Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. února 2005 v 1:19® HaD
HaD

> Luban: přihlašovací údaje ti přišli mailem, ne? Když tak ti nastavim nový heslo nebo si ho nech systémem poslat

Pátek 11. února 2005 v 1:09® CeP
CeP

> HaD: . budes mit co mazat…

Pátek 11. února 2005 v 0:21® CeP
CeP

pokus

Čtvrtek 10. února 2005 ve 23:53® zedus
zedus

Uchyláci jedni. Co mi to posíláte na mail za čuňačinky. Jsou na sraz pozvaný nějaký holky? :-D

Čtvrtek 10. února 2005 ve 23:52profil byl smazán

HaD:nejakým spôsobom som sa odhlásil. Ako sa mám znovu zaregistrovať?

Čtvrtek 10. února 2005 ve 23:51® zedus
zedus

Uchyláci jedni. Co mi to posíláte na mail za čuňačinky. Jsou na sraz pozvaný nějaký holky? :-D

Čtvrtek 10. února 2005 ve 23:21® CeP
CeP

pokus

Čtvrtek 10. února 2005 ve 23:17® TH

DE TO??

Čtvrtek 10. února 2005 ve 22:47® dudu

Marienka uslyší někde slovo „trtkať“ a ptá se doma matky co to znamená. Matka říká: vieš Marienka, to je ako fotografovať. Po nějaké době jde Marienka po městě, uvidí Foto, vejde dovnitř a říká fotografovi: pán fotograf, ja by som chcela vytrtkať, aj mama by chcela vytrtkať, aj stará mama i pes Dunaj by chceli vytrtkať. Fotograf jí říká: vieš, těba by som vytrtkal, aj mamu by som vytrtkal keby donesla stokorunačku, ale stará mama? Ta něch si trtká doma s psom Dunajom.

Čtvrtek 10. února 2005 ve 22:07® jiris
jiris

vasik – ywan – hraji – HaD – havel – Lerak – Hrouzek – pupak – Čajda – spinningman – Honza – Padis – zedus – Láďa_Vydra – Karlos – ares – Vydrain – Jiris – dwarf – lutra – cípal – ZabiJack – CeP – dudu – kostnak – red

všichni mlčí

Čtvrtek 10. února 2005 ve 21:45® hraji
hraji

Přijde americký vládní úřadník za náčelníkem indiánského kmene v rezervaci a povídá mu, mám pro tebe náčelníku dvě zprávy, jedna je dobrá a druhá špatná, kterou ccheš slyšet jako první? Náčelník svolá radu starších kmene a odpoví,že tu špatnou.
V rámci pomoci Evropské unii k vám do rezervace přijde 3000 cikánů z České republiky, říká úředník. Náčelník pokývá rozvážně hlavou a ptá se, a ta dobrá zpráva? Chutnají líp než bizoni, odpoví úředník.

Čtvrtek 10. února 2005 ve 21:01® red
red

ty koki to stou kundou to je fajn :o) … ale viem si predstavit toho cigana jak to hovori :o)))) boa jeo

Čtvrtek 10. února 2005 ve 20:30@ občasný piják

Róm dělá autoškolu. Při jízdách projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ptá: „Jen pro zajímavost, co tam bylo za značku?“ Róm na to: „Hliníková, vrátíme se?“

Čtvrtek 10. února 2005 ve 20:27@ občasný piják

sem ho chtěl hodit do diskuze. No chybička se vloudí, tak tam dám ještě jeden.

Čtvrtek 10. února 2005 ve 20:24@ občasný piják

přidám taky nějakej: Paní učitelka říká dětem: „Dám vám hádanku. Je to lesní zvíře a když mu dám do názvu písmeno D vyjde vám část těla. Co to je?“ Když dlouho nikdo neodpovídal prozradila: „No přece laň. A po doplnění písmenka D máme dlaň. Na to se Pepíček nakloní ke spolužákovi a pošeptá mu: "Sem hned věděl, že to kuna nebude.“

Čtvrtek 10. února 2005 v 18:22® HaD
HaD

> CeP: poslední byl nejjjjjjjj!!! :-)) )))

Čtvrtek 10. února 2005 v 18:12® CeP
CeP

Dívka s přítelem vejdou do baru. Při rozhodování, co si mají objednat, dívka tvrdí příteli, že předcházející večer ochutnala nový, vynikající nápoj a že ho musí také okusit. Dívka si pro sebe objednápivo a pro přítele dvě skleničky, skleničku krémového likéru BAILEY'S a skle­ničku citronové šťávy. Potom mu vysvětluje:

„Musíš vypít BAILEY'S a udržet jej v ústech. Nato vypij citronovou šťávu a také ji musíš udržet v ústech.“

"Mladík na to hledí velice skepticky, ale když vidí jak je nadšená, rozhodne se, že to tedy zkusí.

Nejdříve BAILEY'S: příjemný pocit blaha, je sladké, smetanové, v ústech velice příjemné.

Okamžik O: Následuje citronová šťáva.

Okamžik O + 0,1 sekundy: Krémové BAILEY'S se srazí.

Okamžik O + 0,3 sekundy: Mladíkův obličej dostává barvu citronové šťávy.

Okamžik O + 0,6 sekundy: Mladík váhá, zda má zvracet nebo směs spolknout.

Okamžik O + 1,5 sekundy: Dívka se nakloní k mladíkovi a pošeptá mu do ucha: „Jmenuje se to POMSTA ZA ORÁL“.

A další na konec: Víte proč chlapy tak milují orál??? Kvůli tomu tichu!

Čtvrtek 10. února 2005 v 18:06® CeP
CeP

Kdo má větší cenu? muž nebo žena? . jednoznačně žena. Muž – 2 vejce = 6 Kč, 1 párek = 10 Kč Žena – jedna koza = 1500 Kč, druhá koza= 1500 Kč
a bobr je chráněný zákonem…

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:43® kelt
kelt

Přijde starší paní do obchodu OVOCE-ZELENINA. Paní přistoupí k prodavači a ptá se ho: ˝Co je támhle to vedle těch jablek?˝ Prodavač odpoví ˝okurky˝. Starší pani ho poprosí, aby jí dal kilo, ale každý kus zabalit zvlášť. Prodavač kývne hlavou a udělá to. Pani se opět zeptá: ˝Co je to červený úplně v rohu?˝ Prodavač se otočí a řekne: ˝Mrkev.˝ Ona zase, že chce kilo, ale každý kus zabalit zvlášť. Prodavač už začíná být nervní, ale stejně to tak udělá. Prodavač: ˝Bude to vše?˝ Ale ona se opět zeptá: ˝Tamto černý je co?˝ Prodavač se otočí a řekne: ˝To je mák a na ten se vyser.

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:40® kelt
kelt

Hádá se Američan s Čechem, jestli je trabant auto. Čech se nakonec naštve, nasedne do svýho traboše, třískne za sebou dveřmi. Poté nastartuje, popojede dopředu, popojede dozadu, udělá pár koleček a poté se rozjede. ˝Jo, už ti věřím, je to auto˝, povídá Američan, ˝ale co měly znamenat ty manévry na začátku?˝ ˝Ále…˝ povídá Čech, ˝zabouch jsem si do dveří pampelišku, nešla utrhnout, tak jsem ji musel ukroutit.˝

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:38® kelt
kelt

Víte, čím se zahrnují milenky? LÁSKOU
A ženy? KVĚTINAMI
A tchýně BULDOZEREM

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:33® HaD
HaD

Jak se pozná ideální manžel? Najde milence u ženy v posteli a řekne:

• Klidně pokračujte, já jdu zatím uvařit kávu.

A jak se pozná ideální milenec?

Když i potom dokáže pokračovat!

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:29® HaD
HaD

V sedmnácti letech se děvčatům začíná měnit hlas… z NE na ANO…

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:28® HaD
HaD

„Jede chlapek na Harleyi, cerna kozena bunda, cerna helma a frci si to 250 km/h a najednou vidi, primo proti nemu leti vrabec. A za par vterin PRASK, vrabec narazi do helmy. Omraceny vrabec lezi na zemi, harleyar zastavi vezme ho do ruky a rika si, chudak vrabec, co ted s nim. Tak ho vezme domu, da ho do klicky, da mu tam misticku s vodou, kousek chlebicku a necha ho tak. Vrabec se asi po dvou hodinach probere, a rozhlizi se a rika si: Mrize,. voda,. chleba..... do prdele, ja ho zabil…“

Čtvrtek 10. února 2005 v 17:27® HaD
HaD

Malý chlapec píše Santa Clausovi: „Pošli mi bratříčka!“ Santa odpoví: „Pošli mi mámu!“

Čtvrtek 10. února 2005 v 16:02® pupak

dedek – vo cem se bavite vim bo mi to ta kohouti prdel fsehno vyblafe

Čtvrtek 10. února 2005 v 15:53® Dědek
Dědek

> pupak: nemachruj, je to tak jednoduchej program. co žere ta tvoje mašina? rád bys věděl, o čes se bavíme, co :-)) )

Čtvrtek 10. února 2005 v 15:45® Lovec

> pupak: se neposer, PPS je náhodou super!!!!!!! já nic jinýho nepoužívám

Čtvrtek 10. února 2005 v 15:44® Lovec

> pupak: nesekej patkama bo tě vyperem jak plínu

Čtvrtek 10. února 2005 v 15:34® pupak

dedek – tolovec ! dete s tim PowerPointem do prdele a neposilejte mi tenhle Vilduv shit! Ja vy jantari mam masinu s Unixovym systemem a tohle sracku kterou mate na svejch zasranejch PeCe tam nikdy nenainstaluju a tudis ty vase prasarny neprectu ! ! ! ! ! ! ! ! !