Chytej.cz

Řádění pytláků v Rusku

Úterý 14. února 2012 v 19:56 vložil(a) džigit | Zajímavosti | 3.973 zhlédnutí

nechci být sprostý,takže bez komentáře…


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: neznámá
  • autor snímku: neznámý
  • datum natočení: neznámé
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

zatím nehodnoceno

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Čtvrtek 14. dubna 2016 ve 21:26® torro

To se zas ruští soudruzi ukázali ve svém světle.Pytlačení je tam na denním pořádku stává se to tam dnes a denně bez jakehokoli ohledu na cokoli.Pokud ty pytláky milice a ochrana lesů a vod rovnou nezastřelila tak vifasujou tak dva možná tři roky pokud někdo neuplatil soudce to tam je taky běžnou praxí,jde oto že zadrželi-zastřelili malou skupinku lidí co to tam dělá ale v pozadí stojí jak se říká ty velké ryby co na tom vydělávají na černém trhu neskutečné peníze dávají ůplatky likvidujou konkurenci. Viděl jsem dokument v televizi několik let spátky kdy tam ukazovali podotýkám z ruska jaké praktiky tam dělá mafie co se kaviáru tyká a nelegalního rybolovu.A to co zadrží ruská milice a ochrana lesů a vod je jen nepatrný zlomek toho co udělají pytláci jak v lese tak i u vody.Když vidím takové záběry tak se mi chce pokaždé brečet jak malému děcku.Je to velmi smutné a neomluvitelné jak si lidstvo podřezává větev pod vlastní prdelí,jednou to skončí tak ze bude v lesích a vodách pusto a prázdno.Až bude poražený poslední strom,vylovená poslední ryba z vody,a poraženo poslední zvíře,tak zjistíme že peněz se nenažerem.

Tento příspěvek byl editován Čtvrtek 14. dubna 2016 ve 21:29 uživatelem torro.
Úterý 16. dubna 2013 v 19:19® bubbu
bubbu

takoví lidi by se měli střílet za úsvitu

Úterý 12. února 2013 v 10:54® HaD
HaD

Tohle je skutečně na blití!

Úterý 12. února 2013 v 0:02® revoke
revoke

kety.vydra> podle mě šlo o policejní zásah a toto video je dokumentace z oné akce.

Úterý 21. února 2012 v 18:58® kety.vydra
kety.vydra

Éééééééééééé…To má být jako co?!! Jsem prvně myslel,že to mají na ten zasr..ej kaviár a nakonec vylejou aj ten?!! Bych je postřílel,a ať mi někdo zkusí vykládat něco o jiné (národní) kultuře.To je hnus…

Čtvrtek 16. února 2012 ve 20:15® repulec

Zabít hovada.Co jiného se dá čekat z ruska…