Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. srpna 2006 v 10:55® skwor
-
kkarlos: A co fišle? Já si včera potahal dva čtyřicátníky tlouště a začíná mi „křupat“ v navijáku, tak se poohlížím po novým…
- Úterý 29. srpna 2006 v 10:43® kkarlos
-
skwor> jo jsem tu ale nevim jesi ziju pac se mi zborila cela MIRANDA a uz pres hodku ji davam dohromady… :-/
- Úterý 29. srpna 2006 v 9:42® skwor
-
kkarlos: Jsi tu? Žiješ ještě?
- Úterý 29. srpna 2006 v 8:34® BigMike
-
Pokud to není velká, zrazená, vyškolená a vyčůraná potvora!
- Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:27® Prichy
-
HaD, jaryn: tak budeme rikat „Stika, pokud je hladova je blbec“
- Pondělí 28. srpna 2006 v 18:07® HaD
-
já když byl s ospreyem, tak jsem chytil během 10 minut na stejnou nástrahu stejnou štiku dvakrát
- Pondělí 28. srpna 2006 v 17:26® jaryn
-
Prichy – asi tak, štika je hltavá a tímsnáze ulovitelná. Přesně ja píše BM. Měl jsem zábšr na plandavku a spadla mi. Dal jsme rotačku a do 5 min.jsem ji vytáhl. Myslím si, že tohle candát neudělá
- Pondělí 28. srpna 2006 v 15:56® Prichy
-
All: candat je rentier, ktery je porad na dovolene…proto jej nemuzu chytit
Bobo: fakt se o tom da polemizovat ze vsech stran, jestli je to dravosti ci blbosti, jaryn mel na mysli ze se rychleji vychyta nez lisak bolen.
- Pondělí 28. srpna 2006 v 11:52® BigMike
-
Tak snad už ta pravá:))
- Pondělí 28. srpna 2006 v 11:51® BigMike
-
Jo štiky! Není to tak jednoznačné! Je to sice stanovištní ryba, tudíž snáze vystopovatelná a chytatelná než candát, ale… Když namá svůj den, jako by tam nebyla a kor větší kusy. Ty i když svůj den mají, někdy jsou tak opatrné, že to hlava nebere! Asi to znáte, někdy jdete úsekem bez ťuknutí a druhý den tam vytáhnete za hodinku na 100m třeba 10 štiček do 50 a jednu 70tku! Kdysi, je to pár let jsem měl na prutě 5× štiku, odhadem přes 80 cm (ani jednou jsem jí nezvedl), pokaždé na rapalu 9 cm v barvě duháka a pokaždé to pustila! Třeba jsem jí 2 minuty vodil a pak fííí, rapala z vody a pěkně rozžvejkaná a děravá! Nechápal jsem! Na nic jiného nereagovala! Dokonce jsem jednou už tak přisekával, že jsem rapalu v její hubě utrhl, za 3 dny jí prubnul znova – zase skočila, ale opět pustila a …Pak se zvedla voda a byla pryč!
- Pondělí 28. srpna 2006 v 11:00® Tomash
-
BoBo-Falknow> Ještě líp – candát je sběratel…
- Pondělí 28. srpna 2006 v 8:07® BoBo-Falknow
-
HaD: Já ne
- Pondělí 28. srpna 2006 v 7:47® kkarlos
-
HaD> Hezky jste se umistili, priste to snad bude lepsi…
- Pondělí 28. srpna 2006 v 7:36® HaD
-
BoBo-Falknow> s tím slůvkem převážně bych možná polemizoval
- Pondělí 28. srpna 2006 v 1:00® BoBo-Falknow
-
Prichy: Jasne, ale neni to inteligenci ci blbosti dane ryby. Je to dano dravosti, stika je proste dravec kazdym coulem, kdezto candat je prevazne mrchozrout.
- Neděle 27. srpna 2006 ve 23:50® Prichy
-
Bobo: jasne…zkusena je lepsi, ale je dle me lepe polapitelna nez candat..(stejneho stari)..muzeme o tom diskutovat a moc opravdovych faktu nenajdeme…je to vec nazoru
- Neděle 27. srpna 2006 ve 23:49® Prichy
-
Láďa: ted vazne, pokud vis a cekas tam stiku, mas rozhodne vetsi sanci ji dostat nez okouna nebo candata......jsou proste opatrnejsi (prosim nepitvat…je to ±) Proto stika napr „splavena“ po povodnich na zahajeni nema moc sanci…vetsinou se chytne hned (u nas mame za posledni leta hned nekolik prikladu) povesi se na plotici s lankem co se pouziva na rucku u skodovky a jeste za sebou tahne 200gr „splavek“ (vse samozrejme vybarveno v extremu)
- Neděle 27. srpna 2006 ve 23:48® BoBo-Falknow
-
No já myslím, že blbá je leda štička, štika už ne.
- Neděle 27. srpna 2006 ve 23:42® Prichy
-
Láďa: no kdyz se kdejakej blbec prezere, nebo mu je blbe po opici, tak ho taky nepremluvis, ani na domaci klobasy
- Neděle 27. srpna 2006 ve 22:57® Láďa
-
All:no nevím jestli je štika blbec.I když do nedávna jsem si to taky myslel,ale jedna štička na Lužnici mně přesvědčila že až tak hloupé nebudou.když nechce žrát tak jí nedonutíte ani omylem a potom to vypadá že tam žádná není.
- Neděle 27. srpna 2006 ve 22:10® Džon
-
Tomash: Gratuluju, pěknej candoš
- Neděle 27. srpna 2006 ve 21:17® HaD
-
jaryn> nebude to taky tím, že štiky se do jednoho proudného fleku nekoncentrují? Ale to, že je tam štik jak šafránu je pravda, to souhlasím.
- Neděle 27. srpna 2006 ve 12:07® Prichy
-
mam pravdu? stika je blbec
.....ja to tedy nahlas nikdy nerekl, ale plne souhlasim. Ale vem si, ze candat ci okoun neni takovej blb a stejne je tam nechytaji…ovsem, kde je pravda vi s nej pravdepodobnosti VF…neb jde o „jeho“ prehradu. Jinak tam tchan koupil chaticku, tak se dopredu informuju
. Osobni zkusenost, ze okounu tam nachytam proti sousedni prehrade velmi malo a male…cim to je si rici netroufam.
Jeste jeden postreh…pri brozeni travou jsem dvakrat na neco malem slapl…dle tvaru tela to asi stika nebyla
- Neděle 27. srpna 2006 ve 12:01® jaryn
-
prichy máš pravdu, štika je blbec a tak jsou její stavy zdecimovány a bolen se dobře množí a je příliš opatrný tak jeho stavy oproti jiným dravcům narůstají. Nej šance na ulovení je pod jezem kde nemá moc času si nástrahu prohlédnout. HAD trvdí(já tomu moc nevěřím), že se jich z jezu kam chodíme vzalo asi 100ks(ne ulovilo, těch bylo více). K dalšímu jezu to je asi 2 km. Když počítám, že ne všichni boleni vyjeli do jezu tak jejich obsádka, na rozdíl od ostaních dravců, musí být slušná.
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:53® jaryn
-
BM – tady vidíš co se ti honí nejen v hlavě, pak se nediv, že málo chytáš
- Neděle 27. srpna 2006 v 11:37® BigMike
-
Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek o bezvadným sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho neukázala…
- Sobota 26. srpna 2006 ve 22:10® BigMike
-
František> Není zač:)) Kruci, nějak se s nimi budu muset naučit chytat i já:)) Kdybys měl cestu, tak se stav na pokec, marodím s kotníkem.
- Sobota 26. srpna 2006 ve 21:39® František
-
Před časem mi BM věnoval hrst „domadělaniko“ woblerů s tím, abych se o ně podělil se svým švárou. Těžké, těžké bylo vybírání, no nakonec jsem si nechal dva. Dneska jsem je poprvé testoval(Lužnice VI.) a zadařilo se! Štika 58cm pak její menší kamarádka 50cm a jako bonus dva vypasení okouni. Všechno během chvilky. Takže Majku vřelý dík.
- Sobota 26. srpna 2006 v 16:22® Prichy
-
jaryn: zcela vazne jsou reviry, kde vim, ze by mistni byli radi, kdyby tam nekdo prisel „vymlatit“ par bolenu s tim, ze vytlacili puvodni dravce…co je na tom pravdy nevim…ale asi je nekde bolenu fakt moc
- Sobota 26. srpna 2006 ve 12:42® jaryn
-
BM místo woblerů můžeš vyrábět boilie a na vozíčku se k vodě dostaneš