Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.112 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. října 2008 v 7:39 ® sgt.mooody reakce na …
-
BlueShark:Děkuju,myslim že bysme měli mít k těmhle velkejm ale samozřejmě i malejm rybám úctu
reagovatSice štiky rostou celkem rychle ale i tak kde sem jí chytil je celkem malej rybník a už tam taky něco vydržela,a byl tam porybný a řikal že je to jediný dravec v tom rybníku,tak by byla škoda kdyby se jí něco stalo
A fotku s obličejem sem dával do fórum: Z lovu.Tak se můžš podivat.Ale já mám pocit že sem tě někde viděl si mi nějak povědomej nebyl si někdy na Laby u Lysí?
- Pondělí 20. října 2008 v 7:21 ® BlueShark
-
sgt.mooody: pan rybář, gratulace i úcta… Pěkné ty, pustit!!
Fakt mé zahřálo u srdce, oni štiky stejně nejsou nic extra, ale každý jiný by hned letěl do BAUMAXu pro kladívko.
Znám Tě od vody? Všude máš fotky bez hlavy
reagovat - Pondělí 20. října 2008 ve 4:58 ® sgt.mooody
-
Piranha:Krásný parmičky!vy si s tim monasterem stejně jednou dáte na rybách přez držku
reagovatVčera semi taky vedlo dobře hned na první nához štika 91cm
Viděl jsem jí tam o dva dny zpátky lovit tak sem to hodil na položenou přesně na to místo jak lovila s cca 15cm perlínkem a byla tam hned
Tak sem jí vyfotografoval a šla zpátky
- Pondělí 20. října 2008 ve 4:51 ® sgt.mooody reakce na …
-
BS:To jo no máš pravdu,ty už jí viděj večer na pánvi:-§
reagovat - Pondělí 20. října 2008 v 0:48 ® Jarda carp
-
Monaster: Teda Pepíku ,ty se snad ještě naučíš chytat ryby…Gratulace k první parmě/smích Budeš mi to moc někdy ukázat ,třeba zejtra..
reagovat - Pondělí 20. října 2008 v 0:30 ® Flid reakce na …
-
Jinak poslední dva dny super rybačka a jen doufám že nám to vydrží.
reagovat - Pondělí 20. října 2008 v 0:11 ® BlueShark
-
Sice z busu, ale reaguju
reagovatpiranho, ty nechapes me vety ceske
prasek psal, ze by jsme ji nebrali a ty napises ze je hnusna ⇒ skoro totez, masarum nevysvetlis, ze ji nemaj tlouct, kdyz ji stejne stlucou
- Neděle 19. října 2008 ve 22:43 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: seš nějak aktivní poslední dobou nezdá se ti???? Mazej makat
reagovat:D:D
- Neděle 19. října 2008 ve 22:22 ® Piranha reakce na …
-
na sadle voe
reagovat:D
- Neděle 19. října 2008 ve 22:18 ® Prasek_2007
-
Na omastku?
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 22:16 ® Piranha reakce na …
-
Ja nepsal ze ma dobry maso ale ze je hnusna jak prdel.Je lepsi kdyz plave
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 22:04 ® BlueShark
-
Piranha: Prasek rikal ze je blb ten, kdo zmasi 20ti letou parmu kladivem, ne ze ma dobry maso
DD
Kdyz ji stejne bijou, tak to vysvetli masarum, my je poustime to je snad jasna
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 22:03 ® Prasek_2007
-
Závodů je spousta. Jenom letos jsem byl min. na 15ti gulášovkách ( plus MiČR ).Na www.rybarskezavody.unas.cz se můžeš podívat,o co jsi letos přišel.
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 22:01 ® monaster reakce na …
-
Prasek: kouzlo feederu? člověče rybařina je mocná pokušitelka. normálně nevíš co dřív. plavačka, vláčka, feeder, houpačka, šoulačka a tak dál a dál. ti co to neznaj řeknou to tě to baví tam sedět? však to známe všichni. ale popravdě. ohrnoval když jsem ho poznal na feederem rypák. teď chce ještě jeden
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 22:00 ® Piranha
-
JJ je to paradni metoda a klidne bych i zavodil v tom.Ale problem je ze nejsou zadny dostupny zavody a feederovat nekde vejs to ani nevim jak na to
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:54 ® Prasek_2007
-
Piranha: Poznal jsi kouzlo feederu?
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:51 ® Piranha reakce na …
-
Prasek dyt je to hnuj maso a navic je to proste sportovkyne nejvyssiho razu. Mam je rad a s kombinaci s jemnym cajkem je to slast ji mi na prutu.Kdyz si vzpomenu na to, jak nam jako malejm klukum trhaly 0,25ky a ted ji taham na 12ku jako hovno
reagovatje pravda ze tenkrat ty vlasce na tom zelenym kolecku s obrazkem stiky byly pevnostne o skoro 3 tridy niz nez je dneska.
- Neděle 19. října 2008 ve 21:47 ® Prasek_2007
-
Když koukám na tu parmu,tak ten kdo uleví 60tce kladivem a následně jí zkonzumuje,tak celkem riskuje zdraví.Na druhou stranu…
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:43 ® Prasek_2007
-
Monaster: Až na toho kapra nahoře,je to myslím k přečtení celkem v pohodě… Jinak foceno z Český Rybář 08/2007
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:42 ® monaster reakce na …
-
Prášek. v poho už jsem to přelouskal. dík
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:40 ® Piranha reakce na …
-
ty ušoplesku jeden vypelichanej ja ti dam zrzka.Pockej lucio ti da skolu vole.Jeste aby si mel vypadany zuby a papuchu na hlave a vypadas jak pepek vyskoč vole
reagovat:D:D:D
- Neděle 19. října 2008 ve 21:39 ® monaster reakce na …
-
prášek: nemáš to čitelnější? moc mně to zajímá. nebo kde to najdu. v čem. dík
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:38 ® monaster reakce na …
-
poprvé na Ústecku jsme parmu chytil v roce 1993. s teleskopama k nebi na rousnici. u fabriky na mejdla nebo co. smrdělo to těžce a sladce. ale chodil jsem tam často.
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:38 ® Prasek_2007
- reagovat
- Neděle 19. října 2008 ve 21:36 ® Prasek_2007
-
Tak třeba takhle…
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:35 ® LojzaRybka
-
no neříkej že pamatuješ dobu kdy mrtvé moře marodilo a šemík byl hříbě
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:33 ® monaster reakce na …
-
ty koni. na parmy jsem chodil když u vašich nešla televize a vyráběli knírkatýho postracha Nechranky. mezi náma první v životě jsme chytil na Želině. tam jsem i viděl zatím největší. 83 cm. chycenou do čeřenu
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:26 ® LojzaRybka
-
Prásek>uvás už sněží???
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 21:17 ® LojzaRybka
-
hele,monaster a jeho první parma v životě
reagovat))
- Neděle 19. října 2008 ve 21:13 ® monaster
-
dneska na rybkách. S Flidem a ošklivým zrzkem. Teda Piranhou. Piranha nasadil laťku vyskoko. Parmama. no musel jsem ho dohonit. tak jedna kočka 62 cm, jinak jen 2× cejn
reagovat