Chytej.cz

Socioekonomická studie sportovního rybolovu v ČR spuštěna - rybáři mají možnost vyjádřit svůj názor

Středa 30. listopadu 2016 ve 22:14 | vložil(a) HaD | zdroj: www.rybsvaz.cz/… | 2.023× zobrazeno | 1 komentář

Vážení přátelé rybáři,

rádi bychom Vás upozornili na skvělou příležitost vyjádřit Váš názor na komplexní problematiku lovu ryb, rybářského řádu, rybožravých predátorů, rybářské stráže atd. v rámci nově zpřístupněného elektronického rybářského dotazníku k Socioekonomické studii sportovního rybolovu v ČR.

Možná se teď někteří zeptáte, o co se jedná, kdy a jak vůbec studie vznikla a k čemu všemu slouží.

Tzv. Socioekonomická studie sportovního rybolovu v ČR, prezentovaná na našich webových stránkách navazuje na tradici dříve vytvořených studií z let 2003 a 2009, jejichž závěry si můžete prohlédnout v přiložených PDF. Pomocí studie zjišťuje ČRS názory svých členů, trendy v rybářské komunitě, slouží jako pádný argument při prezentaci názorů členské základny ČRS a MRS během jednání se státní správou a ovlivňuje naše další rozhodování a směrování.

Protože se společnost a její názory v průběhu času mění, přinášíme Vám nyní aktualizovaný – rozšířený a doplněný rybářský dotazník. Předplatitelé Rybářství ho obdrželi spolu s prosincovým číslem časopisu tištěnou formou, ostatní rybáři mají možnost vyplnit elektronický dotazník. Chcete-li ho vyplnit právě teď, chutě do toho – stačí kliknout na link:

http://www.rybsvaz.cz/?…

…a můžete začít vyplňovat. Jestliže zapomenete vyplnit některé z povinných políček, systém Vás sám upozorní (formulář nepůjde odeslat, objeví se chybové hlášení nad příslušnou kolonkou).

Ti z Vás, kteří by si rádi stáhli výsledky předchozích studií mají tuto možnost na níže uvedeném linku:

http://www.rybsvaz.cz/…die_2009.pdf

http://www.rybsvaz.cz/…die_2003.pdf

Abychom zvýšili Vaší motivaci, proběhne 20. února 2017 losování dotazníků o hodnotné ceny (poukázka na rybářské nářadí dle vlastního výběru v hodnotě 10 000 Kč, týdenní rekreační pobyt na ÚN Orlík, MP a P celorepublikové povolenky na rok 2017, publikace Rybářství a rybolov). Výherci budou o výhře informováni písemně. Seznam výherců bude uveřejněn v dubnovém čísle časopisu Rybářství a na internetových stránkách ČRS www.rybsvaz.cz a MRS www.mrsbrno.cz.

hospodářské oddělení Rady ČRS

img121540.png

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Úterý 6. prosince 2016 v 7:57® Holajz2

Tak jsem vložil svůj názor, ikdyž nemám přílišnou důvěru k podobným „anketám“, že něco změní. Ale na druhou stranu když své názory nevyjádříme, nikdo kromě nás samotných o nich nebude vědět.