Chytej.cz

Protržení hráze Jordánu

Pátek 28. prosince 2012 v 16:12 vložil(a) HaD | Pořady Chytej TV | 6.747 zhlédnutí

Provizorní sypaná hráz rozdělující táborskou nádrž Jordán se provalila a voda zaplavila plochu, ze které dělníci odstraňují bahno. Protržení způsobila obleva a velký nápor vody přitékající do Jordánu. Nikomu se nic nestalo, na místě nikdo nepracoval.


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 3:30
  • autor snímku: CHYTEJ.TV
  • datum natočení: 2012
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

10 hodnocení, v průměru 4.4 hvězdičky

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Středa 2. ledna 2013 v 10:04® feedermix

Ryby co prošly do řeky to určitě přežijou protože se jim ty žábra v řece pročistí kdo si myslí že se na rybu špatně podívá a je po neví nic o rybařině, myslím že nejchoulostivěší ryby jako candoši to asi budou mít v převážný většině spočítaný, ale zase jdou s vodou jako první takže něco přežilo a zas tolik jich tam určo nebylo, je to havárie a určitě nic dobrýho pro ty ryby, ale když nic tak aspoň bude řeka pod táborem dobře zarybněná.

Neděle 30. prosince 2012 ve 22:36® ladamaj
ladamaj

Chlapipo zkouknutí videa a jordán pamatuji jako kluk.To bahno jak říkáte smradlavé nic dobrého.Polovina ryb než se dostane do řeky bude přiotrávena či otrávena,takže katastrofa.:-((

Sobota 29. prosince 2012 ve 23:29® Rambich
Rambich

Mikyška> Hlavně naše slova jsou k ničemu :( bohužel

Sobota 29. prosince 2012 ve 23:13® Mikyška
Mikyška

Dneska sem byl čistit a zprovoznit naší MVE na Lužnici pod Táborem. Hned jak sem vylez z auta bylo cítit bahno, jak když se vyplachuje loviště rybníka. Naděje že to moc ryb co to spláchlo si nedělám. Jedinou šanci mohli mít tak ty co šli hned z kraje vlny a dostaly se do relativně čistější vody dřív než se tim humusem podusily. Při samotnem čištění sem vyhrabával v nánosech listí a bahna i nějaký ty ryby. Vetší jako pár kaprů a cejni byli hodně potlučený Tudíž mrtví dřív než se dostali do řeky. Menší druhy jako plotice a oukleje byly zadušený bahnem. Připlavalo i několik ůhořů. Ty oddělala asi kombinace obojího. Jinak to bude i dost velká rána pro ryby co byly v řece. I za těhto stavů vody bejvali většinou zazimovaný na jámách a těma se najednou valí bahýnko co je dusí. Takže je nakonec veme voda. Jako příklad uvedu že na česle připlavalo několik menších candátu v dost přidušenym stavu. Dal sem je pod jez do klidnější vody, ale nejsem si jistej jejich osudem. A ještě poznamenám že hlavní prod de nyní mimo elektrárnu a tudíž se i to množství ryb co to k česlim zanese dá považovat za minimální. Toť muj názor na šance ryb na přežití. K přístupu k akci Jordán a dění okolo se radši ani nebudu vyjadřovat.

Sobota 29. prosince 2012 ve 22:49® Rambich
Rambich

Díky za reportod Jordána !

Jinak nejen podle mě to byla šakrána už od začátku…OD myšlenky odbahnit Jordán přes výlov ryb(to by si zasloužilo samotnou diskuzi) až sem ! Moc bych neviděl naději v tom že ty ryby to zvládnou…Ty v jordáně určitě ne jen malé procento si tedy myslím já … Ted jim všechno bahno odnese proud a mají po práci a namaštěnou kapsu…

Sobota 29. prosince 2012 ve 22:19® Taborak Tom

Muj názor na celou akci Jordán je negativni.K čemu to vlastně je.Mnoho utracených peněz,mnoho mrtvých ryb.Hlavně že na tom někdo vydělá! Posledni dva,tři roky řeka konečně super na chytaní a bum bahno! Ja se s toho po… Pozdrav od Tabora posílá Tom

Sobota 29. prosince 2012 ve 12:24® kosatka

obávám se,že zazimovaný ryby z horní části Jordánu, který to spláchlo tím smradlavým tobogánem do rozvodněný řeky to asi nedaj. Třeba říční proud se kterým se setkají poprvé v životě jim bude dělat dobře.

Pátek 28. prosince 2012 ve 20:45® MIG-35
MIG-35

Stály tam stroje… :o)

Pátek 28. prosince 2012 v 19:39® janaR

Video pěkný, ale událost nemilá :-(

Pátek 28. prosince 2012 v 19:14® Rex2
Rex2

No už jsem se lekl,kolega níže mě vyděsil tou naftou v jeho příspěvku.

Pátek 28. prosince 2012 v 19:08® HaD
HaD

Rex2> to není nafta. Je to voda s bahnem

Pátek 28. prosince 2012 v 19:03® Rex2
Rex2

Jaká nafta? Oni tam stály stroje? Byl jsem tam předevčírem a vše bylo ještě v pořádku.

Pátek 28. prosince 2012 v 18:45® HaD
HaD

MIG-35> nevím. Těžko říct. Ztráty asi budou. Jak velké ví bůh.

Pátek 28. prosince 2012 v 18:37® MIG-35
MIG-35

Myslíš, že ten masakr prudkou vodou přežijou?? A co ta uniklá nafta ta jim udělá dobře?? Chtěl bych se mít jako ty ryby a přežít ve zdraví…