Chytej.cz

Moje první zimní vycházky

Sobota 19. března 2016 ve 23:16 vložil(a) CleverCarp Černý | Úlovky | 1.549 zhlédnutí

Zdarec mazanec děti. Se zpožděným termínem nahrávám slíbené video. Je sice delší, ale zpracovával jsem ho na novém programu. Tak doufám, že bude vše OK. Toto video bych zaměřil spíše na feeder. Omlovám se, že video není v HD, všimnul jsem si toho až při nahrání na YT.

(Jsem taky zvědavej kdo to dokoukal do konce!) :-D


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 10:16/10:16
  • autor snímku: CleverCarp Černý
  • datum natočení: 12.3.
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

3 hodnocení, v průměru 2.7 hvězdičky

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Středa 20. dubna 2016 ve 21:28® Vladko

Klobasa na kukuřici tolik nezáleží já chytám na mraženou a ryby chytim …

Středa 23. března 2016 v 15:06® Klobasa
Klobasa

CleverCarp Černý> Tobě možná, prasata jí mají daleko radši. Věř mi, pár sezón už jsem s tím experimentovat zkoušel.

Středa 23. března 2016 ve 12:33® Draky
Draky

CleverCarp Černý> Je to tak jak říkáš, bonduelka je taky jen taková reklamní masáž. Určitě se najde i marná kukuřice, ale asi jich zas takové množství nebude (já zatím na žádnou takovou nenarazil). Stačí, aby byla hezky sladká, žlutá a chutná. V tom krmení jí na zimní rybolov bylo dostatek, osobně kuku v zimě zátkuju do krmítka, díky tomu si přesně určím kolik jí do vody naházím a pokud budou následovat rychle záběry za sebou, tak rybu nepřekrmím, protože jednoduše přestanu kukuřici dodávat, případně silně omezím.

Ještě bych doporučil si lépe pohrát s tou krmnou směsí, byla jak beton, takže ve vodě nemohla správně pracovat a co se týče těch hrudek, tak to vadí hlavně a zejména v zimě. Ryba má možnost nasávat velká sousta a je brzo plná, navíc se to krmení v té vodě tak hezky neuvolňuje. V létě bych to klidně taky oželel, ale ta zima chce více pečlivosti bohužel. :-)

btw: správný dip dokáže občas v zimě zachránit marnou situaci a nemusí to být jenom ten „kaprařský“, kolikrát stačí šťáva, kapka alkoholu, sladidlo, nějaký druh koření, v zimě a na jaře velice rád používám kari. :-)

Jinak ryby si nachytal, takže dobrý ne? :-) ;-)

Tento příspěvek byl editován Středa 23. března 2016 v 11:35 uživatelem Draky.
Úterý 22. března 2016 v 18:12® CleverCarp Černý
CleverCarp Černý

® Klobasa Mě mezi bunduelkou a tímhle nepřijde zas takovej rozdíl, oboje chutná stejně! :)

Pondělí 21. března 2016 v 11:49® Klobasa
Klobasa

Šetříš tam kde nemáš a sice zbytečně na té dominantní kukuřici, místo tý sračkový plechovky za pár kaček si kup radši kvalitní bonduelku a dvě celozrný housky. Ty ostatní blbosti jako ty dipy a boostery už pak nebudeš potřebovat, na vesnickej rybníček stačí hlína a strouhanka. Stejně ti ty dobře myšlené rady do dvou vteřin vyletí druhým uchem ven, tak je to asi jedno. Ale na druhou stranu klobouk dolů a dobrý a pozitivní na tom je, že se chováš k rybám pěkně a něco ti tam možná zůstane, každý mladý ucho to neumí, proto ti i napíšu co zapomínám doma když jdu k vodě. Většinou doma zůstane manželka a dvě děti.