Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.229.890 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 29. ledna 2011 v 15:13 ® Hora
-
Bylo fajn,hej džigit> došli jste v pořádku domů ? Měl jsem obavu,ať nezabloudíte
reagovatBo cesta kolem ČEZ Arény je v noci zlá .
Připojuji se k kakaduovi – jednohubky byly super .
- Sobota 29. ledna 2011 v 15:12 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 29. ledna 2011 v 15:06 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 29. ledna 2011 v 15:00 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši,už jsem tady a dobré ráno…
Poctivá domácí slivovice makala nad mé očekávání velice dobře a uvolnila atmosféru všech zúčastněných Chytejáků…
Křest Honzova DVD byl velmi úspěšný, ale právě kvůli té slivovici,která se nalévala do velkých, jsem natáčela křest DVD ,ale s vypnutou kamerou
Honzo a přátelé,tímto se vám všem omlouvám a slibuji,že při křtu druhého dílu se polepším… Posílám pár fotek,jak tato pálenka působila i na další naše ostravské Chytejáky
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 14:12 ® Prutos reakce na …
-
džigit> Tyhle číny jsem jednou koupil. Nikdy víc to neudělám…hodí se maximálně jako dekorace
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 13:22 ® džigit reakce na …
-
Stroft> ty „ratliny“ si vezme určitě Toník s Ivetou.Ten zbytek vezmu,vyzkoušet se má vše
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 13:17 ® džigit
-
Včerejší velmi vydařená taškařice mi ukázala,že jedny ruce vždy nestačí
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 13:15 ® džigit
-
reagovatřádně probrali velikosti úlovků
- Sobota 29. ledna 2011 ve 13:15 ® Stroft reakce na …
-
džigit>
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 13:14 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tady máš ty 20ti kačky.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 13:08 ® džigit
-
kakadu> ten závěr je dobrej
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 12:46 ® kakadu
- Stroft:Tady máš malou ochutnávku at víš do čeho jdeš: reagovat
- Sobota 29. ledna 2011 ve 12:44 ® Koudy
-
Nazdar
reagovatpo dvou kávách a asi litru a půl vody už jsem taky „mezi živými“
a koukám na DVD
včera to bylo fajn…už se těším na další akci
kety.vydra : ještě jednou dík za odvoz…příště je to na mě
- Sobota 29. ledna 2011 ve 12:05 ® kakadu
-
Stroft:Však nehoří a nepřeháněj.Ještě jsi ho neviděl.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 11:57 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Zapoměl jsem podpořit mládež, koupi Tvého jistě báječného DVD. Proto mi jeden kousek schovej a příležitostně si jej vyzvednu.Díky
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 11:39 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> žiju!!!
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 11:06 ® kakadu
-
LeoC:To byl kapalinový trojboj.Čistá domácí pálenka,nepančovaná vodka a pívo. Jednohubky byli opět vynikající.Velká pochvala ŠIRDOVIC tlupě.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 10:56 ® kakadu
-
Dobré ráno soudruzi.
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 10:22 ® kety.vydra
-
Já se po příjezdu,neb jsem řídil,doma spravil becherovkou-ale jen na chuť.Od osmi jsem vzhůru a je mi fajn
reagovatAle jsem zvědavý,kdy se ozve Čert
- Sobota 29. ledna 2011 v 9:49 ® kejra
-
LeoC>Náhodou já jsem již od 7 hod. v rachotě…ale šoufl mi je taky neb jsem měl včera ještě samozřejmě málo,tak jsem se musel stavit ještě na 3 v domácí knajpě
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 9:43 ® LeoC
-
Halooooooo, kde jste kdo…??? Že by včerejší těžkoidentifikovatelná kapalina, která byla proleta našimi hrdly v kombinací s chmelovou limčou uspala všechny včerejší účastníky našeho srazíku? Já si musel po ránu udělat česnečku, teď si dám jeden lahváček a budu doufat, že se mi před očima vyjasní..
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 15:20 ® džigit
-
HALO!!!HELP!!! Musel jsem dnes na směnu,určitě přijdu,ale nevím čas,kdy mně vystřídají!!! Minimálně do 16:00 hod trčím v centru!
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:41 ® kakadu
-
Pokud půjdete chachaři náhodou na členskou schůzi , tak dávejte pozor jestli bude přednesena členské základně následující výzva.Upozornuji , že jde o Vaše peníze!!!!!!!
Výzva všem místním organizacím Českého rybářského svazu Moravskoslezského kraje
Vzhledem k ekonomické situaci v našem státě, kde se snížily náklady jak ve státním sektoru, v samosprávě i v podnikatelském prostředí, nás velice zneklidnil zápis z VUS ČRS Ostrava. Je zcela nepřijatelné, aby v této době byly vypláceny odměny ve výši cca 150%, aby se vyplácel třináctý plat a využívala služební auta k soukromým účelům a podnikání (střet zájmů). Dlouhodobý problém je i s výší cen povolenek v našem kraji.
Žádáme proto revizní komisi, aby jako kontrolní orgán prověřila a na konferenci předložila zprávu, která bude obsahovat následující okruhy dotazů:
- Historie počtu zaměstnanců VUS ČRS Ostrava od roku 2000
- Vývoj počtu služebních aut od roku 2000,jejich využití a jejich náklady
- Kontrola zadávání veřejných zakázek (nákupy ryb, automobilů,…)
- Ekonomický rozbor střediska Roudno, revír Lomnický potok 1A od počátku
- Kontrola pravomocí zaměstnanců VUS ČRS Ostrava a povinnosti(rozhodovací
mechanismus, odpovědnost, pravidla pro činnost) 6. Podrobný rozbor hospodaření za posledních 10 let
Požadujeme revizi vnitřního mzdového předpisu,snížit mzdové náklady o 10% a zrušit třináctý plat. Požadujeme kompletní výsledky hospodaření zveřejňovat na webových stránkách.
Vyzýváme Vás,aby jste tuto výzvu projednali na svých Výročních členských schůzích a doporučili svému delegátovi na konferenci podat Vaše stanovisko.
Výbor místní organizace ČRS Rýmařov
V Rýmařově dne 26. ledna 2011
Na vědomí:
VUS ČRS Ostrava revizní komise ČRS Ostrava Místní organizace ČRS Moravskoslezského kraje
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 14:52 ® daja
-
Ahoj, dostala se mi do pocitace rybarska kucharka, kde je 537 receptu. Mozna to nekdo z vas oceni
reagovatStahnout ji muzete tady http://82.209.19.62/…pty_ryby.zip
- Čtvrtek 27. ledna 2011 v 9:15 ® AdamHT
-
klííííd to bude rychlovka
reagovatesli někdo chce vezmu ho autem po šesté
- Středa 26. ledna 2011 v 19:36 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Prd tam vidím. Probereme to v pátek.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 18:06 ® kakadu
-
Stroft:koukni se na tyto stránky www.catfish.pl. V sekci novinky 2011 a 3 odkaz z hora.Je tam slušná funglovka na letošní rok za necelých 9 fíků.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 17:47 ® kakadu
-
Jen počkej čerte.Přístě to budeš servírovat čajovou lžičkou.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 17:41 ® džigit reakce na …
-
kakadu> nedělej fámy.Teď nebude,ale posledně jsem malou naběračkou nalíval 30 gulášů a teda NIC MOC
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 17:39 ® kakadu
-
Jo on bude zase gulášek?No do prdele drát.Šufan si vypůjčíme snad u Elíáše.Mě se s tím krámem moc cestovat nechce.
reagovat