Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 15. listopadu 2006 ve 21:36® regulus
regulus

Rybar211> vím, je to tam samej henkl, za jeden den sem urval víc než za celou sezónu, ale ryby tam sou. -:)))

Středa 15. listopadu 2006 ve 20:46® HaD
HaD

sarge> a víš o čem mluvíš, nebo si to jen myslíš?

Středa 15. listopadu 2006 ve 20:29® milano1

Rybar211>Cau rybar!Nepisem koli rybam ale asi si z Brna ze?A poznas Rajhradice?Ja som tam bol na vojne rok pol.Je to davno a zostali uz len spomienky.Tak trochu si mi to pripomenul ked ze si z Brna.Cau.

Středa 15. listopadu 2006 ve 20:08® jiris
jiris

Rabar – na Kr. jsou taky dravci :-))

Středa 15. listopadu 2006 ve 20:03® Rybar211
Rybar211

regulus> diky moc. A neviš neco o kretince?

Středa 15. listopadu 2006 v 19:48® regulus
regulus

Rybar211> vzhledem k tomu, že seš z Brna a díky tvýmu věku nepředpokládám, že bys nějak moc cestoval po vzdáleným okolí. Nevím ze kterýho konca seš, tak to vezmu všeobecně. To kde berou ti neporadím, spíš to, kde je jakási reálná šance na úlovek. Svitava od jezu v Bílovicích až do Zábrdovic, pak už je to horší, nevábný prostředí, ale ne bez šance. Svratka od přehrady až po výstaviště (hotel Voroněž), úsek mezi Voroněží a železničním viaduktem (Opuštěná/Uhelná), není sice úplně blbě, ale vzhledem k regulaci a provozu okolo, minimálně nevábnej a asi tam nic klódnýho nechytíš. Od viaduktu po proudu okolo cyklostezky, prakticky až po Hypernovu. Přehrada – asi největší šance na větší rybu, ale strašná loterie. Ryby tam jsou a hodně, jenže musíš ji najít. Určitě ne bez šance, je Říčka v Mariánským údolí, teda ty rybníky. Pokud vezmu snadno MHD přístupný tak ve Veverské Bítýšce okolo splavu, možná rybník v Ponětovicích.

Středa 15. listopadu 2006 v 18:57® zany

Rybar211>hele já jsem z vysočiny a jsou spíš dny kdy to je super a pak zase dny kdy nemáš drba a ani ťuk na cokoliv.jinak dalečice a jihlava 9 a 10 a markovka jak kdy…

Středa 15. listopadu 2006 v 17:33® sv.va

Rybar211> bohuzel ja ti neporadim.nejsem z jihu,ale ze severu. snad se ti uz brzi nekdo ozve.zatim to musis skouset sam.

Středa 15. listopadu 2006 v 17:14® Rybar211
Rybar211

Ahoj, nemohli byste mi poradit, kde to na jižní moravě letos nejvíc bere? Popř. i revír? dííík moc všem

Středa 15. listopadu 2006 ve 12:03® hubertsvab
hubertsvab

tak na tuten proutek bych si chtěl vytáhnout tajmena nebo pěknýho sumíka!!!!:)

Středa 15. listopadu 2006 v 10:07® pener

tohle je taky zajímavé :-) (takovou rybářskou společnost bych někdy bral) www.gaffmag.net/…_of_gaff.php www.gaffmag.net/…partners.php

Úterý 14. listopadu 2006 ve 22:36® zany

ale vypadá to zajímavě co?????

Úterý 14. listopadu 2006 ve 22:36® jiris
jiris

BigMike – taky mne to napadlo :-))

Úterý 14. listopadu 2006 ve 22:28® BigMike

jiris> Neprobíralo se tedy někde téma – žvejka?:)))

Úterý 14. listopadu 2006 ve 22:13® jiris
jiris

Zajimavy proutek :-)

foto/diskuze/privlac/2006/th-img9892.jpg
Úterý 14. listopadu 2006 ve 21:45® Prichy
Prichy

hubertsvab: no vidis, ze se ti ozval…jinak BM ma samozrejme i clanky, kde jsou fotky…presto dulezity je jak ti woblerek bude chodit (nedejboze i v proudu) kabatek je taky pekna vec, ale co s tim, kdyz to nebude chodit

Úterý 14. listopadu 2006 ve 21:25® BigMike

hubertsvab> Berto (máme hospodáře také Bertu:)), snad už je to na cestě!

Úterý 14. listopadu 2006 ve 20:08® hubertsvab
hubertsvab

BigMike> mohl byste mi prosím poslat nějaké fotky vašich woblerů začal jsem je taky dělat a chtěl bych náké porovnání předem moc děkuji e-mail: cj.17@seznam.cz

Úterý 14. listopadu 2006 ve 20:00® pepino99
pepino99

sarge> no otázka je zda každý kdo kdy velkýho sumce chytil a fotil ví kde a jak ho držet. Spousta lidí ne spousta jo. Na ležícím sumci na zemi není nic špatného, ještě pokud je pod ním podložka stejně jako na tom když ho chytneš a zvedneš. Ale samožřejmě jsou lidé kteří rybu v průběhu focení totálně umordují a pak si myslí že když jí hodí zpátky do vody že jí vlastně pustili. Spousta sumců se takto zabije !!

Úterý 14. listopadu 2006 v 17:45® ladamaj
ladamaj

sarge>k tvé připomínce už jsi přišel vůbec do styku stakovím kolosem.Když ho zvedá tak ho podepírá kolenem.Jinak většinou používají podložky je zde řeč o sportovním rybolovu né o masárně tak pokud tomu nerozumíš tak se zeptej než zde vyvoláš hádku (uplně zbytečnou).-)))))

Úterý 14. listopadu 2006 ve 14:44@ sarge

Příspěvek od Kmasek …po 23. října ve 20:41:23 s parmou… Přijde mi to celkem uhozené a na hlavu postavené, že zde někdo prudí ksrz to, že se dotyčný fotil s parmou na dvoře…Jestli ji pustil nebo ne, tak je to čistě jeho věc, pokud říká, že ji pustil tak ještě lépe…Je to celkem v rozporu s tím jak to každý kritizoval, podívejte se laskavě na fotky v sekci sumců, to že se tam lid válejí se sumci na zemi nebo je drží při focení pod krkem , tak to je bez odezvy.

Pondělí 13. listopadu 2006 v 19:29® milano1

Pre @ M.M. pocuj nemas ICQ?

Pondělí 13. listopadu 2006 v 9:43® Lerak

BM : „nevstoupíš 2× do stejné řeky…“ :-)) ) ať udělají cokoliv, voda si vždy pomůže a většinou upraví koryto k obrazu svému. Někdy to však trvá poněkud déle. Vzpomeň si na povodně 2002, letošní malou jarní…Veškeré zásahy Povodí, které měly řeku po povodních „umravnit“ většinou vzaly za své (viz. Lužnice 5 pod jezem, S.Ústí…). Nejvíc je mi zle z toho, že všechny ty úpravy platíme ze svých „daňových kapes“, že je to stejně na hov*o a jde jen o to, aby některé firmy dostaly kšeft (většinou za úplatu) od nějakého úředníka a pak ji nekvalitně provedly. Ono je pak zase co upravovat a opravovat a penízky se pořád točí…To mě ale vytáčí nejvíc. Ta řeka resp. voda si vždy pomůže, ale ty cáluješ daně na pitchoviny… :-( (

Pondělí 13. listopadu 2006 v 0:01® dzandys
dzandys

BM: No to je v prdeli.:-( ( Takže tam bude podobná stoka jako je u nás Labe.I když to možná velká voda trochu převorá,tak to tam Povodí s úsměvem dá zase do pořádku(za naše love).A to budou příští rok pokračovat po proudu…:-( ((((

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:49® BigMike

Padis> Doufám, ale jak vystelou břehy kamenem, už se toho moc nestane! Voda profrčí a hotovo! Ryby která najede za velké vody, zas pak sjede do hlubší zpět. Nebo je to jinak?

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:34® Padis
Padis

BigMike>i když jedna větší voda a bude to tam vypadat zas trošku jinak

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:33® Padis
Padis

BigMike>tak koukám ,že vám tam udělali zas užitečnou věc co.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:29® BigMike

dzandys> Jo, tam! Poslední normální fotky jste fotili vy:-)) No nic, snad si příroda poradí! A už nebudou příště peníze na úpravu tohoto místa!!!

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:20@ janzo

denyg: hehe, tak to si ma teda dobre pobavil, dakujem

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:04® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

janzo> Já osobně sem dřív vláčel s prutem 2.7 metrů ( uplně bez problémů), 15–40gramů zátěž v domnění, že mám prut 3metry, 10–30 gramů a abych se přiznal, tak po tom zjištění se ten prut zase tolik nezměnil :-D