Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. prosince 2006 ve 20:47® Uno
-
inperson>Zdravím,můžu poradit jednu věc , a to zkoušet a zkoušet . Nikdo Ti to nevysvětlí lépe než když se to naučíš sám , čtu hromadu literatury a pořád se dozvídám různé věci např… že na wobler od 14cm jdou hlavně štiky od 70cm a podobně , to samé tvrdit že v mrazu nefunguje třpitka.To hlavní je najít rybu a pak je vcelku jedno jakou nástrahu použiju, samozřejmě zkouší stále nové věci ale v podstatě je to jen kvůli dobrému pocitu .Jediná vyjímla je marmiška , to je 99% nástraha!
- Úterý 5. prosince 2006 v 10:01® pener
-
vagi: tak co japa to vidish tento veekend, testnem někde čudli?
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 20:40® FANY
-
inperson> Napiš,který revír navštěvuješ.Jaký je rybářský tlak a podej zprávy.
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 12:27® dam
-
inperson> to, že se ještě loví na rotačky je zapříčiněno poměrně ještě teplou vodou řek i přehrad. Já jsem se celý podzim více věnoval woblerům než jiným nástrahám a musím oponovat s uspěchy. Používám všechny možné značky a typy, hluboko i mělko potápive, popery atd. Chytám okouny, tlouště, štiky, pstruhy…docela jsem mile překvapen woblwry nakoupenými od Basse a to hlavně typem Banán…sám koukal, co dokážou
- Pondělí 4. prosince 2006 ve 12:22® inperson
-
Zdravím, letošní podzim se mi přívlač docela daří. Je to i díky prodlouženému podzimu. Trápí mě jen jeden detail. Úspěch mám jen s rotačními třpytkami. Podařilo se mi ulovit několik štik, jelců a bolenu. Jediná vada na kráse tohoto skvělého podzimu jsou woblery. Mám jich slušnou řádku a při přívlači vypadají naprosto dokonale, jen jsem na ně doteď vůbec nic nechytil. Žádný dravec, zatím nezaútočil na tuto nástrahu. Nevím co dělám špatně. Věnoval jsem jim moc času a prd. Zkoušel jsem je navíjet pomalu s prutem nahoře, nebo rychleji s prutem nízko. Nemůžete mi někdo poradit čím to je ? Můj závěr je takový, že woblery které používám nepřipomínají dravci jeho ideální potravu. Předem díky za rady.
- Sobota 2. prosince 2006 v 11:37® Georgino
-
Jedete někdo na zimní pohár Ohře?
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 18:33® TORARYK
-
pls kde se to stahuje? nebo stačí jen název stáhnu si to na dc++
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 17:49® scootrovka
-
jo flysim ten už mám v pc asi rok a půl pořád překonávám své rekordy.Toto demo skvěle pobaví.A najdou se tam i parádní rybičky.
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 17:23® troutman2
-
Malá ukázka
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 17:22® troutman2
-
Stačí i dema,teď stahuju Flysim
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 17:19® troutman2
-
Hele chlapi dejte mi nějaký odkazy na stažení her(přívlač)simulátory.
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 14:27® BoBo-Falknow
-
Kubajs: Muškařina
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 13:34® Hony
-
oprava – ženský
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 ve 13:33® Hony
-
ženký
))
- Čtvrtek 30. listopadu 2006 v 9:17® Kubajs
-
co lepší než vláčet????je to snad jen jediná věc!!
- Středa 29. listopadu 2006 ve 22:15® jiris
-
Sander – tak chod na stiky, kdyz ryby neberou
- Středa 29. listopadu 2006 ve 21:58® vagi
-
Sander> Já nejsem žádnej velkej znalec, zkouším u nás řeky i přehradu, někdy vláčku, někdy rybičku, ale když vidím ty hejna malých rybiček, které tam ještě jsou, tak to na to svádím haha.
- Středa 29. listopadu 2006 ve 21:35® Sander
-
vagi > jó, prý je letošní podzim nejteplejší za 45 let
Ale já si nstěžuju, už tak je na mně zima! Ale ryby fakt nějak neberou…
- Středa 29. listopadu 2006 ve 21:25® vagi
-
Sander> Polystyren dávám, ale málo. Jen pár kuliček, že ocas je na dně a hlavička se lehce nadnáší nade dnem. Dokonce jsem i dipoval, ale to už nedělám, protože to nikdy nemělo úspěch. Teď se moc nedaří, ale já to svádím na teplo a spoustu malých rybiček, které ještě všude jsou…
- Středa 29. listopadu 2006 ve 20:26® Sander
-
vagi > tak do té hlavy dej kus polystyrénu. Takhle jsem chytal celý loňský podzim – horní polovina asi jen 5cm okouna s polyšem, 10cm nade dnem…
- Středa 29. listopadu 2006 ve 20:21® vagi
-
Jo jo, to by odpovídalo. Ale tloušť mi nenapadnul. No nic, tloušť ukousne hlavu a rybička tam poletí znova bez hlavy na candoše. Je fakt, že bez hlavy už to nikdy nevzali, ale to už může být náhoda. Uvidíme. Dík za vysvětlení.
- Středa 29. listopadu 2006 ve 20:18® Sander
-
HaD > o tom jsem právě dole psal – rybka, po žmoulání tlouštěm mezi požeráky, vypadá úplně jinak – a jak jsem psal, když už má rybku v požerácích, většinou se sekne. Jenže zrovna v sobotu měl kolega na 4 náhozy s vláčenou mrtvou rybkou 4 záběry ihned za sebou – 3× mu to ohnulo prut vytáhl pouze hlavu rybky. Čtvrtý záběr také neproměnil, ale rybka zůstala celá. A ber v úvahu, že v požerácích to tloušť očividně zdaleka neměl. Také jsme to tipovaly na tlouště, konkrétně ono místo bylo na úlovky této ryby přívlačí celkem bohaté, ale jak říkám, jak to udělal, nevím…
- Středa 29. listopadu 2006 ve 20:07® HaD
-
Sander> tloušť to cvakne požerákem jako nic
- Středa 29. listopadu 2006 ve 20:00® Sander
-
Ale opravdu by mě zajímalo, jak to dělaj. Určitě tomu utržení hlavy rybky napomůže zásek, ale tloušť nemá v pyskách takovou sílu, aby ji mohl dostatečně udržet. A kdyby ji držel až v požerácích, rybka by vypadala jinak a navíc tloušť by se sekl. Fakt nevím…
- Středa 29. listopadu 2006 v 19:56® Kubajs
-
Todle se mi párkrát stalo taky byly jsme takhle jednou na candátech a chytaly jsme na mrtvé plotičky za 5hodin chytání jsme měli kolem 15jízd z toho 12 z toho byly tloušti a třikrát nám to urvalo hlavu plotičku ale myslely jsme že je tam štika která takhle loví
- Středa 29. listopadu 2006 v 15:35® Sander
-
vagi > na 90% tloušť. Tohle dělají rádi. Nevím jak, ale jsou to oni… Stačí nad háček přivázat malý trojháček či ještě lépe jednoháček stejné velikosti, asi 5cm vysoko (podle velikosti rybky)a jistě se dozvíš, co je to zač.
- Středa 29. listopadu 2006 ve 14:34® troutman2
-
To je dobře,že to je asi ještě 5 měsíců,protože si zatim shánim prachy
- Středa 29. listopadu 2006 ve 14:31® skwor
-
troutman: Do veletrhu je ještě času dost
. Já tam budu jenom dokupovat nástrahy, zbytek mám.
- Středa 29. listopadu 2006 ve 14:27® troutman2
-
Sory já zapoměl vlastně příští rok,tak když tam budeš tam se tam možná potkáme:D.J8 si tam chci koupit toho spro rad arca ty voblerky,podběrák a neopreny,co ty
- Středa 29. listopadu 2006 ve 14:25® skwor
-
troutman: Tenhle rok ne, až příští na jaře