Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.230.022 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:36 ® Ciffik
Ciffik

ještě bych využil situace dokuď jsou plavačkáři (kakadu, stroft) online

chtěl jsem se vás zeptat jakej vlasec používate na odhoz? chtěl bych se letos trochu víc věnovat plavané s waglery a totálně v tom lítám…těch sinking vlasců je na netu kotel a nerad bych obtočil 5 cívek než kápnu na slušnější vlas díky

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:31 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> ač sám vlastním několik feedrů zn. mivardi k plné spokojenosti a chválím je kudy chodím jejich vlasce a navi bych fakt neriskoval…koukni raděj na nějakej klon ryobi nebo něco od shima

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:05 ® džigit

LeoC> už došly,myslím poštou.Koupil jsem 2× sadu Sensas s kyblíkem.Ale znáš to,než začne vláčka…Jinak beru ve větším made in PL.
Na ryby ještě nechodím,tento víkend dělám countrybál,tak jsou starosti.Pak se na ně vrhnu :-))

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:01 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> A propos, co Tvoje zásoby krmení…???

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 22:00 ® LeoC
LeoC

džigit> Co máš proti Mivardi? Shiman mám dost a tenhle se mi celkem líbí…

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 21:55 ® džigit reakce na …

LeoC> pochybuji,že najdeš :-)) Hrábni do osvědčených kousku a značek :-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 21:34 ® LeoC
LeoC

Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem..?

http://www.parys.cz/…-3500-rd.php

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:55 ® LeoC reakce na …
LeoC

kakadu> to samé je u mne, akorát ti starší už jsou většinou mimo hnízdo a juniorovi začíná soutěž až v koncem března a taky až do polovičky června jsem v podstatě o víkendech na zápasech.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:47 ® kakadu
kakadu

LeoC:U mě je na prvním místě rodina potomci a až potom koníček v podobě rybaření.Lítání kolem výchovy mládeže spolkne obrovskou spoustu času.Sezona ještě nezačala a už nějaký ten měsíc lítáme s Kratasem jak urvaní na holi.Zajištují se ceny pro děti na závody a také finanční prostředky na chod kroužku.Prostě škemráš ,kde se dá.Od dubna začnou mládežnické soutěže a je vymalováno.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:34 ® LeoC reakce na …
LeoC

kakadu> nic není nemožné, jenom to chce prostě CHTÍT a čas se vždycky najde. Co se týče peněz, já loni přestal kouřit, omezil v podstatě všechny ostatní aktivity (tenis, mariášnické středy, akvaristiku), takže peníze, které jsem utrácel jinde, teď dávám do rybaření. Ale kromě pár drobností jsem v podstatě skončil s velkými nákupy. Ještě nějaký navijáček na boloňku a je to vše… zatím…

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:33 ® kakadu
kakadu

LeoC:Lehké zednické rozměrové úlety neřeším.Hlavně ,že to splní svůj účel.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:30 ® LeoC reakce na …
LeoC

kakadu> něco podobného mám v kanclu, ale nejsem si jist těmi rozměry, je to dogma nebo se to může lehce lišit?

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:16 ® kakadu
kakadu

Chlapci.Nemáte náhodou někdo doma v koutě lepené akvárko ze skla s nepoškrábanými stěnami o rozměrech zhruba 50 cm na délku a nějakých 30–40 čísel na výšku?

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:08 ® kakadu
kakadu

Stroft:Ale kdepak Petře zvládnutá královská disciplína.Každý rybolovný způsob je něčím kouzelný.A navíc, člověk se stále učí a poznává.

LeoC:No to musel mít Jindra radost.A neutrácej zbytečně at ti pak spousta věcí neleží doma v koutě.V březnu o tom pokecáme a až budeš chtít zase utrácet, tak se ozvi.Já ti to vymluvím.U mě je to s tím učením něčeho nového trošku složitější.Né že by mě to nezajímalo,ale člověk na to musí mít čas a také peníze.Ale stejně jsem na ty vaše kousky na srazu koukal jako zjevený.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 18:53 ® Stroft reakce na …
Stroft

LeoC> Ta vytlačovací pistole se ti bude hodit až úplně zmagořiš a začneš si odlévat své vlastní twistry a kopyta:-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 18:27 ® LeoC
LeoC

kakadu> co není může být. Vem si příklad ze mně. Loni o tomto čase jsem byl vnitřně zcela přesvědčen o tom, že na jaře vyrukuju s boilies vlastní výroby takové chutí a vůně, že kapři budou rovnou skákat do vezírku. Proto jsem zakoupil, rollbally, vytlačovací pistoli, několik druhů mouček, x přísad, dipů, esencí apod. Výsledek: na boilies jsem chytal 2×, protože mě v červnu oslovila uhranul slevněný Shimano ForceMaster. Takže nastala etapa vláčkařského dovybavování se: další proutky, několik desítek woblerů (není nad to chodit na aukce na eBay s 3 v žíle). Mezitím se mi v moukách uhnízdili moli, takže skoro měsíc jsem v kanclu je hubil, než jsem přišel na to, kde jsou. V prosinci jsem po shlédnutí DVD o přívlači pochopil, že se nemůžu obejít bez castingových prutů a multíků, což bylo záhy nakoupna na eBay, a to v množství ne malém. No a aby toho nebylo málo, tak minulý měsíc na narozeniny jsem dostal boloňku. A když si k tomu přidáš Tvoje DVD, které intenzivně studuju při ranním posedu na rotopedu, tak se ani nemůžeš divit, že jsem v úterý nechal u Kotláře skoro osmset za splávky a podobnou výbavu na plavanou. A to nejsem u konce s nákupy...... Suma sumárum nikdy není pozdě, chce to je trochu zápalu a nadšení se naučit něco nového.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 18:11 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Stačí jak zvládáš královskou disciplínu ostatní je jen lehký odvárek, tedy mimo mouchy:-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 17:51 ® kakadu
kakadu

Stroft:Co kecáš.Já třeba nevím vůbec nic o fídru,vláčce, mouše a lovu na kuličky.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:54 ® Stroft reakce na …
Stroft

vikikaca> Tady, všechno všichni umí, proto nejsou u sousedů:-))

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:33 ® sniper26 reakce na …

tu řeku dobře znam a je to tam dobry ale tam kde je pořizena ta fotka mi to nikdy moc nešlo o hodně lepší je to trochu vice proti proudu tam se daji nachytat i hodně velke kousky

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 15:15 ® vikikaca
vikikaca

už jsem tu dlouho nebyl a vidím že jsem o nic nepřišel nuda nuda ,dokonce foto senátora ,zlatí sousedi kde se dá hodně věcem naučit

reagovat
Středa 16. února 2011 ve 20:27 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> brigadu to mi domluvi tatka nebo deda jak se budou lovit potůčky, vždycky je třeba někoho kdo by nosil kýble se pstruhama. ale pokud by se jednalo o vysazování duháků nebo něčeho takového tak bych ten job určitě vzal diky moc.

PS: v těch rybníčcích? ja sem tam neviděl ani čudlu, tak nevím.

reagovat
Středa 16. února 2011 v 19:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> znovu odpovídám na tvůj dotaz v osobce. Po mé návštěvě Rozsušek jsem zjistila, že tam jsou už vcelku pěkní lipani a v inkubátorech máme 280 000 plůdků potočáka. Pokud bys chtěl si letos udělat brigádu, domluvila jsem ti to s p.Harabišem…teď už to je jen na tobě,v neděli přijď na schůzi.

reagovat
Úterý 15. února 2011 v 19:14 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> žeby kormoráni???

reagovat
Úterý 15. února 2011 v 18:53 ® Ciffik
Ciffik

včera jsem to už nevydžel a šel se kouknout k vodě…téměř na jisto na můj oblíbený zimní úsek Lučiny a ono ejhle na místě kde jsem loni chytal jednu za druhou v –5C a 20cm sněhu ani záběr :-( ale i tak bylo fajn

reagovat
foto/forum/2011/th-img16516.jpg
Úterý 15. února 2011 v 10:04 ® kakadu
kakadu

LeoC:Včera jsem se koukal na čísla RS a od nás z Ostravy a okolí to nikdo nebyl.Koukněte se synkem ještě pro jistotu znovu na to číslo v povolence.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 20:23 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> to nechávám na mladém, ať si to vyřídí sám, je na to dost starý.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 9:47 ® džigit reakce na …

LeoC> já jen,zda jsi zjistil tu RS.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 8:00 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> ne, on byl v pátek na Odře

reagovat
Neděle 13. února 2011 ve 21:52 ® džigit

LeoC> a co cajk našel si?

reagovat