Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 495.837 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. února 2007 ve 13:34 ® rarach
-
V pátek jsem byl na Jestřabicích a žádnej sraz tam nebyl, muhehehe??? Že bych přijel brzo? Co udělat sraz přímo na Nechranicích a ne na nějakým dosti pravděpodobně zeleným rybníce?
reagovat - Středa 21. února 2007 ve 13:24 ® Robur
-
tož co, nikoho nic nenapadá?
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:18 ® rarach
-
Jiris: Já je chytal několik kilometrů od hráze, to jenom na vysvětlenou.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 12:24 ® jiris
-
rarach – beru moje zkušenosti. Ryby z přepadu jsou především ryby co žijí v okolí hráze, kde se většinou nesmí chytat, takže tyto ryby v životě neviděli nějakou nástrahu, nebyly na prutě atd. Jde o velmi agresivní ryby. Co se s nimi děje dole, nemusím psát. Útočí opakovaně na vše do té doby dokud se nevybijí. Jasný, že se něco aklimatizuje a stanou se z nich domorodé ryby, ale jak uz jsem psal velmi malé %
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 10:51 ® rarach
-
Robur: Samozřejmě se šípkovou, šípků je kolem Vohře dosti. Jiris: Jezdil jsem tam naposledy v roce 1995 (vláčet) a už by mne tam vůbec nenapadlo ani jezdit, kdyby mne tam nevytáhl kámoš, že je to tam opět skvělý, no bylo, první tři vycházky zero jak vyšitý, přesto jsem si připoměl svoje dětství a zase mne to tam něco táhlo, jezdil jsem tam i třikrát týdně a číst vodu už trochu umím. Jsou lidi co tam jezdili jako já a chytili jednoho nebo žádného škůdníka, prostě neměli štěstí nebo šli ortodoxně po salmonech, já ne mne baví i velký streamer. Ty ryby se normálně aklimatizují, proč by také ne, je to stejná voda, jinak asi také pochcípaj že? Chytáš je v místech kde se candát i štika v řece vyskytuje i jinde, prostě Ty jenom nevíš jak z toho ven. Pár dní po přepadu jsou jistě mimo, ale brzy si musí najít cestu jak se zachránit, spousta ryb taky nemusela jít přepadem. Štiky se aklimatizovali tak, že na MP nevidíš taková klasická zalovení jako na tam. Ten průtok jsem uváděl i pro lidi co by si chtěli na Ohři zachytat, když teče 40 a víc, tak to skoro nejde.
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 10:16 ® Robur
-
chlapi, trochu konstruktivity Bude to tedy s šípkovou nebo se zelím… Pište typy, pak se vybere 5 kandidátů, poslali by se zálohy, a kdo pošle zálohu bude mít hlas. právo, konec zvonec
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 9:48 ® Jezinka reakce na …
-
panove – uz dva dny jenom ctu a ziram a vrtim hlavou sharcom,orimp,HaD,regulus- moje rec, KDY TO BUDE?
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 9:23 ® sharkcom
-
Hoši, je mi jedno kam pojedu a vím že naše Západočeský jádro pojede, a hlavně bez nářků jestli to je daleko nebo není, bez připomínek jestli tam jsou ryby bebo ne. Prostě pojedem na sraz s kamarády. Realita je taková, že loni jsem byl nejvzdálenější člen. A vůbec bych to neměl potřebu ventilovat, nebýt zde některých nářků že to bude pro někoho daleko… Určitě to nebudou mít dál jak já do Jestřabic a pokud opravdu chtějí být při tom, nebude to pro ně brát roli, jestli budou držet nohu na pedálu o hodinu déle…
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 1:03 ® Zauwi reakce na …
-
dzandys: ok když pujde vše podle planu tak se domluvime
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 0:26 ® ORIMP
-
Chytejáci!Mne osobne je to jedno či to bude odo mňa 70km,alebo 600km.Keď budem mocť určite prídem a rád sa s vami uvídím,pokecám,popijem…
reagovatKeď už sa tu bavíme o zraze bolo by možné navrhnuť aj približný termín,ten je u mňa doležitejší ako kde to bude.
- Sobota 10. února 2007 v 0:23 ® HaD reakce na …
-
reg: možná už mi to nemyslí, ale dnes už to lepší nebude
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 0:09 ® regulus reakce na …
-
Davídku, čti mezi řádky, vůbec nejde o kilometry.
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 23:57 ® HaD reakce na …
-
regulus: BoBo i Alivio to měli na Jestřabice tuším taky přes 400 km. A 400 km, nebo 500 km…to už je totálně buřt. Pak už je to jen o tom, zda chceš a můžeš, nebo ne. Těch 100 km nemůže hrát žádnou roli.
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 23:56 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: No je mi to fakt líto, že kostnak to bude mit o 15km dal, nez ja minuly rok, ale co nadelas, doba je tezka
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 23:35 ® regulus reakce na …
-
BOBO – to máš těžký, vy ste zase dálný západ, trochu mě to zavání Pupákovou Asií, ale žíly mě to netrhá, jedinou kulturu, která se k nám nedostala je prodej sádrovejch trpaslíků. Jinak ze slováků to bude mít asi nejblíž Kostnak, asi 420 km, Orimp má třeba smůlu, 520 km. Z dálnějšího východu, nejspíš už nikdo nepřijede. -:))))
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 21:37 ® topaga reakce na …
-
BoBo: Ano já vím, četl jsem ji. Proto to ale … a byl to jen návrh „kdyby“ …
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 21:22 ® Prichy reakce na …
-
Zauwi: 200km:-o
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 21:16 ® dzandys
-
Zauwi:Děláš,jak kdyby jsi to chtěl jít pěšky
reagovat. Pokud pojedu,tak tě klidně vezmu.
- Pátek 9. února 2007 ve 20:57 ® Zauwi
-
to co vybral alivio je hodně zajímavý,určitě bych tam rád jel ale je to pro mě trošku z ruky, topaga:na štít to je prostě jen o kaprech......chce to něco aby si každej přišel na svý a v tomto případě aliviův výběr hodnotim jako perfektní…akorát ta strašná dálka…cca 200km a to nemám auto..
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 18:48 ® jiris
-
rarach – neboj, spi se mi paradne. Jedna otazecka. Kolik si jich chytnul predloni? O prepadu se nebudu bavit, zkusenosti s tim mam od nas. Ty ryby se neaklimatizuji, ale postupne vyberou nic vic
reagovatZustane jen velmi male procento. Na sraz nejedu kvuli rybam, takze prutok Ohre je mi tak nejak sumak. Ale chtel bych se tam alespon mrknout.
- Pátek 9. února 2007 v 18:34 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
topaga: Tak si tu diskuzi přečti ještě jednou. Na dálný východ bylo myšleno na předešlých srazech.
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 17:47 ® topaga reakce na …
-
BOBO: Tak to mě jen tak napadlo, že to bude +/- střed. Já jsem z JV Moravy a do Mostu jsem paradoxně 5 let jezdil za zakázkou. Je to fakt štreka. Já s tím problém nemám jen jsem spíše myslel na druhé a hlavně Slovačiska. I když je pravda, že vás vůbec neznám a ani nevím jaký bývá vlastně poměr lidí Č-M-SK. Kdyby bylo na mě, zamluvím Sedlec, kde je super zázemí a ryby jako popelářské vozy, ale je to u Mikulova a cena je trochu výš … ale jinak fakt super.
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 14:31 ® rarach
-
Jiris: Tobě se asi hodně špatně spí viď, myslíš že ryby co tam jsou od konce března či začátku dubna se nemají čas aklimatizovat do září či listopadu, to jsem tam těch škůdců totiž nachytal nejvíc, nejsou to náhodou nejlepší měsíce k lovu dravců? Mi je úplně jedno, kolik je tam spadlých či nespadlých ryb, pstruhová Ohře má úplně jiné zákonitosti a záludnosti, např. nevím proč, ale září tam bývá nejslabší měsíc, tak když už to budete chtít udělat i pro muškaře tak to zoohledněte a taky je potřebna si zjistit jaký bude průtok, mi osobně je to fuck, když už tam pojedu, tak určitě ne na ryby.
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 11:29 ® regulus reakce na …
-
Bobo – když mě slíbíš, že v tom rybníce nejsou jen kapři a cejni, tak dojedu. -:)))))
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 10:41 ® lucioperce69
-
ja ci na Ohři na moravu nejedu ne a ne a ne a ne keam je mi to jedno pojedu asi i kdyby to bylo na slovensku, ale ta ohře nevypadá fakt špatně
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 10:10 ® Vydrain
-
topaga – to je pravda, tam by to šlo na tom velkým – C
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 8:49 ® Shrek reakce na …
-
BoBo: moje slova,moje slova. Regulus: nikdo netvrdí že v Čechách nejsou ryby,něco podobného jsem kdysi psal já,ale s tim rozdílem,že se to týkalo revírů,které má na starosti ÚS Plzeň,což se jistě netýká soukromáku v sev. Čechách.Sraz na Koutech byl,na Jestřabicích taky,nějak mi utíká poenta,proč byste si jednou nemohli udělat extrémní zájezd vy z východu..... Jiris: no jistěěěěě
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 8:18 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: Jistě, on se zase nějak blbec ze západu najde, aby přijel. Jen aby to pro moraváky nebylo moc daleko
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 1:09 ® jiris
-
Jsme stale pro tu Ohri
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 0:51 ® regulus
-
BOBO – já ti to rozvedu, i když se ti to nebude líbit, je to od Brna blíž než to co navrhoval Alivio, takže mě osobně se to víc líbí, nicmémě je to můj subjektivní názor. Když to trochu upřesním, vzhledem k nářkům, který tady je velmi často slyšet, jsem pochopil, že v Čechách vlastně vůbec žádný ryby ve vodě nejsou, tak jaksi nechápu, proč by jsme měli dělat sraz tam, kde se nedá nic chytit. Pokud vezmu v úvahu, že mám to štěstí a v nejhorším případě pojedu cca 350km a to jen v tom případě, že bude sraz u vás nebo na Oravě, tak bych v rámci všeobecný spokojenosti navrhoval něco mezi Prahou a Brnem (není v tom žádnej můj osobní zájem, jen střední vzdálenost pro ty co mají na rozdíl ode mne tu smůlu, že bydlí v odlehlejších částech naší republiky nebo na Slovensku). Myslím, že Česká část Českomoravské vysočiny by byla optimální řešení. Hlavně mě neukamenujte. -:)))))
reagovat