Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.230.022 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. února 2011 ve 21:54 ® kakadu
-
LeoC:Já mám doma pouze 4 navijáky a ty pokryjí veškeré mé potřeby.Je to na tobě.Rozhodni se sám.
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 16:57 ® LeoC reakce na …
-
kakadu> náhradní cívky na Shimano stojí skoro více než nový naviják
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 16:44 ® kakadu
-
LeoC:Napadlo mě jestli nebude lepší dokoupit nějakou mělkou cívku na šimi ,které vlastníš a máš celý problém vyřešen.Na bolonku nakonec nepotřebuješ nějaký super speciál navi se super převodem.Ty přece nezávodíš s časem ,ale užíváš si rybolov. Poslechni kluky oni mají vážně pravdu.
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 15:38 ® džigit reakce na …
-
LeoC> dám Ti zkusit tahat krmelec s navi o takovém převodovém poměru
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 14:13 ® Stroft
-
LeoC> Zaměňovat naviják mezi boloňkou na feederem není dobrá volba.Musel by si mít několik náhradních cívek, neb vlasce na plavanou a feedere jsou „jabka a hrušky“. Na boloňku nasaď jakýkoli i levnější naviják velikosti 30–40 je to jen zásobárna vlasce. Booat je plavidlo, lov povolen jen tam kde se smí lovit z loďě.
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 12:25 ® LeoC
-
Teď jsem narazil na problém: je chytání z bellyboatu považováno jako chytání z loďky či nikoliv?
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 12:08 ® LeoC
-
džigit> na to jsem níže odpovídal Stroftovi, má být určený na plavanou, příležitosně na feeder. Chtěl jsem jen vyzkoušet něco jiného…
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 11:34 ® Ciffik reakce na …
-
LeoC> na FF prdím je to z ruky…do Brna se možná vypravím, chtěl bych se mrknout na novou řadu Uralu od Doca a pak jen tak na čumendu
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 10:45 ® džigit
-
LeoC> nějak mi unikla Tvoje reakce-nač ho chceš použít?Pokud na feeder,tak zapomeň,bo budeš nadávat na rychlost převodu,na plavku snad.Ale na to bych raději doplnil nějakým menším šímem,co už máš a jsi s ním spokojen.Má to větší výhody,než každý pes jiná ves,věř že z vlastních zkušeností vím o čem mluvím.
reagovat
Hodně toho nakupuješ a časem poznáš,že spoustu věcí zbytečně. - Sobota 19. února 2011 v 10:33 ® džigit reakce na …
-
LeoC> sem se robil prču,bo sem čekal nějaké odp/b/orné narážky typu „jak můžeš tvrdit něco,když…“
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 0:37 ® LeoC
-
džigit> kromě jedné štičí dorostenky a několika pruhovaných banditků v podstatě nic, prutohodin bylo o něco málo víc než prstů ..
reagovatNa feedru jsem byl úspěšnější, tam na bylo pár hezkých kapříků
- Pátek 18. února 2011 ve 22:45 ® džigit reakce na …
-
LeoC> a copák jsi nám vyvláčel a při kolika prutohodinách
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 21:59 ® LeoC reakce na …
-
Ciffik> natrefils na blbou várku
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 21:23 ® Ciffik reakce na …
-
tak já nevím, buď mám pech na špatný balení nebo je chyba někde mezi židlí a klávesnicí
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 21:21 ® LeoC
-
Aktuální otázka: chystá se někdo do Prahy na FF nebo to necháváte na Brno?
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 18:33 ® LeoC reakce na …
-
Ciffik> Já zase na vláčku jsem loni používal Mivardi Spinning a dále Royal Feeder a nejsem nespokojen…
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 18:29 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Jo, má to být naviják pro plavanou a feeder. Chci ho primárnš mít na boloňce a sem tam ho šupnout dle potřeby na feeder.
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 17:25 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> prut se zlomí u rukojeti protože je to nejhrubší místo a tím pádem nejméně ohebné
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 16:56 ® Ciffik reakce na …
-
LeoC> s vlasci mivardi jsem se fakt spálil, naviják jsem abych nekecal neměl ani na něj nechytal jen pocitově z obchodů, tuším syrio za cca 1000,– mi přišel milejší než jejich nej řada na feeder/plavku champion (dřívější model), ale třeba jsou už s kvalitou někde jinde jak říká Stroft
čeho bych se naopak nebál jsou pruty…
tady zvedají na vláčáku kyblík s krmením prut praskne při 5,5kg a to ještě v míste uchycení k rukojeti, nemám představu jak jsou pruty stavěný, ale skoro bych řekl, že blank je nepoškozenej… na tomto zvedá od 13. minuty nějaké závaží neudává sice hmotnost ale špičku dostane sensakra pod rukojeť reagovat - Pátek 18. února 2011 v 16:24 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> díky mrknu na to
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 15:46 ® Stroft
-
Nemám žádnou zkušnost s navijáky od Mivardi ale loni na BVV jsem si je prohlížel a můžu vám říct, že za ty peníze, vypadaly dost slušně. Pokud to chce leoC na plavačku, tak bych se toho vůbec nebál. Pokud na přívlač tak bych nevymýšlel a koupil Ryobi zauber, nebo nějakou vyšší řadu Daiwy. Zrovna dnes jsem testoval nově zakoupený prut od Mivardi Avantgarde Spinn 2,4m 20–60g. Lehký do ruky příjemný kousek(1700,–kč) a po testu kdy jsem zvedal na šňůře 10kg dřevěný špalek a prut vydržel, jsem max spokojen.Na sumco vláčku můžu doporučit.
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 15:31 ® Stroft
-
Ciffik> Ahoj, já na odhoz, už léta používám Trianu Red Sinking a jsem max spokojen. Ten co ti doporučuje kakadu je loňská novinka, mám ho v garáži ale ještě jsem ho nezkoušel. Každý vlasec se časem zamastí a špatně se potápí.Proto nosím v bedně plastovou lahvičku z rozprašovačem kde je voda s troškou jaru. Když už se ti špatně potápí stačí cívku nastříkat tímto koncentrátem a pak je po problému.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 14:09 ® LeoC
-
Ciffik> Máš proto nějaké pádné důvody nebo spíš jenom to, že nejsou příliš rozšířené..? Po několika blbých kaufech se raději polopatiskicky ptám, abych nekoupil další šmejd.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 13:51 ® Ciffik reakce na …
-
kakadu> no jak to tak vidím nechám si poradit na srazu
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 23:03 ® kakadu
-
Ciffik:Ber to takto.S každým vlascem jsou ze začátku problémy než se zbaví mastnoty a později se dá i nepotápivý dobrou technikou potopit.
Tady máš za slušnou cenu jednoho adepta:http://www.shoprybar.cz/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:55 ® džigit reakce na …
-
kakadu>
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:52 ® kakadu
-
Kdo se čerte moc ptá, málo se dozví.Já ti to prozradím na srazu.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:48 ® džigit reakce na …
-
kakadu> hele,na co chceš to akvárko.Něco mám ve sklepě… Zítra po noční bych na to kouknul
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:45 ® kakadu
-
Ciffik:A trváš vážně na tom potápivém?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:38 ® džigit
-
Ciffik> Strofta se ptáš na značku vlasce?
reagovat