Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.229.992 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. února 2011 ve 21:47 ® LeoC
-
dneska vycházka na Odru 2. Sice bez úspěchu, ale nádherný relax, který rušila jen s největší pravděpodobností lovící štika.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 20:53 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> já jsem rád vášnivý
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 17:46 ® kakadu
-
daja:pšššššššššš.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 17:41 ® daja
-
kakadu> je toto vubec mozne? To, ze jste oba pouzili stejneho kameramana neni prece zadne poruseni autorskych prav. Nebo s nim ma uzavrenou nejakou smlouvu, ze cokoliv natoci patri jemu at uz v tom ucinkuje nebo ne?? Je to padle na hlavu.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 16:23 ® kakadu
-
džigit:Ale prd vášně čerte.Spousta lidí mě na jeho podivnou povahu upozornovala a já jsem nikomu z nich nevěřil.Ted je třeba jít s pravdou ven at nenaletí někdo další.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 16:06 ® kakadu
-
lubo OV:Ale prd okopíroval.Přece nebudu kopírovat materiál,kde sám účinkuji a mluvím.Zaplatil jsem kameramanovi za natáčení.Kameraman natočil hrubý materiál a já jsem z něj vyrobil film.Huhula si nejspíš od něj za mými zády sehnal nějaký papír ohledně autorských práv na své jméno a ted vyhrožuje trestním oznámení a soudy.On má asi pocit, že mu někdo může podstoupit práva na mou osobu. Nedal za to ani halíř, ve filmu neúčinkuje a ještě štěká.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 16:03 ® džigit
-
myslím,že to sem nepatří.Nestraním nikomu z nich,ale neřešil bych to tady! Berte to jako fakt,že se to stalo a neviřte zbytečně vášně!!!
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 15:39 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> Pochopil, jsem to tedy tak, že jsi okopíroval nějaké jeho dílo. Sdělil Tomáš, v čem konkrétně je to tvé video okopírované od něj?
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 13:56 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> to máš pravdu
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 13:47 ® kakadu
-
IV.TO.ŠIRDA:To víš ,že si to Ivetko pamatuji,ale pal to čert.Každý si je strůjcem svého štěstí.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 13:21 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kakadu> tak už v tom nelítám sama…tento dotyčný sem nedávno psal,po zveřejnění jednoho mého článku,abych chodila kanálama, ale do očí se mi nepodíval…určitě si to většina z vás ještě pamatuje…
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 12:50 ® kakadu
-
Kozenko moje.Co jsi mi to udělala.To tam máte na hoře pěknej bordel.A ode dneška se nemodlím.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 12:33 ® kety.vydra reakce na …
-
kakadu> Milionářu blbé,oběsila sa ti koza…
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 12:11 ® kakadu
-
Už je mě slavný milionář.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 11:32 ® inspo reakce na …
-
kety.vydra> No tak pokud jde o prachy tak to chápu. To je třeba házet špínu na všechny.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 11:26 ® kety.vydra reakce na …
-
inspo> Pamatuj si,vždycky jde o prachy
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 11:22 ® inspo
-
Chachaři, nevím tedy o co přesně jde, ale zkuste to vyřešit v klidu a s rozumem.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 10:51 ® kety.vydra reakce na …
-
kakadu> Upřímně-nestačím se divit…A budu teda zvědavý,jak to dopadne.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 10:09 ® kakadu
-
Dobré ráno pánové a dámy.Doufám ,že jste se vyhajali do růžova.Spánek je všelékem a ,kdo ponocuje tropí hlouposti.Nevěříte?Tak pozorně čtěte jaké emaily mi chodí po půlnoci:
Ač nerad, ale musím.
Ber to jen jako upozornění, z mé strany jde o nezbytnou nutnost, protože jsem slušně vychován. Na druhou stranu ale nehodlám a ani nebudu o ničem diskutovat. Na celou věc mám právní rozbor. Nechci hned nic řešit soudním sporem, proto tento e-mail, který nemá žádnou právní hodnotu (to se ale rychle změní, když bude třeba), ber jako laskavost.
Ale tedy k věci …
Používáš ke komerční činnosti mé autorské dílo. Dílo, jehož autorem je Tomáš Mihula, IČ: 76364496. Tato skutečnost je podložena ověřenou smlouvou o autrorských právech z října 2009, kterou jsem uzavřel jako autor díla (viz Zák. 121/2000 Sb.) s kameramanem Richardem Rajdusem. V mém vlastnictví jsou taktéž média s originálními nahrávkami díla.
Vyzývám tě k ukončení činnosti, kterou porušuješ má autorská práva. Nebudu v tuto chvíli řešit tvé porušení živnostenského zákona, kdy komerčně prodáváš zboží za účelem zisku, aniž by jsi byl registrován na Živnostenském úřadu (mám doloženo patřičnými čestnými prohlášeními).
Pokud nedojde k nápravě, předám celou záležitost k řešení orgánům státní správy.
Na tento e-mail neočekávám odpověď, čekám ale nápravu současného stavu. Pokud k nápravě nedojde, učiní má advokátní kancelář kroky vedoucí k zahájení soudního sporu a k podání trestního oznámení na neznámého pachatele pro porušení autorských práv dle příslušných paragrafů. Termín: 28.2.2011.
Tento e-mail odesílám v tuto chvíli jen tobě, firmu On Air Media ponechávám ve sladké nevědomosti. Prozatím.
No co k tomu dodat.I takoví lidé se mezi námi procházejí.Závist je potvora. Pan Mihula má zřejmě pocit ,že vlastní práva na můj projev a dokonce i můj ksicht.
reagovat - Sobota 12. února 2011 v 19:22 ® kakadu
-
LeoC:Brnkni na tohle číslo: Petr Machala 732 425 715 nebo napiš na : petr.machala@volny.cz.Tento pikolík sedí ve výboru US a měl by mít na starosti RS v našem kraji.
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 14:56 ® LeoC
-
džigit> levné, v akci Shimano ForceMaster a Nexave RB, cca dvojka v πči (3,14či).
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 14:54 ® LeoC reakce na …
-
kakadu> číslo člena RS 10345
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 13:17 ® džigit reakce na …
-
LeoC> žeby přirozená selekce objednaného „levného“ cajku?
reagovat
Zkus Nitku,nebo kluky ze Staré vsi-což by mohl znát Stroft - Sobota 12. února 2011 ve 12:17 ® kakadu
-
LeoC:Podívej se klukovi do povolenky.Každý porybný má své evidenční číslo a to zapisuje do sumáře při kontrole rybáře. Podle toho čísla zjistíme, kdo ho kontroloval.
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 12:00 ® LeoC
-
Kamarádi, přátelé HELP. Synátor včera chytal v Proskovicích na Odře 3, zkontroloval ho člen RS, který pravil, že jsou jediní, které ten den kontroloval, zeptal se, zda byli na místě necelých 100 m daleko (byli), pak jim podepsal povolenky a v pohodě odešel. Mladý si vzápětí uvědomil, že na tom prvním místě nechal funglovku prut s navijákem. Když tam doběhl, samozřejmě už tam nic nebylo. Moje prosba zní, dá se někde najít seznam členů RS?
reagovat - Sobota 12. února 2011 v 11:27 ® zlomiljsemprut
-
Jede někdo na FF?
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 23:53 ® kakadu
-
inspo:Seženeš ho na shoprybar.cz.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 22:21 ® LeoC
-
inspo> Kakadu natočil DVD o plavané a je to dle nejen mého názoru jedno z nejlepších instruktážních DVD
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 20:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Stroft> to je dobře… tak Petru zdar
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 14:22 ® inspo
-
džigit> Já na takové akce nejsem.
reagovatA dá se to DVD někde zakoupit?