Chytej.cz

Zátah u Horního Jiřetína: Rybáři tam zkoušeli nepovolený noční l

Úterý 15. července 2014 v 11:33 vložil(a) HaD | Od vody | 4.552 zhlédnutí

Na kontrolu rybníků v okolí Horního Jiřetína vyrazili v noci z pátku na sobotu členové rybářské stráže. Zjistili několik případů nepovoleného nočního lovu. Reportér e-mostecka.cz byl exkluzivně přítomen. Z kontrol vám přinášíme videoreportáž.


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: neznámá
  • autor snímku: neznámý
  • datum natočení: 2014
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

2 hodnocení, v průměru 4 hvězdičky

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Neděle 7. září 2014 v 10:46® malamut
malamut

Morisak> jen idiot přehlídne kost z osmdesátky. Slepice nemám a všechny ponechané ryby si sežeru sám. A ty se poser, ale bacha, aby ti neprdla žilka, nerad bych platil daně na krypla, kterej si za to může sám.

Pátek 5. září 2014 v 11:41@ Morisak

Jestli si s klidnym svedomim vyudis osmdesatku tak ses teda peknej kkt … Takovy lidi miluju sezrat vse co chytim ze ? Pak to doma nasekat a povarit slepicim ( taky sem to videl ) doufam ze zadnou osmdesatku nikdy nechytnes … a preji ti hodne zaskocenejch kosti ..

Pátek 18. července 2014 ve 23:10® malamut
malamut

vitana> naštěstí to, pro co ty jsi, není vůbec podstatný. Jestli chceš kapry nad 60 pouštět, tak je pouštěj, já si klidně vyudím osmdesátku a žádný šašek mi v tom nezabrání. Požadavek na nonstopku nekomentuju, nemám chuť nikoho urážet.

Pátek 18. července 2014 ve 20:28® BigD

vitana> Pravdu díš kolego.. Teď jsem na dovolené na východním Slovensku a je to o něčem jiném. RS má status veřejného činitele, pokud mají zbroják, tak s sebou můžou nosit i zbraň. Chodí minimálně ve třech a mají právo prohledat všechno, včetně auta. V případě potřeby tě násilím zadrží do příchodu policie. Místní čmoudi si dávají sakra pozor.. Dřív to tu rabovali i se sítěma, ale teď je na obecním úřadě vyvěšený kontaktní telefon a pokud někdo zmerčí pytláky,stačí zavolat. Max. do hodiny jsou na místě. Na řece Úh, Laborec a Ondava jezdí stráž i na raftu.

Úterý 15. července 2014 ve 22:19® vitana

Je dobře že se konroluje i v noci, ale RS by se spíš mĕla zaměřit na pytláky z řad členů. Tam vidím velké nedostatky. Posílit legislativu a pravomoce RS. Vždyť RS nemá právo kontrolovat ani kupříkladu batoh. Každopádně jsem pro 24h způsob lovu v letním čase a systému 60+ (kapr nad 60cm pouštět v místĕ ulovení zpět do revíru).