Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.229.861 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 30. ledna 2011 v 10:57 ® kakadu
kakadu

Vypadá to,že budeme muset přejít na nealkoholické srazy.Měli by jsme mít na paměti,že už nejsme nejmladší a jak to tak čtu,pivo on je ten chlast vážně prevít.Příští sraz bude ve znamení mléčné párty.:-D Odcházeli jsme 23,15.Šalinou č.19 jsme odjížděli 00,07.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 10:38 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

LeoC> No,odcházeli jsme stylem-přišla servírka a začla nás kasírovat,protože se bude pomalu zavírat.Myslím,že mohlo být kolem 23 hodiny…

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 10:19 ® LeoC reakce na …
LeoC

lubo OV> já se řadím do kategorie polomrtvol, bo jsem zvládl cestu do Poruby v MHD 9-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 10:06 ® lubo OV
lubo OV

Ahoj lidi. Díky za zájem. Žiju. Jenom jsem měl hektickou sobotu. A taky mám svůj notebook v údržbě a tak jsme čtyři lidi na jeden počítač. Takže jsem se k němu probojoval až teď. Odcházel jsem ze srazíku po deváté a tak by mě zajímalo, jaký byl závěr schůze a vůbec celý závěr (kolik bylo mrtvol, kolik polomrtvol a podobné bulvární drby) :-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 9:59 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> Ahojte všichni, hlavně ty Tondo, který si děláš starosti o Petra- manžela. Zase to přižil, je v pořádku:)).Černé hadry zatím netřeba shánět.Petr ví, že já taky nemám žádné černé oblečení, a tak si dává majzla, aby byl ok. Fotky a komentáře jsou opět super a důležité že jste se určitě všichni skvěle bavili. AlenaLubo OV

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 9:52 ® LeoC reakce na …
LeoC

kety.vydra> jak jste vůbec dopadli a v kolik jste to zavírali?

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 9:47 ® kety.vydra
kety.vydra

Koukám,kdo je on-line a hele on to luboOV…Návrat ztraceného syna:-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 22:33 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> Peťo, nech Kejru žít…třeba dostane nabídku hrát v nějaké tragedii na Barandově :-)

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 22:18 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Tak tomu nevěřím. Mám jen dvě vysvětlení co ti mohlo probíhat hlavou. 1-pozor budu zvracet.2-jejda, promiňte asi jsem se pos..l :-))

reagovat
foto/forum/2011/th-img16343.jpg
Sobota 29. ledna 2011 ve 22:07 ® džigit reakce na …

kejra> jsem nebyl v práci na lidi hodnej,tak jsem se rozhodl veřejně zmrskat :-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:45 ® kejra
kejra

Stroft>Vůbec se jí nedivím-již mnoho lepých děv podlehlo mému neutuchajícímu šarmu:-) Džigit>…a ty se nesměj!!..měli včera prasečí vočička a padalo to do nich jak kdyby pili za národňák:-)

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:40 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé,kamará­di…mám na vás prosbu…nevíte někdo,jestli tu naši včerejší stmelovačku přežil náš LuboOV,zatím se neozval? Širda má o něho strach a nemá černé hadry:-)

LuboOV – ozvi se, pokud žiješ…Ivetka

reagovat
foto/forum/2011/th-img16340.jpgfoto/forum/2011/th-img16341.jpgfoto/forum/2011/th-img16342.jpg
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:36 ® Kety.vydrová reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> Jo a děkuji za pozvání, jestli zajistíme hlídání pro malou tak bych na příští sraz ráda dorazila…:-)

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:31 ® Kety.vydrová reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> No samozřejmě že si nemyslím že probíráte něco jiného než rybařinu…:-D Ale stojím si za svým že přeháněl, protože woblery už všechny urval a teď chytá na červy…:-D A takhle velkého červa by se určitě bál…:-)) Leda že by mluvil o žížale, a na tu by mu zas pro změnu rozpětí prstů nestačilo…:-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:22 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kamos007> Závidíš? Měl ses přidat :-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:22 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Kety.vydrová> no teda…:-) co si to o nás myslíte,že probíráme na srazu, váš manžel ukazoval,že tak velkého woblera má doma a chytá na něho pouze velké ryby :-) Snad si nemyslíte,že na srazíku ostravských Chytejáků se mluví o něčem jiném než o rybách ! Napište nám bližší vysvětlení…co jste měla na mysli?? Srdečně vás tímto zveme na příští srazík…

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:20 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,ty způsobíš rozvrat rodiny :-/ Určitě ti z povzdálí napovídal Toník,protože ty jsi slušná holka :-/ Máš štěstí,že jsem ti tu velikost prozradil " v klidovém stavu " … :-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:15 ® kety.vydra
kety.vydra

Koudy> Ahoj…v pohodě-Dle hesla-Jak mam,tak dam…

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:14 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> no ciffiku to se dělá tak se ožrat????????!­!!!!!!!pivo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:11 ® džigit reakce na …

Stroft> :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img16339.jpg
Sobota 29. ledna 2011 ve 21:06 ® Stroft
Stroft

kejra> Mám ti vyřídit od mé ženy, že po shlédnutí Tvé nenapodobitelné fotografie se do Tebe zamilovala:-(

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 20:52 ® Ciffik
Ciffik

já se na to vyprdnu =-| jedinej co jsem neměl tvrdé a vypadám na fotce jako kdybych to měl pod stůl za pár :-D

všem díky za pěkný srazík

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 ve 20:03 ® Kety.vydrová reakce na …

Dobrý večer, omlouvám se že vám sem lezu, ale na tuhle fotku, kde údajně můj muž ukazuje jak ho má velkého, musím reagovat…:-) Musím vyvrátit fámu kterou sem IV.TO.ŠIRDA vypustila, není to pravda, manžel opět jako vždy přeháněl…:-)) :-)) :-)) Co si budem povídat, je to rybář, že…:-D A teď mě tu tluče že ho pomlouvám…:-D :-D :-D

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

daja> …ten tvůj domácí vaječný likér byl vynikající,pokud to není váš domácí tajný recept, tak čekám…emila máš v osobce

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:36 ® daja

Zdravim vsechny, sraz se vydaril jen co je pravda. Rano jsem se chtel spravit pivkem, ale jeste nemam hotovou varku. Kazdopadne se uz tesim na otevirani vody 19.3. Pokusim se donest 5l soudek domaciho pivka na vyzkouseni :-)

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:27 ® jaki
jaki

Tak já jsem dorazil domů taky v pořádku i když bota toulavka chtěla ještě do místní nálevny ale naštěstí jel zeťák z odpolední tak mě stáhnul domů.Bylo super dík,už se těším na 19.3.P.s. dnes jsem smažil kapra na šalvěji jeto bomba.

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:27 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> buďe pozdraven Josef/pre slovenských Jožo/ :-D pivo

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:25 ® džigit

Hora> ale jo,jsme doma :-)) Ta pálená „ovocenka“ působila jako kvantový urychlovač voltů v krvi.
Myslím,že po ní jsme zvláčněli většinově :-))

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:23 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Tento náš ostravský srazík byl zatím nejlepší,velmi uvolněný…no prostě super až na tu mou kameru :-((

Můj tým se těší na 19.3.2011, kdy všichni společně otevřeme vodu a symbolicky zahájíme letošní sezonu.

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 15:17 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA
reagovat
foto/forum/2011/th-img16335.jpgfoto/forum/2011/th-img16336.jpgfoto/forum/2011/th-img16337.jpg