Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 439.081 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. října 2008 v 5:21 ® sgt.mooody reakce na …

BS:Hm njn,tak se snad někdy potkáme.Jinak tý češtiny si nevšímej a nějak ty vzkazy vždycky předokrtej:-) Holt sme moc s češtinou neuspěli no:-D

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 22:46 ® monaster reakce na …
monaster

Flid: ok beru ;-) jako vždy :-) dík ještě si písnem v sobotu dám vědět jestli vůbec pojedu. ale jak říkám. domluvíme se

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 22:36 ® BlueShark
BlueShark

Tady ta 63ka ze včera…

reagovat
foto/forum/2008/th-img5475.jpg
Středa 22. října 2008 ve 22:28 ® cormaxx
cormaxx

Tak mi nejde vložit fotečka:-(( Hodil jsem to do všeobecný… Sehnal jsem si od kámoše malinkej teleskop.Má tak 120cm.Tak si k němu vemu pár rotaček a půjdu zkusit tlouštíky:-P

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 22:24 ® cormaxx
cormaxx
:-((
reagovat
Středa 22. října 2008 ve 22:23 ® cormaxx
cormaxx
reagovat
Středa 22. října 2008 ve 22:22 ® cormaxx
cormaxx

Už sem vyřešil co dělat o 2 hodiny volna ve škole.Zítra to testnu na Labi:-D

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 21:28 ® Flid reakce na …
Flid

Monaster ty kluku jeden 26.10.2008 mám noční, tak pojedu určitě v kolik tě mám nabrat u baráku.

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 20:59 ® BlueShark
BlueShark

filip111: Ja to tak neberu :-) Bud v poho, jen jsem si otukaval soupere, za par vet zjistis s kym mas tu cest. Hlupak srandu nepochopi a hlupakovi ji ani nevysvetlis nasledne.

Cestina mi tu je uz ukradena i kdyz me praskne vzdy pres oci :-) Stejne jako jsem se ucil chodit jsem se na zakladce naucil v cestine vse a pak to clovek pouziva a nejde to zapomenout. Stejne jako chuze. A kdyz vidim proste ryby byli nebo misleni, proste mi beha mraz po zadech, nejde mi to ani napsat. Asi mysleno jako miss Leni :-) jine slovo snad ani neni :-) A oduvodneni stylu, ze na to nekdo nekouka a nemysli, stejne jako kdyz napise ze chytil 3 kapry a napise 32kapr a nemyslel, je to totez. Je to kazdeho vec, disklektici to maji tezke a kdo neni tak take :-) Ale tady je to o rybach, takze jsem rad, ze se to tu zaclo pekne klackama prohanet. Jen tak dal a at si pise jak chce, Ti kteri to ctou si to myslet take muzou :-)

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 20:21 ® filip111 reakce na …
filip111

BS: neber to jako něco zlého z mé strany, jen jsem si všiml tvé záliby v ČJ (z minulých příspěvků) tak ti posílám link, který by se ti třeba mohl líbit.

Lucio: fakt jo? :-)) ) já myslel, že to Piranha myslí o kousek výš proti proudu.

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 20:01 ® BlueShark
BlueShark

piranha: nevim jestli teda zavod nebo jen tak, asi by bylo lepsi jen tak :-) zezacatku… a zachytat si a basta :-) Prijdu rad, s tim snad pocitas a jestli nemam neprijdu :-D D

reagovat
Středa 22. října 2008 v 19:58 ® BlueShark
BlueShark

filip111: nevim jestli nosis bryle nebo sis jen nevsiml predchozich radku, rekl jsem jasne ze to tu neresim. z etu jde o rybarinu, tak prosim jinudy na to :-)

reagovat
Středa 22. října 2008 v 19:57 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Filip111: myslim si že tonaso jsou mercedesy:D:D:D

reagovat
Středa 22. října 2008 v 19:43 ® LojzaRybka
LojzaRybka

piranha>kolik lidí by mělo přijet??. Já přijedu s kámošem

reagovat
Středa 22. října 2008 v 19:26 ® filip111
filip111

piranha: mohl by jsi upřesnit místo na tu neděli? neznám to místo, pošli třeba link s vyznačením na mapě, nebo příjezd k vodě. Občas chytám pod „mercedesem“ z Valtířovské strany, tohle je někde naproti jo? Doufám, že mi to v neděli vyjde, rád bych přijel.

BS: i/y jdi řešit sem: cestinadiskuse­.upol.cz
a tady to neřeš, víme všichni, že jsi chytrej :-)

reagovat
Středa 22. října 2008 v 18:51 ® LojzaRybka
LojzaRybka

lucioperce69>za­čínaj vracet?? toto je letos muj teprve asi čtvrtej,dokonce to může být pořád ten samej :-)) )

reagovat
Středa 22. října 2008 v 18:47 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Lojzarybka:koukám že se začali vracet na ohře lipani pěkný

reagovat
Středa 22. října 2008 v 18:46 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Brendy: nesejčkuj, bude pálit sluníčko

reagovat
Středa 22. října 2008 v 16:56 ® Brendy reakce na …
Brendy

No možná bych se přidal, pokud to nevadí. Ale zatím to vypadá, že nejdůležitější část vybavení bude deštník…

reagovat
Středa 22. října 2008 v 16:42 ® Piranha
Piranha

Koukam ze jsem to po icq neutajil, tak teda, je to takhle.
V NEDELY OD CCA 7 HODIN BYCH SE CHTEL SETKAT S CHYTEJ.CZ-USTECKYMI RYBARI NA SPOLECNE FEEDEROVACCE, NEBO JAK BUDE KDO CHTIT, PROSTE RYBARINE. Myslel jsem, ze vytisknu i karticky na ulovky a treba se na miste domluvime a udelame prvni kolo zavodu v libovolne technice.Druhe kolo, by bylo v privlaci a to, nekdy pred vanocema, kdy by jsme potom jakoby zamkly vodu a sli si drepnout nekam ke grogu ci pivku.Ja budu urcite v 7 u vody.Uz jsem domluvenej s Monasterem, Lojzour. foxikem, luciem a cormous to bude vedet od lucia, ze se pujde rybarit pod tonaso.Je tam plno mist a kdo nebude mit flek, tak si ho lehce udela, jako Monaster-peknej fliček.Pravidla pokud by se teda chtelo zavodit, se domluvej na miste a basta.

1. misto, tytul Ustecky kral na chytej.cz :-D :D:D

reagovat
Středa 22. října 2008 v 15:55 ® foks01
foks01

tak klidně v neděli, je mě to celkem u kolena,

zkurvený počasí-když už to bylo ustálený o okouni zas začali pěkně jít tak se to zas posere :-((

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 13:56 ® BlueShark
BlueShark

sgt.mooody. Podle fotky Te neznam, byla to mylka asi :-)

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 13:45 ® BlueShark
BlueShark

lucioperce69: Tak se toho zase pust kamarade :-) Ja vymyslel mena a kdyz jsem psal Tve, rikal jsem si, ze bych ho mohl vynechat, ale uz jsem to neudelal. Neres to, proste neco tu bije do oci, u tebe ne, priznavam a beru zpet :-)

PS: je to tu o rybach a ja uz na to namitky nemam :-)

reagovat
Středa 22. října 2008 ve 12:22 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

BS: Já problém s i/y opravdu nemám myslim si že nejsem z těch kteří by dělali zas tak často hrubky. PS: docela se mě to dotklo

reagovat
Středa 22. října 2008 v 11:14 ® BlueShark
BlueShark

Na tu FEEDERovanou neni problem nedele si myslim :-) Me je to fuk :-)

reagovat
Středa 22. října 2008 v 11:07 ® BlueShark
BlueShark

Ja jdu na feederovanou :-) je mi to jedno… chci to prorybarit do hokeje :-)

Jinak i/y uz tu resit nebudu, jitrnice, luci, mooody nebo piranha. To je co veta to perla a ne jedna :-) Ale uz fakt vnimam obsah a chapu, ze ne kazdy tohle zvlada a basta.

Koukam ze monaster vcera neustal ty pivka po 2hodinove chytacce co jsme si dali v baru a uz fotku nedorucil :-D

reagovat
Středa 22. října 2008 v 10:30 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: no měli by bejt ete tři, ted v sobotu je kravák tam bejvá docela hodně řezanů ale i okounci a plotičky pak ve svátek je salát tam je rybiček milion a konec by měl bejt příští sobotu na rybochovně a tam bude rybiček mraky hlavně malí kapříci :-D :D:D:D:D

reagovat
Středa 22. října 2008 v 10:26 ® Tomash
Tomash

lucio : Kolik ještě bude výlovů? Budou tam v sobotu nástražní rybky?

reagovat
Středa 22. října 2008 v 7:52 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks: spíš v neděli hodilo by se nám to víc a má přijet i lojza tak sme mysleli že to necháme na neděli

reagovat
Středa 22. října 2008 v 7:35 ® foks01
foks01

když to klapne tak v sobotu bude velká feeder akce na Labi,chystá se banda z Duchcova,má maličkost,účast přislíbil velký šaman Piranha …tak se snad ješte někdo přidá co pacholci

Monas-rejpání je tu už zvykem sis nevšim :-)

reagovat