Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.229.928 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 30. ledna 2011 v 18:46 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> Mluvíme Petře o stejném videu?? Pochybuju. Já o Maťákovi a proti němu neřekl ani ň. Mi se jeho videa taky líbí. Já mluvím o Tychlerovi a jeho videu. To, že to uveřejnil na MRKu, ještě neznamená, že je za tím Maťák. Ale přesto ti ty tvoje rozhořčené vykřičníky odpouštím :-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 18:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Všechny videa v profesionálním provedení, jsou sponzorována, nebo se očekává výnos v podobě nákupu používaného náčiní čí krmení. Co se tyká videí v podání od M.Maťáka tak to se musím hrubě ohradit!!!!To je jeden z mála který, který rybařinu dělá opravdu od srdce a není tam náznak nějaké podsouvané reklamy. Jeho přístup je opravdu jedinečný se spoustou vychytávek, které si vymyslel sám. Krmení a nástrahy v jeho podání jsou opravdu snadno dostupné a za mrzký peníz. Málo koho pochválím ale M.M. je pro mě rybář s velkým upřimným srdcem.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 17:45 ® lubo OV
lubo OV

kety.vydra> no když už jsi teda nakousnul video u sousedů, tak tam jsou ukázkové případy. Např. video „Lov kaprů na feeder“. I když to tam logicky nikdy otevřeně nezaznělo, tak celou první půlkou videa se táhne sdělení, že když si nenakoupíš za šílené prachy komerční krmení, různé pelety, metod mixy atd., tak chytneš prd. Dále třeba jeho „kouzelný návod“ s krmením raketou, kdy nabere krmení do rakety a plácné duchaplnou radu: „házet budu, jak nejdál to půjde“ Fakt myšlenka hodná „mistra“. Co na tom, že místo, kde se kapři mohou krmit, může být třeba na lavici blíže, nebo u břehu v rakosí, nebo blízko stromu pod hladinou že? Hlavně, když budu házet daleko. Sice tam ryby často vůbec nenajdu, ale do vody nahážu kvanta značkového krmení, které mi on jakoby nenápadně podstrkuje, aby rybáře navyknul, že bez tohoto krmení za nechutné peníze nemáš šanci. Ale že je třeba taky ryby hledat a jak u rybaření přemýšlet, to se tam nedozvíš. A tychlerovskou omáčkou konkrétně myslím celou druhou půlku videa kde nedělá nic jiného, než zdolává ryby, aby tak prokázal v praxi tu jedinou správnou myšlenku o tom krmení z první půlky. I když pravda, tohle není jenom jeho případ.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 16:09 ® kakadu
kakadu

Stroft:To je nádhera.Jen at tam zůstanou šupiny.Byla by jich škoda.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 16:05 ® Stroft
Stroft

Sluníčkové počasí mě vyhnalo na procházku se psem. Obhlídnul jsem mé oblíbené místa a velmi mě potěšila rybí osádka, kterou jsem pod nálety Kormoránů už odepsal. Stovky Ostroretek a Jelců stali v proudnici a dokonce jsem zahlídl i hejno Parem velmi podobné velikosti z niž jedna atakovala 80cm.hranici.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16349.jpg
Neděle 30. ledna 2011 v 16:00 ® kakadu
kakadu

džigit:Neboj k tomu nejspíš nedojde.Nebudeme přece riskovat,že ti po mléčné párty zrezavívnitřní rozvody.Takoví hajzlíci zase nejsme.:->

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 14:42 ® džigit reakce na …

kakadu> jestli ten sraz sponzoruje mlékárenský průmysl,asi plno nebude :-D

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 14:12 ® kakadu
kakadu

Lubo:Díky za uznání.Pokud má člověk něco pochopit, tak musí vstřebat základy.Není to určeno jen dětem ,ale i všem ostatním,kteří chtějí proniknout do tajů plavané.V tom prvním dílu je spousta důležitých věcí,které mají návaznost na díly následující.Ač se to možná někomu nebude zdát, tak právě nápln prvního dílu je pro pochopení plavané nejdůležitější.Však to proberem na jarním srazu.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 14:04 ® kety.vydra
kety.vydra

Vysvětlete mi pojem „Tychlerovská omáčka“…Osobně proti němu nic nemám.Líbí se mi videa s Martinem Maťákem a je fakt,že mi příjde „bližší“ pro „obyčejné“ rybáře.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:50 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> Honzo kouknul jsem na to DVD a fakt musím uznat, že pro začátečníky to nemá chybu. Žádné zbytečné kecy, žádná tychlerovská omáčka, jen fakta a k věci. Vždycky šílím, když se dívám na jiná videa nebo pořady třeba na Fishing and H. a půlku pořadu čumím, jak někdo zdolává jednu rybu za druhou. Všechna čest, takhle si i já představuju instruktážní video. Tohle by měli mít v každém rybářském kroužku.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:50 ® kety.vydra
kety.vydra

Špatný smajlík…

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:49 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Však my se za ni nestydíme :-/

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:43 ® lubo OV
lubo OV

Teda přátelé, když tady tak čtu ty komentáře, tak nezasvěcený člověk by si musel jednoznačně myslet, že ostravští chachaři nejsou nic jiného, než banda alkoholiků a jejich setkání se vždy zvrhne v bohapustou pijatyku, za kterou by se nemuseli stydět ani myslivci :-D ;-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:14 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Já to vidím tak,že lepší už to nebude,a proto pivo

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:12 ® kakadu
kakadu

Dost chlastání!!!!!!!!! Na řadu přichází kulturní vložka. Lonské závody mládeže na Bečkárně:http://krouzekmladeze.blog.cz/…-na-beckarne

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 12:56 ® džigit

kety.vydra> nebereš ten život moc „tražicky“ 9-)
Vždyť dnešní mládeš to vidí půl na půl-půl je optimistů a ta druhá nemá na drogy :-D

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 12:47 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> 8-(

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 12:46 ® džigit reakce na …

kety.vydra> se nečerti a dej si jedovej koláček :-D

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 12:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Dej pokoj,když vidím,co to stěma lidma dělá,tak bych vraždil…To je jedna z nejhorsích věcí co může být-„sjetej“ kretén…A to si představ,že se najde blbec,co to chce zlegalizovat.Jako taxikář jsem vozíval i „smažky“,pak mi táhlo i celé auto a vysvětluj slušným lidem,že to nebereš…Fuj,tos měl co nadhodit:-/

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 12:20 ® džigit reakce na …

kety.vydra> beztak si v tym měl ruzpuštěnu marjanku :-))

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 12:12 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

lubo OV> jsem ráda,že žiješ a taky ,že sem k nám zavítala tvoje Ali…

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:59 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

daja> Salko je sice dobrá věc,ale já jsem v roce 98 dopadl tak,že jsem si na něm vypěstoval závislost…No,nebylo to příjemné.Dneska si dám tak 2 až 4 do roka …

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:57 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

LeoC> Já se snážím pít to,z čeho nebudu mít druhý den moc velkou „drakiádu“.:-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:55 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> A jéje,to zas bude v álejích nablito:-))

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:47 ® daja

Kdyz tak vidim kejru na fotce, nemodli se nahodou ke sv. Petru at mu letos dopreje velkych ulovku? :-) Jinak salko je vynikajici zalezitost, vsak Ivetka urcite zkusi muj recept na vajecny liker a da vedet.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:37 ® LeoC reakce na …
LeoC

kety.vydra> na vojně jsme pod názvem „Alpský ryzlink“ do něho dávali alpu (hrál jsem volejbal, takže jsme ji měli na cimře legálně kvůli masážím). Úžasná chuť, akorát se to nesmělo přehnat bo ten bolehlav byl katastrofální.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:29 ® džigit reakce na …

kety.vydra> pohoda,dnes na směně.Večer se dam u Eliaša brifing :-D

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:14 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Názdár! Tak jak ti je po té smršti?:-))

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:11 ® džigit

kakadu> šak mliko ze slivku už mi daval tata,jak sem byl marod :-)) Aj s česnekem a pravil temu „madvědi mliko“! :-D

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:02 ® kety.vydra
kety.vydra

kakadu> Mléčná párty jo? Tím pádem já bych vzal Salko,aby to mělo pro mě cenu.Ale Salko nedoporučuji…mohl bych vyprávět,co se pak může stát:-))

reagovat