Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. října 2009 v 19:59® CasperForever
-
chlapi mám problém s prutem… dnes sem byl s bluesharkem na vláčce… a nemůžu oddělit děličku… páčil sem to ze všech sil ale ne a ne díly oddělit od sebe… co s tím?? díky Fanda
- Sobota 17. října 2009 v 19:54® dam
-
troutkiller> se Steezem jsem už taky chytal, ale už to není pro moje chytání, já těm větším rybkám moc nedám, ale jsou to hodinky
- Sobota 17. října 2009 v 19:49® troutkiller
-
dam> Mně ten navi dostal po prvním zatočení!Ted jen šetřím na Steez Branzino a mužu umřít
- Sobota 17. října 2009 v 19:24® dam
-
troutkiller> no tak takovým candošem můžeš naštvat spoustu rybářů
já jsem stejně rozhodnutý, už jsem s ním nějakou dobu chytal a je to lahoda
- Sobota 17. října 2009 v 19:15® troutkiller
-
dam> Pokud jde o foto ryb tak ty mám pouze v mobilu!ale jednu dával D martin k sousedum
Já na to foceni moc nejsem
Toho candoše jsem poslal kamarádovi Alešovi kterej chytal První ligu v přívlači a ten mi řekl at ho neseru
- Sobota 17. října 2009 v 19:04® dam
-
troutkiller> pošli nějaké foto, ať se hecnu, asi přikúpím
- Sobota 17. října 2009 v 18:34® troutkiller
-
macino ambrossiny> Ještě jse zapomenul dodat pro štouraly přez výdrž
na to XPčko mám za jeden den candoše 92 a tři fousky 120,144a145,na chodu při tahu takové obludy nebyl žádný problém zaznamenán:-
- Sobota 17. října 2009 v 18:24® troutkiller
-
macino ambrossiny> Do nedávna bych se za Shimano rval jak indiánskej pes
jednou jsem si zatočil Daiwou a Shimáno má utrum!Pořídil jsem Infinity Q XP a Infinity Zaion,mám pocit že shimáno už si nikdy nepořídim.Daiwa má máslovej chod,žádné vule a je krásná!
- Sobota 17. října 2009 v 17:45® Malovec
-
Tak dnes jsem s kámošem vyrazil zkusit nový vláčák , kámoš chytil dvě štičky na svůj prut a když jsem si šel odskočit tak jsem mu půjčil na vyzkoušení můj novej vláčák asi na třetí hod chytil tolstolobika 112cm , já si dneska ani neškrtnul ale aspoň jsem viděl jakou má prut akci
- Sobota 17. října 2009 v 15:08® macino ambrossiny
-
dam> to jo povoluje se stejně…tak teď si mi dal brouka do hlavy
asi budu muset v brzké době zkusit nějakou tu daiwu
…napadlo mě že se zeptám ještě scanixe vím že ten má FB a caldii tak mi rekne své dojmy díky za info
- Sobota 17. října 2009 v 15:07® Kubah
-
A navijáčky jsou objednaný
- Sobota 17. října 2009 ve 13:10® dam
-
macino ambrossiny> to jsem nikdy nesledoval, hlavní je, jestli se ti poviluje stále stejně vlasec při stejné zátěži
- Sobota 17. října 2009 ve 13:09® dam
-
macino ambrossiny> no myslím si, že když si vezmeš do ruky navijáky od Sh. a D. ve stejné cenové relaci, tak D. už z ruky nepustíš
- Sobota 17. října 2009 ve 12:37® macino ambrossiny
-
dam> jak jsi to myslel neni srovnatelné?
- Sobota 17. října 2009 ve 12:35® macino ambrossiny
-
dam> oprava mám FC 2500 brzda brzdí na jedničku plynule ale jak rikám povoluju a zároven zkousim pokazdé o kolik se utahla a prijde mi to porad stejne a naraz pootocim o pár cvaknutí a přituhne
- Sobota 17. října 2009 ve 12:32® skwor
-
macino ambrossiny> Tak to jo, FC se mi docela zamlouval taky. Má tu kličku řešenou jinak, vůle skoro odpadá.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2009 12:33:06 uživatelem skwor. - Sobota 17. října 2009 ve 12:31® macino ambrossiny
-
skwor> Mám twin power FC!!! oprava
- Sobota 17. října 2009 ve 12:27® dam
-
Hany> já jim dávám dost na prdel, ale stačí jen nechat vyměnit pružinky a valí dál v absolutní pohodě…je fakt že přechod při lovu ze Siria na Airity je jako přijet v hadráku a odjet v meďáku…ale dá se to
- Sobota 17. října 2009 ve 12:24® Kubah
-
dam> Siria jsou parádní mašinky, taky mám…
- Sobota 17. října 2009 ve 12:20® dam
-
skwor> ta šíře cívky je super, to byl jedn z důvodů, proč jsem ji chtěl. Chytám s ní vlasce od 0,08 po 0,14, nyní trochu přitvrdím na candáty, ale jen nepatrně…pokud příjdeš postupně o několik metrů vlasce, tak to na hodech není vůbec znát…tedy pokud nejsi už na uzlíku
- Sobota 17. října 2009 ve 12:17® dam
-
macino ambrossiny> psal jsi, že máš FB? Já mám FC 1000 a jsem docela spokojený, ale mám ho na specifické chytání. Na 2500 jsem slyšel dost nehezkých připomínek. Měl jsem v ruce i toho červeného, nemůžu si vzpomenout na název a příjdou mi oba stejní. Dokonce jsem našel chybu i ve Stele…u té brzdy je hlavní, jestli ti správně odvíjí, toto utahování nemá na nic vliv. U Daiwy to ale cvaká krásně a jemně
- Sobota 17. října 2009 ve 12:08® skwor
-
macino ambrossiny> Upřímně řečeno, na vláčku bych si šímo asi nekoupil. S twinem 2500 FB jsem letos několikrát a chtít šestku za naviják s takovou nehoráznou vůlí na kličce je docela drzost. Vadilo mi to, u vláčky bych se přes to asi nepřenesl. Ta caldie měla sametový chod, bylo to o něčem jiném. Navíc se mi líbí široké daiwa-cívky.
- Sobota 17. října 2009 ve 12:07® macino ambrossiny
-
dam> Chtěl jsem se zeptat u toho twina FC co mám nově mi příjde že brzdu utahuju a ona klade pořád stejný odpor a potom naráz během malého pootočení přituhne je to normál je to tím že není ještě rozchozený?
- Sobota 17. října 2009 ve 12:07® dam
-
skwor> Zauber je výborný naviják, ale dnes už bych ho také nebral.....ovšem i tak si rád vyrazím se Síriem a jsem pořád spokojený, přitom je to rozdíl 5-ti tříd
- Sobota 17. října 2009 ve 12:05® dam
-
macino ambrossiny> hodnotíš nesrovnatelné, tedy pokud budeš ve stejných cenových relacích
- Sobota 17. října 2009 ve 12:05® dam
-
Hany> nezbývá mi nic jiného než tiše závidět
- Sobota 17. října 2009 ve 12:05® macino ambrossiny
-
Mám teď nově twin power 2500 FB a velká spokojenost ale pokukuju i po daiwičce abych je mohl porovnat
- Sobota 17. října 2009 ve 12:03® macino ambrossiny
-
Zdravím pánové jak hodnotíte mezi sebou shimano a daiwu?
- Sobota 17. října 2009 ve 12:03® Sander
-
Hany > máš to koukám zařízené stejně jako já, jen po té kávě půjdu mušit, ne vláčet. A večer už na tresky také konečně vyrazím.
- Sobota 17. října 2009 ve 12:02® skwor
-
dam> To bude hezká sbírka
Teď jsem měl od kamaráda nabídku na ryobi zauber 2000 za třetinu běžné ceny. Před rokem bych po něm skočil, dneska už ne.