Revír tvoří
propadlina po těžbě zemin v k. ú. Hlučín135,0 ha
Celoroční zákaz lovu ryb platí v oploceném objektu sportovně rekreačního areálu, 50 m na každou stranu u vypouštěcích objektů - vyznačeno tabulemi.
Ostrov je chráněnou oblastí vodního ptactva - lov ryb zakázán. Parkování vozidel je povoleno minimálně 15 m od břehové hrany revíru a je přísný zákaz parkování na travnatých plochách, příjezd automobily k vodní ploše povolen pouze po zpevněných cestách. Na revíru je zakázáno označování lovných a krmných míst bójkami, zakázáno z důvodu rekreačního statutu vodní plochy. Při měření a fotografování ryb je nutno použít navlhčenou podložku.
Na revíru je zakázáno stanování a umisťování obytných přívěsů, karavanů apod. Lovící, který bude pro přespání používat přístřešek nebo bivak, je povinen mít v místě pobytu chemické WC, a to z důvodu udržení čistoty okolí. Každý lovící může mít pouze jeden bivak (přístřešek) a bude zabírat max. 3 metry břehové hrany. Po ukončení lovu bude neprodleně bivak (přístřešek) odstraněn.
Platí přísný zákaz vylévání použitého chemického WC na revíru a na přilehlé pozemky.
V roce 2021-2022 bude na tomto revíru probíhat revitalizace jezera. Lov ryb bude povolen dle aktuálních možností a situace. Veškeré informace budou na webových stránkách a na revíru budou umístěny informačních tabule. Lovící jsou povinni respektovat cedule se zákazem vjezdu a zákazem vstupu.
NA REVÍRU PLATÍ NÁSLEDUJÍCÍ USTANOVENÍ:
1. Úlovek amura bílého, štiky obecné a candáta obecného a jejich kombinace je omezen na 2 kusy měsíčně.
2. Nejmenší míra nástražní rybičky je 25 cm, lov povolen pouze na celou rybičku.