Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 22:01@ janzo

vagi a denyg: dakujem za odpoved, mne osobne je tych 2,7m sympatickejsich

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:56® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

janzo> Podle mě tam těch 30 číšel zase tolik nedělá

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:53® vagi
vagi

janzo> Co člověk to názor, ale já si myslím,že 3m je už dost. Já mám 2,7m a jsem spokojenej. Na řece, zaroslé břehy, všude křoví, horší manipulace.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:32® Gagi

vagi- Jenže to bys už byl mrtvá ryba s děsně rozpíchanou držkou.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:31@ janzo

Ahoj, prosim vas o radu, ci o vas nazor. Chytavam pri kamennych nasypoch na rieke aj na stojatej vode. Pokusam sa tam lovit zubace na gumu. Do novej sezony by som si chcel kupit novy prut, ale neviem akej dlzky, ci 2,7 alebo 3m. Hlavne na rieke sa mi zda, ze je dlhsi prut vhodnejsi, ale mam pocit, ze s kratsim prutom mam v rukach viac citu. Snazim sa prelovovat hlavne partie blizsie brehu, a neviem sa rozhodnut, ktora dlzka by bola pre mna vhodnejsia. Za pripadnu radu vam dakujem.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:20® vagi
vagi

Nazdárek, nebyli jste někdo o víkendu vláčet na Hrachách? Zajímalo by mě, jak jste dopadli. Já opět nula šupiny. A to jsem vyrazil vyzbrojený čerstvě dokoupenými woblery, gumami atd…
a h…o platný. Ani čudla. Kdyby aspoň nějakej okoun… Přitom nástrahy jedna hezčí než druhá. No já být ryba, tak do nich jdu.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 21:02® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike: No ty vole :-( ((

Neděle 12. listopadu 2006 ve 20:14® dzandys
dzandys

BM:To je tam,jak jsem byly? Tenkrát,když jsem to tam viděl napadlo mě,kdy tam ty magoři dorazí.Moc dlouho jim to netrvalo.To by člověk blil:-( (((

Neděle 12. listopadu 2006 ve 20:10® milano1

BigMike>Su to sprosty barbari inac to ani neviem nazvat.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 20:05® BigMike

Tak nám Povodí zase vtrhlo do revíru!!! Co před 2 roky začali, teď dokončují, opět vyhrabali co šlo na břehy, zarovnali dno, tišinky, vytahali stromy, navezou kamen na břehy a máme proma bobovou dráhu!!! Když jsem to viděl, skoro jsem berečel! Faktem je, že koryto řeky se prohloubylo, vezme více vody, ale ryby? Ty nějak ochráncům přírody unikají, ty má na starosti ČRS a na opačném pólu banda kormoránů a vyder!

Neděle 12. listopadu 2006 ve 14:08® jiris
jiris

milano1– vahu hlavičky tak 5g do metru, pokud je tam proud tak 7g (a pokud velkej proud, tak daleko vic a možny je i jiny zpusob taženy, s proudem nebo proti proudu) a vetsi mekči hačky (kvuli kamenum) a to by bylo, aby to neprislo :-) A to, že to tahaš po dně není občas na škodu.

Neděle 12. listopadu 2006 ve 12:31® milano1

jiris>Nie, chytal som na gumu ale aj tak nic.Vies ked ten zubac sa zavesi ked uz ho pomali vytahujem z vody(teda len pripad zo vcera) asi som tahal rychlo.Nemam skusenosti s gumou a vcera sa mi zdalo ze to taham stale po dne.Tam je hlbka tak meter a este klesla voda.Neviem jednoducho s gumou to neviem,ale budem to skusat.

Sobota 11. listopadu 2006 ve 23:47® jiris
jiris

milano – zase na woblery, zkousel si gumy?

Sobota 11. listopadu 2006 ve 23:31® milano1

Dnes som bol rano jeden maly zubaty si trochu predomnou pospliechal a druhy vecsi mi ukazal bachor pri brehu a zduchol a inac nic moc.Vecer absolutne nichts.....bi­eda.Chytil niekto nieco?

Pátek 10. listopadu 2006 ve 21:31® milano1

M.M.>Vies nepotrebujem klamat, uz som zacal rozmyslat ze vymenim kolegu rybara a kupim novy meter.Ha ha.Je to jedno hlavne ze mame pozitok z rybarcenia a ja si tam hlavne psychicky oddychnem je to proste super byt vonku a nevidiet nikoho.Vies mesto.......kedze z mesta nepochadzam.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 20:39® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tak … zítra po skoro roce bez chytání jedu vyzkoušet pstruhy … tak sem zvědav, co se chytí :-) Nevíte, jak to teďka vypadá s duhákama na Skaličce? Díky

Pátek 10. listopadu 2006 v 17:40® pener

orimp: nefotil:), na tý fotce sem – je to sken fotky z 10let starýho kompaktu, to víš kinofilm žije…

Pátek 10. listopadu 2006 v 16:36® ORIMP
ORIMP

pener> dufam že si nefotil toho tolstol.?Tá fotka je strašná! :-)

Pátek 10. listopadu 2006 v 16:32® ORIMP
ORIMP

M.M: áno :-) ,pozdravuj ich od Mira!

Pátek 10. listopadu 2006 v 16:23® pener

trochu se focení věnuju, a občas ta perspektiva, uhel záběru atd. udělaj i s plotičky žraloka. nejde brát v úvahu velikost ruky, když je blíže k oběktivu než ryba. A proč by si to vymejšlel kdo ví, já věřim že těch 80 měl

Pátek 10. listopadu 2006 v 15:36® jiris
jiris

Láďa – nechci rejpat, ale myslím, že ten Milanuv candat tech 80 mit muze (prave podle te ruky:-)

Pátek 10. listopadu 2006 ve 13:31® Pytel
Pytel

Robur> Asi to bylo za Pytel :-)

Pátek 10. listopadu 2006 ve 13:18@ M.M.

milano1> áno, zdalo sa mi, že je menší. Pomer dĺžky k váhe závisí od genetiky a rastových podmienok.

Pátek 10. listopadu 2006 ve 13:14@ M.M.

ORIMP – áno. Od koho ich mám pozdraviť? Stačí povedať orimp ? Chytáš 2. ligu za Kysuce ?

Pátek 10. listopadu 2006 ve 12:59® Robur
Robur

Pytel, a za co to bylo a proč máš takovou přezdívku?

Pátek 10. listopadu 2006 v 11:26® pener

pytel: jojo správně tušíš že za tlamku to nebylo :-((

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 23:25® Láďa

cercer1>bohužel nebyl jsem ten štastný lovec.

M.M.rovných 75cm

milano 1:nejde o to čím jsi to fotil,ale myslím že těch 80cm je trochu nadsazenejch.Při porovnání dlaně a ryby.Zkus si schválně změřit dlan od zápěstí na konec prostředníčku ±20cm.

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 20:44® milano1

M.M.>myslis ze ten moj nemal taku dlzku?Alebo som to nepochopil?Neviem ako je to s pomerom dlzky a vahy ale pokzde je to ine.Co ty na to?

Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 20:30® milano1

Láďa>Lado mal skutocne 80cm ale vies fotit s mobilom a v tme tak si myslim ze je to v celku dobra fotka.A ten tvoj zubac je pekny kusok.Sranda aky je rozdiel vo farbe.Kazdopadne zubac je nedherna ryba a hlavne ked sa podari ho ulovit nie?

Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 19:00® okoun 1
okoun 1

pener> A na jaké lano?:-)