Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 438.993 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. listopadu 2008 v 19:54 ® monaster reakce na …
-
Piranha: koukal jsem na forum starý navijáky. ty máš rexe já starej vláčák co jsme chtěl původně někomu darovat. dvě řešení. jako komplet dekorace u tebe na zdi nebo u mně. co navrhuješ
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:47 ® monaster reakce na …
-
jinak škoda že jsem to akvárko neměl dřív asi bych byl pytlák a odnesl si do něj úpodměrečnou rybu. candáte cca 4 cm
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:46 ® LojzaRybka
-
já tenhle rok spadl do vody dvakrát,divný je to že vždy na stejném místě
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:46 ® monaster reakce na …
-
s tím candátem si děláš prdel ale pro mně to byl asi nejsilnější rybářskej zážitek za těch co já vím_? asi 16 let co chytám
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:45 ® LojzaRybka
-
monaster>
reagovat))
- Sobota 15. listopadu 2008 v 19:44 ® monaster reakce na …
-
Lojzo nepruĎ. ale máš pravdu jednou mi po bahně na břehu po dešti ujela noha, sednem si do těch sraček a skončil až po kolena ve vodě. chcali smíchy nejen chlapi naproti na břehu ale i ryby
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:43 ® monaster reakce na …
-
Tomash: Tome zkoušel jsi vypreparovat celýho trumana nebo okouna?
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:43 ® LojzaRybka
-
monaster>to stim candátem bylo asi takhle…myslel jsi že krvácíš,ale po chvilce jsi zjistil že krev neni přece hnědá
reagovat)
- Sobota 15. listopadu 2008 v 19:41 ® LojzaRybka
-
monaster>tu vysílačku mám pořád doma
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:40 ® monaster reakce na …
-
filip111: na vlasi. spíš jen vyjel než vylít. ale lekl jsem se. jinak jsem vůbec lekavej. nej záběr na vláčku jsem měl předloni na Varvažově. candát metr od nohy vyletěl za twistrem z vody s otevřenou tlamou. bejt mi o 30 víc asi mi selhaly svěrače. takhle jsem jen cuknul a vytrhnul mu to před hubou
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:38 ® monaster reakce na …
-
Lojza: stačí mi i obyč. ty prej chytáš jen tys připojením na net.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:38 ® filip111
-
monaster: zůstal na vlasci? nebo uletěl úplně?
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:38 ® monaster reakce na …
-
Lojza: zkusíme mníky:
reagovat????
- Sobota 15. listopadu 2008 v 19:37 ® monaster reakce na …
-
normálně po kAŽDÝCH NĚKOLIKA HODECH OBA DÍLY ZKONTROLUJU. DNESKA JSME NA TO ZAPOMNĚL A ŠUP A NORMÁLNĚ VYLÍT. ASI RAzantní nához
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:35 ® LojzaRybka reakce na …
-
monaster>jedeme na Kadaňský stupeň,kolem nechranek se jen myhnem,ale jestli budeš chtít,tak na kukandu se tam stavíme
reagovat
a co se stalo že ti uletěla špička?????? - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:31 ® monaster reakce na …
-
lojza: málem jsem se pos… když jsme nahodil a vrchní díl mi letěl do vody
koukal někdo do z lovu? Piranhova metoda úpravy fotek dotažená ad absurdum je brutus. na ryby chodím kvůuli přírodě. rybář ožezanej k bundě se zeleným nebo černým pozadím je brutus a hnus. kam ta doba jde:?
zítra vstávám na neděli nekřesťansky brzo a 2,5 hodiny vlakem ale těším se na vody mojeho klukovství. Lojzine kam to přesně plánuješ? byls teď někdy pod Tušimicema? nabo na želině?
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:24 ® LojzaRybka
-
monaster>jsem rád že ti prut slouží
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 19:20 ® monaster reakce na …
-
piranha: kecnul jsi pozdě no. a POTŘEBOVAL JSEM VYPRAT. RÁNO VLÁČKA na podhoří a kontakt s rybou nula. lojzooprut jsem nepokřtil metrovkou. skore –3 gumy zato trénink v nahazování je to good
Cormoran: krásný ryby gratulačka
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 18:20 ® sgt.mooody reakce na …
-
lucio:
reagovatne je to prach obyčejnej 1 hektarovej rybníček
ale to co se tam děje je fakt k neuvěření
když to řikám kamarádum tak mi taky řikaj že je určitě někde kupuju
poslední dobou mám na ty zubatky prostě kliku.
- Sobota 15. listopadu 2008 v 18:16 ® lucioperce69 reakce na …
-
sgt.mooody: začínám tě podezírat že chodíš na sádky gratulace náderný fišle
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 18:09 ® sgt.mooody
-
Tak neska byl opravdu štičí den,musim říct že to byla fakt fantasie,3 záběry během asi 3 hodin…Ztoho jeden záběr na kačenu ale ta mi bohužel utekla podle záběru jsem jí typoval tak okolo 80cm a potom dvě na dno jedna 90cm a ta druhá 71cm foto dodám zítra,ale byla to opravdu paráda,počasí se taky zadařilo
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 17:28 ® Piranha
-
Jo chujaster uz semnou na fisch nechodi, BS porad randi a lojzarybka buzeruje deti na nechrankach.Holt mam novyho partaka
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 17:25 ® Piranha
-
A tady ulovecek.
Foto mobil-shit
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 17:24 ® Piranha
-
Dnes na cca 3 hodinky na treningu juniorek.Celkem se darilo, brali cejni.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 15:53 ® filip111
-
cormoran: tak co? přišlo ti ještě něco?
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 15:27 ® Prasek_2007
-
Piranha: dneska jsem mimo,hlídám malou.Zítra jedu zavláčet na Kristýnu do Hrádku nad Nisou.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 ve 12:30 ® Piranha
-
Prasek, dneska jedu na novej flek na labe a budu natacet trojku, nechces se prijet juknout?Potrebuju nejaky obeti, monaster uz byl prekecan
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 11:20 ® Prasek_2007
-
Dneska večer je na Nově Davidův film -Piraňa2:Létající zabijáci
reagovat.Že by nějaké záběry na Labe v Ústí?
- Sobota 15. listopadu 2008 v 9:41 ® sgt.mooody
-
Tak neska odpoledne jdu zas prohnat nákou tu štiku tak jsem zvědavej jestli se zase nechá náká přesvědčit.
reagovat - Sobota 15. listopadu 2008 v 9:37 ® lucioperce69
-
to každopádně
reagovat