Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.230.080 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. června 2010 v 17:33 ® Zcuter reakce na …
-
Canabis sativa?..ten tam má taky..spolu s Acery,Ranunculusy,pinusy, atd atd.
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 14:58 ® džigit reakce na …
-
Stroft> kdyby si řekl dříve,ale takhle.Já ani nevím,co je třeba vyřídit za papíry k lovu.Dík za nabídku,určitě využiju,ale jindy.Letos jsem slíbil Tučňákovi
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 14:30 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Nepamatuju se, že by v prosinci bylo zamrzlo. A vůbec, zbal se a ve středu se odjíždí......a teď mluv
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 14:07 ® džigit reakce na …
-
Stroft> v prosinci máš ale brusle
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 13:41 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Jezdím tam roky.16.6 je na 2000ha vodě cca.30 lodí,den na to už jen polovina a v prosici tam jsem sám!!!
reagovat - Středa 9. června 2010 ve 13:30 ® džigit reakce na …
-
Stroft> aby se Vás tam nesešlo přespříliš
reagovatUž vím o více zájemcích,lépe řečeno těch co tam jedou.
- Středa 9. června 2010 ve 13:24 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Ty jsi mi ale detektiv.Ano, já každoročně jezdím na zahájení na Liptovskou Maru.Neznám lepší svazovou vodu.Hlavně se těším na okouny, ale s těma je to špatné už i tam.Místní rybáři to tam drancovali tak dlouho, že ulovit 10kousků za den bývá problém.Na druhou stranu co okoun to minimálně 30cm.
reagovat - Středa 9. června 2010 v 8:54 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> nehul to. Radši to přidej do boilies, aby byli kapříci vysmátí
reagovat - Středa 9. června 2010 v 8:35 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> vyšší kytky,myslíš vzrostlý canabis?
reagovat - Středa 9. června 2010 v 8:26 ® Ciffik
-
tak já začnu zahájení ve škole zkouškou z vyšších kytek…po úspěšně složené zkoušce vemu plavačku, nebo mušák a půjdu se podívat k Ostravici/Lubině…snad už budopu chytatelný
dravci se mi líbí, ale přívlač a rybyčkaření mi nic neříká
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 23:21 ® džigit
-
Stroft> tož to znamená počiatok kole Liptova?
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 23:03 ® Stroft reakce na …
-
džigit> hej hej, zubáčik,doufám, že letos na zahájení pujdou i ostrieže
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 22:53 ® džigit reakce na …
-
Stroft> volajaký zubáč,čo?!?
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 21:06 ® Stroft
-
Tak za 8 dnů nám to začíná.Kde zahajíte sezónu? Malá inspirace z loňska:)
reagovat - Úterý 8. června 2010 v 15:24 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> jééé, takový bramboráček ..... mňam mňam.
reagovat - Úterý 8. června 2010 ve 12:53 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> To samé mě napadlo v sobotu na erbovních slavnostech, ale po dobře vysmaženém bramboráčku, to šlo, jedno za druhým ba dokonce i mysliveček sklouznul jak po másle:)
reagovat - Pondělí 7. června 2010 ve 22:20 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> včera mě napadlo, že to možná dnes moc nepůjde. Včera byl velký vítr a to často věští změnu počasí. A dnes ráno byla prudká změna evidentní. Konec školení z meteorologie
reagovat - Pondělí 7. června 2010 v 16:48 ® Zcuter
-
Každý den jak jezdím do práce tak přejíždím přes Odru. Voda až tak moc zvedlá není max 20cm ale je dosti zakalená.
reagovat - Pondělí 7. června 2010 v 16:27 @ coala reakce na …
-
voda už klesla a je v normálu…
reagovat - Pondělí 7. června 2010 v 16:17 ® Stroft
-
Tak jak píše Lubo OV.Našel jsem si na Antkách velmi nedostupné místečko u krásně, napůl potopeného stromu.Do krmení Traper, serie Gold, jsem přidal kuku z plechovky,masáky,kroupy a očekával nájezd kaprů.Jen místo feeder jsem použil splávek.Po pěti hodinách lovu bez záběru jsem to zbalil.K..va už tam nejdu:)
reagovat - Pondělí 7. června 2010 v 15:02 ® Zcuter
-
co třeba Mošnov?
reagovat - Pondělí 7. června 2010 v 10:36 ® inspo
-
Ahoj všem. Chci se zeptat, zda náhodou někdo nevíte, jestli se někdě v Ově nebo blízkém okolí dají osahat kolovrátky Daiwa a Cormoran. Díky za případné tipy.
reagovat - Neděle 6. června 2010 ve 21:23 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> byl jsem ten „svůj“ revír teprve po měsíci okouknout, jestli bychom tam mohli zajít s TIMem, ale bohužel, budeme muset počkat, až to opadne. Jen aby později už nebylo pozdě. V pozdním létě už tam bývá bída. Uvidíme
reagovat - Neděle 6. června 2010 v 19:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> tak si nech chutnat a díky za pěkný článek,po povodni už začínají pomalu brát
reagovat - Neděle 6. června 2010 v 19:21 ® lubo OV
-
Dneska ráno jsem pochopil úsloví „všechno zlé je k něčemu dobré“. Ranní zazvonění budíku v 3:15 h jsem okomentova slovy: „jenom magor může v neděli dobrovolně vztávat tak brzy“. Ve čtyři jsem byl u vody, abych zjistil, že všechny moje oblíbené fleky jsou pod vodou. Jen jediný byl „suchý“, ale bohužel obsazený nějakým bivakem. Skusil jsem tedy vodu obejít kousek dál, ale zapoměl jsem gumáky a v ranním šeru si nevšiml v trávě kaluže. Komplet mokré tenisky. Sednul jsem do auta a jel se převléci, abych po návratu zjistil, že co za tmy vypadalo jako kaluž, byl po rozbřesku neprůchodný hluboký močál. Hold měsíc jsem tady nebyl
reagovatZačal jsem tedy autem napřed mlsně, pak už zoufale, kroužit kolem celých antošek hledajíc kousek chytatelného místa, kde bych ale za zadkem neměl dálnici (to by mě asi jeblo
). Marně. Až jako poslední záchrana se jevil malý flek pod stromy u nuda pláže, kde jsem se sotva vešel, ale dalo se to. Takže jsem začal chytat až v 6 h. Jeden feeder jsem hodil pod „nohy“ cca 6 metrů od břehu, kde se dá při tomhle stavu vody očekávat ryba, pasoucí se na zatopené trávě. Druhý feeder letěl na zkoušku dál. Tam ale nebyl ani potah, tak jsem jej přiblížil na cca 10 m od břehu. Klasicky se hodinu po zakrmení nic nedělo a pak jsem začal mít krátké, prutké kopance do špiček. Klasický průjezd ryby přes vlasec. Skrátil jsem tedy nához na 4m a to bylo to pravé ořechové. Ještě, že jsem to po tom ranním „cvičení“ s namočením a hledáním fleku nevzdal. Celkem 8 kapříků většinou kolem 40–45 cm, ale k polednímu mě z klimbání v křesle probudil krásný šupináč 57 cm, 4,30 kg. Chybělo mu jedno oko, ale byl ve vynikající kondici. Kolem jsem měl z obou stran polozatopené keře, tak jsem musel zdolávačku fakt dost přitvrdit. Nevím co se někomu nezdá na vlasci Mivardi royal feeder, ale já na něj nedám dopustit. Vydržel všechny divoké výpady. Taky mě během lovu dvakrát navštívila krásná velká užovka. A naproti pod dálnicí nějaký borec s bivakem vytáhnul nádherného kapra, kterého jsem přes dalekohled odhadl na minimálně 15kg. A pak že kolem Ostravy není krásně a nejsou tu ryby
) PS.: pro šťouraly – ten jednooký šel se mnou domů, protože po smaženém kapru na studeno s bramborovým salátem bych se utloukl. Ostaní kapříci plavou dál
- Neděle 6. června 2010 v 7:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
manas> jak je to s vodou nevím,ale vím určitě,že je tam všude smrad z Mittalu,vřele ti to doporučuji
reagovat - Neděle 6. června 2010 v 7:36 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ciffik> díky,je vidět že máš přehled a když někdy nebudu něco vědět,vím na koho se mám obrátit,ahojky
reagovat - Sobota 5. června 2010 ve 20:56 ® manas reakce na …
-
zdravim nevite nahodou někdo jak to vypada na bučině z vodoudiky
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 15:10 ® Ciffik reakce na …
-
luk888> hladká
reagovat - Sobota 5. června 2010 v 15:04 ® luk888
-
Nebo Úžovka hladká
reagovat..??