Chytej.cz

sportovní kamera necteno

25.5.2015 | Draky | 3.724 zobrazení | 5 odpovědí

Přemýšlím nad nákupem sportovní kamery. Nějaký pátek se o to již zajímám, ale stále se nemohu rozhodnout, přečetl jsem již spoustu článků, fór a sledoval hromadu videí. Ovšem videa třeba na youtube nemají moc vypovídající hodnotu. Dají se najít i nějaká „syrová“ videa, které je možné si stáhnout a poté přehrát, ale většinou jsou natočeny již dříve a nenajdete videa po nějakém zásadnějším updatu firmwaru kamery.

Sečteno podtrženo z toho co se dalo vygooglit jsem vybral 3 kamerky. Zatím je pro mě asi největším favoritem Xiaomi Yi, ale je potřeba k němu dokoupit příslušenství, nestojí to tolik, ale tu cenu to prostě ve výsledku zvedne. dalším kandidátem je SJ5000+. Kamerka má v sobě nějakou tu výbavu a hromady úchytů, ale je otázka jestli je výhodné si připlatit. Poslední kandidát je SJ4000, tady mě trápí, že na 1080p natáčí jen 30FPS. V neposlední řadě chci, aby kamerka i „slušně“ fotila.

No prostě nevím si rady a budu rád, když mi někdo poradí.

Btw: budu to mít spíše na hraní, než na nějaké super profi videa, takže rada ať si koupím GoPro za 10k mi je fakt k prdu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 17. května 2017 ve 14:40 ® Pure85

Zdravím ve spolek. Sháním kvalitní kameru podobnou GoPru, ale ne zase tak drahou. Neporadil by mi někdo?

reagovat
Čtvrtek 27. října 2016 v 11:14 @ Hanina

ahoj chci se zeptat zda je fórum stále aktivní. Potřebovala bych poradit s výběrem sportovní kamery pro manžela. Vůbec se v tom neorientuji. Líbila se mi tady tahle, ale nevím zda jí objednat.kame­ry/sportovni-kamery/sportovni-kamera-sj4000-cerna-detail prosím o radu ať mě s ní pak manžel nevyhodí:-)

reagovat
Neděle 16. srpna 2015 v 17:14 ® Piscivor

Já mám SJ 5000 a spokojenost, navíc přes ebay pak nakoupíš fůru doplňku levně. Ale na focení bych si vybral verzi s wifi a k tomu dálkové ovládání. Ono to v krytu jde dost ztuha mačkat.

reagovat
Středa 12. srpna 2015 v 11:54 @ Ondrej94

Ahoj, já mám S71 Touch a taky dobrý, sice je trošku dražší oproti Xiaomi a SJCAM, ale zas nabízí záznam až ve 4K a k tomu dotykový displej přímo v balení a taky je to oficiální česká distribuce, takže žádnej aliexpress bo tak…

reagovat
Středa 10. června 2015 ve 13:05 ® superweb
superweb

Ja mam Aee Magicam S70 a jsem spokojeny. Ma to trosku horsi zaznam zvuku(jakysi sum v pozadi), coz mi nijak zasadne nevadi, stejne ve videu pri strihu nahrazuji zvuk hudbou. A na pripadne „rozhovory“ se da dokoupit externi mikrofon. Co se kvality videa tyce, nemam co vytknout. Dnes uz je model s71, hlavnim zlepsovakem je nejspis 4K rozliseni, kvuli tomu ale menit nebudu. Nicmene podle tebou tipovanych modelu je toto mimo cenovou relaci Tveho zajmu. Znamy ma Lamax x6, zatim s tim byl jen jednou na horach, ale celkem si chvali ovladatelnost i kvalitu videa za ty penize. No a nebo se da pockat az bude v CR dostupna aee s50 a s60, jaka bude cenovka. Na tu xiaomi jsem koukal take, docela zajimavy kousek. Nejen pro rybare ale celkem bouda, ze v cene neni ani vodotesne pouzdro. Kdyz jsem to hledal, cca mesic zpet, originalni pouzdro se k tomu ani nedalo sehnat. Mozna uz se cinanci pohnuli a pochopili k cemu ta kamera ma byt :-)

reagovat