38 ® Padis reakce na …
Padis

osprey>tak tak oni ty koniny bývají většinou dílem náhod:-93; a o to je to pak lepší a záživnější:-> .

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 23:58 ® osprey reakce na …
osprey

Padis> Ty chvíle, kdy zbyde pár posledních vytrvalců, ty jsou vždycky nejhezčí. Kor když pak někdo vymyslí nějakou koninu, kterou je třeba nezbytně udělat:-))

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 23:56 ® peta128 reakce na …
peta128

Padis>9-)

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 23:05 ® Padis reakce na …
Padis

peta128>napíšu to takhle rádi jsme pomohli.A ta sobotně noční diskuze při focení těch pulitříků byla taky superpivo .

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 8:44 ® džigit reakce na …

OBr> zvláštní,při správcových proporcích :-))

reagovat
Pátek 7. září 2012 ve 23:35 ® peta128 reakce na …
peta128

OBr>Na tu kapustnici se v neděli tvářili všichni divně,ale jakmile jsem zahlásil GUD jde se ohřívat tak byli spokojeni a jak čvachtali:-D

reagovat
Pátek 7. září 2012 ve 23:32 ® peta128 reakce na …
peta128

Chose>Já děkuji tobě a padisovi za pomoc při točení,otáčení,přen­davání atd.že vám chutnalo je stránka druhá a jsem zato rád DÍKY

reagovat
Čtvrtek 6. září 2012 ve 21:03 ® OBr
OBr

Tu kapustnici jsem vám upřímě záviděl..když jsem ráno před odjezdem kouknul pod pokličku, nádherně se do ranní mlhy rozlila ta libá vůně..jen jsem neměl odvahu to ochutnat, říkal jsem si, že první sousto musí patřit kuchaři :-) Musím taky vzpomenout na správce revíru, jevil se jako neskutečně klidný člověk, zvlášť když mu na jeho sumčák zabral gumovej člun a jen tak se nevzdával. Mě kdyby někdo namotal na vrtuli šňůru a ještě jí přetrhl, rozhodně bych to neokomentoval slovy, cituji: „..kterej darebák mi tam jezdí..“. Sobotní ráno tam pak správce bloumal se slovy: „To není možný, voni to fakt všechno sežrali..nojo, sežrali, to není možný, to není možný…“ ;-) krásná akce!

reagovat
Čtvrtek 6. září 2012 ve 20:19 ® Char
Char

Jelikož jsem byl na srazu nováčkem tak nemohu srovnávat, ale co jsem ochutnal nemělo chybu ať už kuřata na grilu nebo z udírny, žebra, steaky, živáňská nebo kapustnice která se začínala vařit v brzkých ráních hodinách aby Ti co si v sobotu ráno „přivstanou“ měli něco na spravení chuti.

Pár rybek jsem si chytil takže celkově spokojenost a ještě jednou díky organizátorům :-)

reagovat
Čtvrtek 6. září 2012 v 17:07 ® Chose
Chose

Kapustnice byla nejlepší v neděli, když se z toho rozleželýho zbytku vyvařila i poslední kapka vody. Luxus. A co se týká druhé živáňské – byla nejlepší, jakou jsem kdy jedl, při sundání z ohně prakticky sama projela rožněm. Srandovní bylo, jak jsme z té hromady masa (které už jsme nemohli ani vidět) vyzobávali poslední pečenou cibuli a brambory :-) Jedním z nej kulinářských zážitků ale byla 4 hodiny uzená klobása… :-) Oběma kuchařům skládám poklonu, bylo to senzační.

reagovat
Středa 5. září 2012 ve 22:03 ® džigit reakce na …

LeoC> jé a já Ti psal,že nevím kde :-))

reagovat
Středa 5. září 2012 ve 21:04 ® LeoC
LeoC

džigit> na Ulož.to zadej ve vyhledávání Chytej a v osobce máš heslo

reagovat
Středa 5. září 2012 v 19:11 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> oóóó, díky za romantické zátiší :-)

reagovat
Středa 5. září 2012 v 19:05 ® regulus
regulus

OBr> tvůj kefír je tady

reagovat
foto/forum/2012/th-img20973.jpg
Středa 5. září 2012 v 11:16 ® Padis
Padis

David Havlíček>no ona ta druhá živáńská byla taky geniální.No vůbec byl to fajn víkend.

reagovat
Středa 5. září 2012 v 10:10 ® HaD reakce na …
HaD

Padis> No nezbyla, což je dobre:)

reagovat
Středa 5. září 2012 v 9:40 ® Padis
Padis

David Havlíček> byla fajnová a v neděli pěkně rozleželá:->

reagovat
Středa 5. září 2012 v 8:36 ® džigit

CeP> tak a už víš ;-) ještě vím o jedné fídršpici z Axeomu a pak mém osobním pokusu zlomit dvojkovou u Speeda,což se ani s omotaným 50gr krmelcem nepovidlo :-)) Ale šleha to byla parádní…

reagovat
Úterý 4. září 2012 ve 23:53 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> Mě šlo hlavně o to zelé. Zelé je fajn. Ani jsem nevěděl, že to má David patentované.

reagovat
Úterý 4. září 2012 ve 23:52 ® Prutos reakce na …
Prutos

hecht> Na to abych umřel na přežrání jsem ještě mladej :-D

reagovat
Úterý 4. září 2012 ve 23:49 ® regulus
regulus

cercer> já budu respektovat to co napsal CeP tečka.

Pokud se týká brněnských srazů a vlasně i veletrhu, tak nebejt této komunity, tak mě ani ve snu nenapadne na veletrh jít, jo podívám se tam když už tam jsem, ale jedinej důvod je pokecat se známejma. No a zrovna tak večerní setkání nebo sraz, nazvi to jak chceš, kromě toho, že s těma lidima co se zúčastní rád pokecám, tak bych si připadal blbě když to mám u rypáku abych tam nešel, už jen kvůli lidem co jedou přes půl republiky a možná i na ten veletrh jdou ze stejnejch pohnutek jako já. Kolikrát se mi to zatraceně nehodí, ale přes ten jeden pátek prostě nejede vlak. Z druhé strany chápu, že dost lidí co od někud přijeli se večírku z různých důvodů nezúčastní nebo nedojedou vůbec (často se ani nedivím), je to na jejich rozhodnutí, ale mě jako „domácímu“ by bylo blbý se na to vysrat.

Předchozí text si prosím nevztahuj k tomuto srazu, jen jsem ti chtěl objasnit situaci, když už jsi ty Brnosrazy nakousnul.

reagovat
Úterý 4. září 2012 ve 23:45 ® hecht reakce na …
hecht

Prutos> hubeňoure, byls línej roztáhnout pořádně žaludek :-))

reagovat
Úterý 4. září 2012 ve 23:43 ® hecht
hecht

Po vyřvání povelu zelniceeee, jsem zabalil kayakhovnofishing a odebral se zkonzumovat několik málo misek tohoto pokrmu. Polévka tomu ale neříkám, polévku znám jako něco tekutého v čem je voda. Tohle byla luxusní směs zelí, klobás, uzeného masa a samozřejmě i nekalibrovaného pepře :-))

reagovat
Úterý 4. září 2012 ve 23:42 ® Prutos
Prutos

osprey> Pak že já šplhám :-) Musím se přiznat, že jsem měl „jen“ jednu misku, zato plnou… Ne že by mi nechutnalo, ale víc se do mě nevešlo :-)

reagovat