Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.229.685 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. ledna 2011 v 15:59 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Na parkovištích? Tak to jsem nepochopil
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:58 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Něco ti udělám, ale je s tím dřina. Ještě by to chtělo nějaké 200–400gr. hlavy na Halibuty
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 10:09 ® kakadu
-
Stroft: Vyprdni se na židle a rozjed fabriku na odlévání těch srágořin.O olovo neměj strach.V samoobsluze na parkovištích je olova ještě dostatek.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 9:54 ® kejra
-
Stroft>Pěkná práce…myslím,že si nechám u tebe přetavit pár báječných těžkotonážních křidýlek
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 9:14 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> kurňa on si doma odlívá a já se v práci nudím no to ne ja ci taky odlívat
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 0:24 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> V tom případě pak už jenom autobaterie,je s tím sice práce,ale zdroj olova to je…Se divím,že v těch sběrných surovinách neměli…
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 22:31 ® Stroft reakce na …
-
kety.vydra> Ptal jsem se a neměli ale pravdou je, že jsem tomu moc času nevěnoval.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 21:39 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Ve sběrných surovinách se dá,ne?
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 21:21 ® Stroft reakce na …
-
daja> nějaké olovo jsem měl z pneuservisu ale dnes ty zavážička dělají ze zinku, tak tento dobrý zdroj skončil.Musím pozhánět jinde
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 20:57 ® daja
-
To je hotove umelecke dilo. Kde beres olovo, ze starych vodovodnich trubek?
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 v 19:14 ® Stroft
-
Dnešní odlévání olova pro norský rybolov.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 14:18 ® daja
-
jo more to je svina. Zazil jsem jednou v polsku hnusne vlny, tusim stupen 5 a pri 6 uz se ani nesmi chytat, takze to bylo na hrane. Jednou rukou se drzet zabradli a druhou se snazit pilkrovat. Ono to stejne moc neslo kdyz jednu chvili byl pilkr na dne a za chvili o 3m vys. Kazdopadne jsem to ustal bez vrhani. Zaklad bylo koukat na horizont. Stacilo jen kdyz jsem prevazoval pilkr a cumel minutu na zem tak se mi zacalo delat blbe. Byli tam i jedinci kteri krmili rybicky celou dobu co jsme byli na mori a jestli zna nekdo ten pocit, kdy je clovekovi na zvraceni ale uz nema co zvracet, tak to moc k zavideni neni.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 13:58 ® kakadu reakce na …
-
Ani mi Lubo nemluv.Dodnes si pamatuji jak jsem vrhal obsah svého žaludku přes palubu v pár km od Zadaru v bývalé Jugošce .
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:30 ® daja
-
Stroft> Super, tak datum mi vyhovuje, dam vedet pokud mozno jeste dnes. Poslal jsem ti jeste zpravu do osobky. Podrobnosti muzeme probrat pristi tyden u Eliase, jestli se tam objevis taky.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:17 ® Stroft reakce na …
-
daja> Ahoj, pobytový termín je od 13–23.7.2011.Nejlepší lokalita v Norsku. Převážně se chytá se Dorš,Halibut a kočka. Jsme vláčkaři, takže žádné těžké pilkrování. Doprava Ford Transit 9míst ale jezdíme max. v 6ti lidech.Jeden řídí,druhý hlídá a 4spí a to, pohodlně v leže. Jak píšeš autobus je peklo, dodávka pohodička. Pokud máš zájem tak písni.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 10:05 ® daja
-
Stroft> Peto, muzes upresnit termin v tom Norsku v cervenci? Do Norska bych se rad podival, ale jelikoz by to bylo moje poprve, tak bych chtel s nekym kdo tam uz byl a vi jak to tam chodi. Ale autobusem bych jet nechtel, co jsem slysel tak je to docela peklo
reagovatPokud je to nekdy v terminu 2–9.7. tak to bohuzel nemuzu
- Středa 19. ledna 2011 v 19:37 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Alkohol+zobání na mořskou nemoc a vše je OK.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 18:30 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> to ti závidím. Mi je na lodi strašně špatně.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 17:36 ® Stroft
-
Máme dvě volné místa v červenci do Norska.Nemá někdo zájem se přidat?
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:28 ® Stroft reakce na …
-
kakadu> Ale no tak, skromný až do konce?Co by ostatní za to Tvé velké prd dali
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:41 ® kakadu
-
Stroft:No to jsem si Petře také vždy říkal ,že první ryba v roce se pouští a pak jsem celý rok chytl velké prd.Od letoška tedy začínám podle nového pravidla. Hlad je svina a ryba je zdravá.
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 v 19:59 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> pstruha nešlo zachránit, protože je zpět nepouštíme… vytáhla ho nejmladší členka z týmu Lubo OV, měřil asi 43 cm a nemohli jsme zklamat tak nevinné srdíčko…takže vše odpuštěno
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 v 9:04 ® lubo OV
-
Stroft> no jo, máš pravdu člověče. A to ještě moje děvčata nemají rybářský lístek, takže ji vlastně upytlačili. A to nemluvím o tom, že to bylo v chráněném území, neboť to tam TIM má nápsáno na plotě
reagovat - Neděle 16. ledna 2011 ve 23:05 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> U většiny pokrokových rybářů platí, že první ryba roku se pouští
reagovat - Neděle 16. ledna 2011 ve 20:48 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko, tvé komentáře k fotkám nemají chybu. Fajn jsme se zasmáli
reagovat - Neděle 16. ledna 2011 v 18:47 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:44 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:37 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes nás navštívil „Luborodinka“…
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 20:16 ® Stroft
-
Pokud se někdo zítra chystá na Odru, tak bude zklamán, velký průtok a plující dřevo znemožňuje lov. Přes veškerou snahu-zero
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 ve 22:40 ® relis
-
džigit> Něco je špatně fotka nedorazila posílám ji na emila.
reagovat