Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.229.861 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. ledna 2011 v 10:57 ® kakadu
-
Vypadá to,že budeme muset přejít na nealkoholické srazy.Měli by jsme mít na paměti,že už nejsme nejmladší a jak to tak čtu,
reagovaton je ten chlast vážně prevít.Příští sraz bude ve znamení mléčné párty.
Odcházeli jsme 23,15.Šalinou č.19 jsme odjížděli 00,07.
- Neděle 30. ledna 2011 v 10:38 ® kety.vydra reakce na …
-
LeoC> No,odcházeli jsme stylem-přišla servírka a začla nás kasírovat,protože se bude pomalu zavírat.Myslím,že mohlo být kolem 23 hodiny…
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 10:19 ® LeoC reakce na …
-
lubo OV> já se řadím do kategorie polomrtvol, bo jsem zvládl cestu do Poruby v MHD
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 10:06 ® lubo OV
-
Ahoj lidi. Díky za zájem. Žiju. Jenom jsem měl hektickou sobotu. A taky mám svůj notebook v údržbě a tak jsme čtyři lidi na jeden počítač. Takže jsem se k němu probojoval až teď. Odcházel jsem ze srazíku po deváté a tak by mě zajímalo, jaký byl závěr schůze a vůbec celý závěr (kolik bylo mrtvol, kolik polomrtvol a podobné bulvární drby)
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 9:59 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ahojte všichni, hlavně ty Tondo, který si děláš starosti o Petra- manžela. Zase to přižil, je v pořádku:)).Černé hadry zatím netřeba shánět.Petr ví, že já taky nemám žádné černé oblečení, a tak si dává majzla, aby byl ok. Fotky a komentáře jsou opět super a důležité že jste se určitě všichni skvěle bavili. AlenaLubo OV
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 9:52 ® LeoC reakce na …
-
kety.vydra> jak jste vůbec dopadli a v kolik jste to zavírali?
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 9:47 ® kety.vydra
-
Koukám,kdo je on-line a hele on to luboOV…Návrat ztraceného syna
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 22:33 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> Peťo, nech Kejru žít…třeba dostane nabídku hrát v nějaké tragedii na Barandově
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 22:18 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Tak tomu nevěřím. Mám jen dvě vysvětlení co ti mohlo probíhat hlavou. 1-pozor budu zvracet.2-jejda, promiňte asi jsem se pos..l
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 22:07 ® džigit reakce na …
-
kejra> jsem nebyl v práci na lidi hodnej,tak jsem se rozhodl veřejně zmrskat
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:45 ® kejra
-
Stroft>Vůbec se jí nedivím-již mnoho lepých děv podlehlo mému neutuchajícímu šarmu
reagovatDžigit>…a ty se nesměj!!..měli včera prasečí vočička a padalo to do nich jak kdyby pili za národňák
- Sobota 29. ledna 2011 ve 21:40 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé,kamarádi…mám na vás prosbu…nevíte někdo,jestli tu naši včerejší stmelovačku přežil náš LuboOV,zatím se neozval? Širda má o něho strach a nemá černé hadry
LuboOV – ozvi se, pokud žiješ…Ivetka
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:36 ® Kety.vydrová reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Jo a děkuji za pozvání, jestli zajistíme hlídání pro malou tak bych na příští sraz ráda dorazila…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:31 ® Kety.vydrová reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> No samozřejmě že si nemyslím že probíráte něco jiného než rybařinu…
reagovatAle stojím si za svým že přeháněl, protože woblery už všechny urval a teď chytá na červy…
A takhle velkého červa by se určitě bál…
Leda že by mluvil o žížale, a na tu by mu zas pro změnu rozpětí prstů nestačilo…
- Sobota 29. ledna 2011 ve 21:22 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Závidíš? Měl ses přidat
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:22 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Kety.vydrová> no teda…
reagovatco si to o nás myslíte,že probíráme na srazu, váš manžel ukazoval,že tak velkého woblera má doma a chytá na něho pouze velké ryby
Snad si nemyslíte,že na srazíku ostravských Chytejáků se mluví o něčem jiném než o rybách ! Napište nám bližší vysvětlení…co jste měla na mysli?? Srdečně vás tímto zveme na příští srazík…
- Sobota 29. ledna 2011 ve 21:20 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko,ty způsobíš rozvrat rodiny :-/ Určitě ti z povzdálí napovídal Toník,protože ty jsi slušná holka
reagovatMáš štěstí,že jsem ti tu velikost prozradil " v klidovém stavu " …
- Sobota 29. ledna 2011 ve 21:15 ® kety.vydra
-
Koudy> Ahoj…v pohodě-Dle hesla-Jak mam,tak dam…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:14 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> no ciffiku to se dělá tak se ožrat????????!!!!!!!!
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:11 ® džigit reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:06 ® Stroft
-
kejra> Mám ti vyřídit od mé ženy, že po shlédnutí Tvé nenapodobitelné fotografie se do Tebe zamilovala
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 20:52 ® Ciffik
-
já se na to vyprdnu
jedinej co jsem neměl tvrdé a vypadám na fotce jako kdybych to měl pod stůl za pár
všem díky za pěkný srazík
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 20:03 ® Kety.vydrová reakce na …
-
Dobrý večer, omlouvám se že vám sem lezu, ale na tuhle fotku, kde údajně můj muž ukazuje jak ho má velkého, musím reagovat…
reagovatMusím vyvrátit fámu kterou sem IV.TO.ŠIRDA vypustila, není to pravda, manžel opět jako vždy přeháněl…
Co si budem povídat, je to rybář, že…
A teď mě tu tluče že ho pomlouvám…
- Sobota 29. ledna 2011 v 15:41 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> …ten tvůj domácí vaječný likér byl vynikající,pokud to není váš domácí tajný recept, tak čekám…emila máš v osobce
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 15:36 ® daja
-
Zdravim vsechny, sraz se vydaril jen co je pravda. Rano jsem se chtel spravit pivkem, ale jeste nemam hotovou varku. Kazdopadne se uz tesim na otevirani vody 19.3. Pokusim se donest 5l soudek domaciho pivka na vyzkouseni
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 15:27 ® jaki
-
Tak já jsem dorazil domů taky v pořádku i když bota toulavka chtěla ještě do místní nálevny ale naštěstí jel zeťák z odpolední tak mě stáhnul domů.Bylo super dík,už se těším na 19.3.P.s. dnes jsem smažil kapra na šalvěji jeto bomba.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 15:27 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> buďe pozdraven Josef/pre slovenských Jožo/
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 15:25 ® džigit
-
Hora> ale jo,jsme doma
reagovatTa pálená „ovocenka“ působila jako kvantový urychlovač voltů v krvi.
Myslím,že po ní jsme zvláčněli většinově - Sobota 29. ledna 2011 v 15:23 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Tento náš ostravský srazík byl zatím nejlepší,velmi uvolněný…no prostě super až na tu mou kameru
Můj tým se těší na 19.3.2011, kdy všichni společně otevřeme vodu a symbolicky zahájíme letošní sezonu.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 15:17 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat