Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. srpna 2006 ve 13:02® hajan
-
Prichy> Jo, ten je pod vodou hodně často.
- Středa 23. srpna 2006 ve 12:42® skwor
-
hajan: V Nižboru kemp není už pár let.
- Středa 23. srpna 2006 ve 12:35® Prichy
-
Pida1: tam, kam se dostanes ze brehu ne…jinak nevim
- Středa 23. srpna 2006 ve 12:35® Prichy
-
hajan: jaj beroun…tam jsem byl na vojne (kemp musel byt pod vodou pri povodnich vid, kdyz jsem videl jak vypadal autobusak (v televizi))
- Středa 23. srpna 2006 ve 12:14® hajan
-
skwor> Jinak kenp je v Berouně a pak až v Nižboru.
- Středa 23. srpna 2006 ve 12:13® hajan
-
skwor> Já tam o žádným kempu v Hýskově nevím, v létě jsem viděl pod jezem nějaký stany, ale myslel jsem, že je to na černo.
- Středa 23. srpna 2006 v 11:40® pida1
-
Prichy> já nejraději chytam na rotajdy a když se setmí tak na gumy, občas se pak ještě nějakej okoun splete. Pod kostelem sem ještě nebyl, tam sou taky bouračky viď?
- Středa 23. srpna 2006 v 11:37® Prichy
-
Pida1: ja nemam lod, tak jsem vetsinou ze brehu…ted jsem byl nekolikrat u kostela…zkousel jsem hloubku a melcinu…je to tam krasne vedle sebe. Okouny chytam nejradsi.. Zkousim popa, rotny, pozdeji gumy…
- Středa 23. srpna 2006 v 11:32® pida1
-
Prichy> Jo já na malou taky moc nejezdil, páč sem tam většinou nic nechyt, ale teď mně mrzí, že sem nikdy nezkusil přítok. Chytal sem na velký za vyjaduktem na velký proti Mechoví, v létě se tam dali lapnout pěkný okoši. Teď jezdim na bouračky na cestu.
- Středa 23. srpna 2006 v 11:30® Prichy
-
pida1: na malou na kapra na velkou na dravce…priznam se, ze malou drace jsem moc nezkousel…na velky mi pripada, ze mam vetsi „svobodu“
- Středa 23. srpna 2006 v 11:28® skwor
-
hajan: Nevíš, jestli je ještě v Hýskově ten zkur..... kemp?
- Středa 23. srpna 2006 v 11:28® pida1
-
Prichy> Jo máš pravdu, ale stejně, obyč stráž tam taky skoro nevidíš. Kam jezdíš na Jesku na malou?
- Středa 23. srpna 2006 v 11:25® Prichy
-
Pida1:jj…presne, no a rekni sam, potrebujes profi straz, aby zamezila tomuto, pokud se nekdo takto chova, stejne to nakonec vyplave na povrch
- Středa 23. srpna 2006 v 11:20® pida1
-
Prichy> Asi mám pocit že vím o jaké (Všebořské?)partě mluvíš . No tak těm to asi nedojde. A i si troufám trvdit že maj dost velkou zásluhu na tom že z Jesky candoši pomalu mizí. Možná je to tim že vysadit candoše je dost drahá záležitost, raději nasypou kupu kaprů co zbyli z vánoc. Dřív sem si mysle že na tom maj dost velkou zásluhu stáťáci, ale ty sou tam odjakživa. Díky nim sou v jesce pěkný duháci :o)
- Středa 23. srpna 2006 v 11:10® Prichy
-
pida1: oj, ty jsi ze Sokolova, to jsem nevedel, tak ti reknu jednu vec, znam lidi z jesenice, co brali i 7 candatu za den…ja jim to rozmlouval. Oni umi nachytat – ostatni ne…mysli si. Slysel jsem argumenty oni to „stataci“ stejne slovi, a ryb je tam dost, jen se „to“ musi umet atd. Candat 35–40cm (mimochodem chyceny na maly, takze o vytazeni z hloubky nemuze byt rec) – tzv „rohlik“ sel domu. Vsichni vedeli o koho jde a jaka parta lidi to je (ted myslim i lidi kolem RS…ale jmenovat nebudu). Prestoze se obcas zkusili zasahnout…bylo to marne. A ted…uz druhy rok jsou jejich ulovky vice mene mizerne…vsichni nadavaji, ze tam nic neni apod. Takze kdo s cim zachazi…atd. Mozna, ze jim o i dojde…nebo alespon nekomu z nich…
- Středa 23. srpna 2006 v 10:58® skwor
-
hajan
- Středa 23. srpna 2006 v 10:58® hajan
-
skwor> Já vím, sleduju tě draku.
- Středa 23. srpna 2006 v 10:57® skwor
-
hajan: Já chytám spíš jemnější vláčku a zaměřuju se hlavně na tloušťáky a boleny.Ty letos docela jdou (mám 57cm, 55cm a včera 56cm)
- Středa 23. srpna 2006 v 10:54® hajan
-
skwor> Můžem to někdy zkusit, ale musím tě předem upozornit, že mi to moc nejde. Letos mám akorát slušnýho candra 70, nějakýho boleně, a pár sumčích miminek.
- Středa 23. srpna 2006 v 10:43® skwor
-
hajan: Od Berouna po Zbečno. BTW Jsem si až teď všimnul, že jsi skoro „soused“. Nevyrazíme někdy na dravce?
- Středa 23. srpna 2006 v 10:37® HaD
-
Láďa> pěkně jsi to vystihl s tou nechutí k čištění a kuchání
my včera chytili jedlýho sumce okolo metru a uvažovali, zda ho vzít, či ne. Já letos ještě žádnýho neodnesl. Ovšem při představě té práce s tím kucháním atd. jsem se poměrně rychle rozhodl, že bude znovu plavat a k obědu si dnes dám u Zdendy výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem. Bude to taky výborný a hlavně bez práce. Už se těším
) Jo a taky jsem byl přežranej řízků z hříbků, takže hlad nebyl
- Středa 23. srpna 2006 v 10:07® pida1
-
Prichy> Jo vím není to jednoduché, ani nevím o jakém rybníčku mluvíte. Fakt je ten že všechno kazí peníze a přístup rybářů ( a pytláků), dost to ovlivnilo i otevření hranic. Párkrát už sem slyšel proč si nevzít o pstruha víc, když sem jedu takovou dálku, nebo vzal sem si jich pět, protože sem letos ještě nic nechyt. A to je podle mně to proč je ryb míň. Plno lidí prostě vidí jen to kolik dali za beňoš, nebo výbavu a rádi by many zpět. O nájezdech rybářů z Ukrajiny ani nemluvim. Nadruhou stránku ( možná se tě dotknu) mi vadí že třeba na Jesenici potkám porybnýho jednou za rok na zahájení, kdy přijedou na člunu a víckrát ne. Kdyby to tam prošli alespoň 5× do roka, tak by to pro pytláky budilo alespoň malinkej pocit ohrožení. Sou vody, kde stráž potkáš docela často a tam se rozhodně nedějou věci, jako u vody, kde nechodí.
- Středa 23. srpna 2006 v 9:55® Prichy
-
pida1: promin, profi straz ti nepomuze, ani na ni nemame…uz se to tu (i jinde) probiralo. Raf ma asi pravdu, ze ten nas rybnik je prilis maly. fikus ma pravdu, ze poustet by se melo od malych k velikym (lepe se to rybar uci a jedna trofejni stika v rybniku nas stejne nazachrani…a je to vetsinou zajem uzke skupiny).
ostatni nema cenu komentovat.....jen zase jako vzdy poznamka k tomuto tematu..nikdy se to neda uhlidat, clovek musi sam, a jakekoli nasili na radoby maseje (radoby, protoze dnes uz je tak oznacovan i clovek dodrzujici RR) je kontraproduktivni
- Středa 23. srpna 2006 v 9:40® pida1
-
Pánové, myslim si že jde jen o to, aby se každej u vody choval tak jak má, proč by si rybář nevzal dva mírové kapry, když může. Problém vidím v tom že sou mezi námi vydry, které neví kdy přestat a nejlépe po nachytání více kusů ušlechtilých ryb je pak třeba prodávaj do hospod a podobně. To je podle mně průser. Možná by se to vyřešilo profi stráží, klidně si 300Kč za rok připlatim, aby měli na vejplaty a aspoň by se na revírech párkrát ukázali.
- Středa 23. srpna 2006 v 9:14® fikus
-
Raf> Nechtěl jsem již reagovat, jak psal Láďa, ani já nemám chuť vejít do nějakých půtek, ovšem nedá mi, abych nereagoval na to co jsi napsal Tomashovi. Právě tím, že vezme největší rybu dá možnost těm menším dorůst. Zkus si prosím přečíst článek na který jsem tu dal odkaz o pár příspěvků níže. Není to žádné přesvědčování, ale jen názor na dané téma z jiného úhlu pohledu. Pro ty které to zajímá dávám ještě jeden odkaz na další článek, který je doplňující k předešlému. Je to rozhovor s panem Kudlákem. www.monfish.com
- Středa 23. srpna 2006 v 8:41® Raf
-
Na to abychom pravidelně brali ryby domů je náš český rybník příliš malý. Kdo si to neuvědomuje je sobec nebo hňup. Nikdy tu nebudeme mít dost ryb na to, abychom se všichni najedli (a rodina) a pořád mohli efektivně a uspokojivě chytat. Můžeme mít jen dost ryb na to, aby nás rybařina bavila. To ale musí začít každý od sebe.
Tomash: U tebe je problém tvoje taktika: „Chytil jsem 10 candátů a 5 štik. Vzal jsme si "jen“ ty dvě největší ryby. Štiku 71 a candáta 63." Při pouštění jde z mého pohledu především o to, aby se ryba mohla dorůst trofejního rozměru. Proto v mých očích děláš to nejhorší co můžeš. A nepochybuju o tom, že to tak děláš kvůli masu. Z velké ryby je ho více.
- Středa 23. srpna 2006 v 6:22® hajan
-
skwor> Kam chodíš na Berounku? Přibliž jen úsek, ne přímo fleky… Já v okolí Berouna, mírně nad, ale hlavně hodně pod, až ke Karlštejnu.
- Úterý 22. srpna 2006 ve 23:57® Láďa
-
Tomash>jo on by to nebyl problém,kdyby se to nestavalo pravidlem.Hlášky tipu chyt mně štiku,druhej chce candáta,třetí by nejradši obojí no že bych se na ně nevybodnul.Mazejte do Teska!!!!
- Úterý 22. srpna 2006 ve 23:53® Láďa
-
All:prdíme na to,nebo se to zvrhne k osobním útokům,jako je to tady i na konkurenci občas k vidění.
A já nejsem zastancem vše pustit,ale kdo se s tím má čistit a kuchat
))
- Úterý 22. srpna 2006 ve 23:47® Prichy
-
fikus: peknej clanek......